Bine ai venit în universul cu sloturi inspirate din emisiuni TV! Experimentează emoția de a fi protagonistul propriei tale povești, învârtind rolele și câștigând premii senzaționale în jocuri ca la aparate online precum The Choice is Yours Megaways de la Iron Dog Studio sau Millionaire Rush de la Big Time Gaming!

Cu grafică uluitoare, efecte sonore autentice și funcții speciale inovatoare, sloturile inspirate din showuri TV îți vor oferi o experiență de joc memorabilă la NetBet Casino. Bucură-te de cele mai populare păcănele online cu mize reale sau virtuale, atât de pe desktop cât și de pe mobil!

The Choice is Yours Megaways – încearcă-l cu bani reali sau demo la NetBet Cazino! Alegerea e a ta …

The choice is yours MEGAWAYS - sloturi inspirate din emisiuni TV

Lansat de Iron Dog Studio în 2022, slotul The Choice is Yours Megaways este inspirat din celebrul show TV cu același nume, în care participanții sunt puși în situația de a lua decizii importante și de a-și urma propriul drum în diverse scenarii imprevizibile.

Jocul te va surprinde încă din start, grație posibilității de a seta Volatilitatea așa cum dorești: scăzută – pentru o sesiune mai lungă de joc, medie – recomandată sau mare – în cazul în care nu ai timp prea mult și urmărești câștiguri mari. Nu uita că pentru un joc foarte volatil ai nevoie de un buget consistent.

The Choice is Yours Megaways vine cu un RTP de 96.11%, o grilă de joc cu 6 role, 2-7 linii cu 4 simboluri, rolă superioară și între 324 și 200.704 modalități de câștig.

Cei de la Iron Dog Studio au fost foarte generoși cu funcțiile speciale. Ai simboluri Wild, Wild care se transformă, Scatter, Role blocate, Rotiri Gratuite cu multiplicatori și funcție Cascadă. Ori de câte ori se formează o combinație câștigătoare, premiul este plătit, iar simbolurile sunt înlocuite cu altele. La 4 „avalanșe” consecutive se acordă Rotiri Gratuite.

Un alt punct forte al jocului este Cutia Misterului, care apare aleatoriu pe rolele 2, 3, 4, 5, 6 și plasează Cutii care se transformă în 2-3 Wilduri sau 2-6 simboluri plătitoare pentru un câștig garantat.

Millionaire Rush, cel mai tare joc din seria sloturi inspirate din emisiuni TV

Sloturi inspirate din emisiuni TV - Millionaire Rush

Inspirat din celebra emisiune TV „Vrei să fii milionar?”, slotul online Millionaire Rush face parte din colecția Big Time Gaming și a fost lansat în mai 2022. Jocul vine cu o grilă de joc 5×5 cu simboluri pietre prețioase, care se poate transforma într-una 10×10 atunci când apar anumite câștiguri. Fiecare cluster de simboluri câștigătoare te urcă pe scara de funcții Megatrail™ cu 12 secțiuni printre care se numără 50-50, multiplicatori de câștig de până la 1000x și Free Spins.

Desigur, nivelul de adrenalină crește la maxim în runda de bonus, în timpul căreia poți câștiga până la 55.260x miza.

Millionaire Rush este un slot cu motor Megaclusters, RTP de 96.44%, foarte volatil. Din punct de vedere grafic, arată și se mișcă senzațional, fiind plin de culoare și efecte speciale. Bonusurile Megatrail sunt simboluri Wild simple sau cu Multiplicatori, Mega Wild (4 multiplicatori), transformări/duplicări de simboluri, multiplicatori de câștig, explozii, 50-50 și Max Megaclusters.

Runda specială vine cu 6 rotiri gratuite, este declanșată când se atinge a 7-a treaptă de pe scara Megatrail. În timpul celor 6 rotiri poți primi +3 rotiri gratuite cu limită la 99 de rotiri în total per secvență bonus.

Cele mai tari sloturi inspirate din emisiuni TV te așteaptă doar în Cazinoul NetBet!