De la piață, din market sau grădină, cireșele sunt cele mai căutate fructe în mai – iunie. Acest lucru este general valabil în universul jocurilor de cazino online, acolo unde un tablou de cireșe îți va oferi mult mai multă satisfacție decât orice platou cu cireșe adevărate, indiferent de soi sau anotimp!

NetBet Cazino îți oferă cele mai tari sloturi cu cireșe 2023, în versiune demo sau pe bani reali. Încearcă chiar azi Cherry Surprise (Buy Bonus) de la Novomatic, Cherry Trio sau Red Hot Cherry – ambele de la iSoftBet. Evident, sunt doar câteva din sloturile online cu fructe disponibile la NetBet – cel mai mare cazino online din România. Citește rândurile următoare și află de ce merită să încerci cele 3 jocuri!

Cireșele aduc premii în Cherry Surprise (Buy Bonus)

Sloturi online cu fructe - Cherry Suprise

Cherry Surprise (Buy Bonus) este unul din cele mai noi sloturi din colecția celebrului provider Greentube, deținut de grupul Novomatic. Lansat în februarie 2023, Cherry Surprise este un slot video plin de culoare, cu o grilă clasică 5 x 3 și 10 linii fixe, pe care vei descoperi o mulțime de simboluri clasice – cireșe, alte fructe, steluțe, dolari și șeptari.

Câștigurile sunt acordate de la stânga la dreapta, începând din prima coloană. Cherry Surprise are și secvență specială cu rotiri gratuite, care poate fi activată la orice spin în jocul de bază sau poate fi cumpărată pentru un preț de 80x miza – de aici și denumirea Buy Bonus. Speciala este activată la apariția a minim 3 simboluri Scatter – Steluță Aurie. 3 Scatter îți aduc 10 rotiri gratuite, 4 Scatter 15 rotiri și 5 Scatter 20 de rotiri. Un amănunt interesant este faptul că poți juca la dublaj numărul rotirilor primite.

Cherry Trio – un slot clasic 3×3

Cherry Trio - pacanele clasice online cu fructe

Cherry Trio face parte din seria sloturi cu cireșe 2023 fiind creat de iSoftBet în 2016, care reușește să te impresioneze încă din start prin aspectul clasic al mașinilor de slot tradiționale. Slotul vine cu o temă retro, cu simboluri clasice – șeptari de diferite culori, BAR simplu, dublu și triplu, diamante și, bineînțeles, cireșe. Simbolurile sunt afișate pe o matrice de joc cu 3 linii x 3 coloane și doar 5 linii de plată fixe. Grafica jocului este destul de atrăgătoare, iar efectele sonore îți vor aminti cu siguranță de sloturile tradiționale din sălile de jocuri terestre.

Cherry Trio are o volatilitate scăzută, un RTP de 96.3%, funcție Respins și simboluri Wild, astfel că îți va asigura o sesiune de joc plăcută și, de cele mai multe ori, mai îndelungată decât ai parte la un slot foarte volatil.

Red Hot Cherry – sloturi cu cireșe 2023

cele mai tari sloturi cu cireșe 2023 - Red Hot Cherry

Ultima propunere din acest „omagiu” adus cireșelor vine tot de la iSoftBet și se numește Red Hot Cherry. Un titlu care sună cel puțin la fel de bine ca jocul în sine, pe care producătorii l-au echipat cu multe funcții interesante, RTP de 95.97% și un potențial de plată de 5.000x miza.

În orice moment, una din funcțiile speciale se poate activa. Avem Cherry Bomb – adaugă cireșe pe grila de joc 3×5, Hot Spins – se declanșează la apariția a 3 sau mai multe cireșe roșii și acordă 5 Hot Spins cu multiplicatori care se combină și Cireașa de Aur – multiplicator suplimentar la valorile cireșelor de la Hot Spins. În plus, efectele video și audio sunt de top și poți cumpăra speciala în orice moment. Ai 2 variante de specială: Bonus cu 5 Hot Spins (costă 60x miza) și Golden Bonus – 5 Hot Spins + Roata Bonus (costă 150x miza).

Oricând ai chef de distracție, intră în Cazinoul NetBet și alege din peste 2.000 de jocuri online cu tematici diverse!