NetBet Casino îți recomandă trei pacanele tematice Zilei Morților. Participă la Sărbătoarea Morților (Dia de los Muertos) și poți încasa premii consistente în sloturi cu grafică de excepție!

Ziua Morților este sărbătorită în Mexic si în toate zonele cu populație mare de mexicani în zilele de 1 și 2 noiembrie. Acest Halloween mexican, cu rădăcini hispanice, reprezintă o festivitate pentru comemorarea celor decedați. Astfel că pentru această sărbătoare se construiesc altare înflorate, cu ofrande aduse celor decedați.

Muerto en Mictlan te cucerește prin grafica de excepție

Muertp en Mictlan - pacanele tematice Zilei Morților

Muerto en Mictlan este dezvoltat de furnizorul Play’n Go. Denumirea slotului înseamnă Mort în Mictlan, Mictlan fiind un tărâm obscur destinat celor morți din cauze naturale. Este un slot mediu-volatil cu RTP de 96.20% ce poate genera un câștig maxim de 10.000x miza.

Pe grila de joc de 5×3 se formează 10 linii fixe de plată de la stânga la dreapta. Simbolurile Wild plătesc doar pentru combinație de 5 astfel de simboluri și oferă un premiu de 30x miza. Deasupra grilei vei observa un mic panou cu trei valori diferite x1/ x2/ x4. Acestea sunt valorile multiplicatorului ce se pot activa la întâmplare în jocul de bază.

Simbolurile Scatter apar ca un vârtej luminos deasupra celorlalte simboluri, câte unul pe fiecare rolă. 3 Scatters acordă 5 rotiri gratuite de nivelul 1. În timpul rundelor gratuite simbolurile sunt colectate și ajută la creșterea nivelului. Pentru nivelul 2 sunt necesare 5 Scatters, nivelul 3 – 6 Scatters, nivelul 4 necesită 7 Scatters. În total sunt necesare 18 Scatters pentru a ajunge la al 4-lea nivel și ultimul. Fiecare nivel acordă 5 rotiri gratuite în plus. La primele 3 niveluri va trebui sa alegi unul dintre cele 4 tipuri de Wild disponibile doar în jocul bonus: Wild sticky, Wild extins, Wild exploziv, Wild care merge. În jocul bonus, valorile multiplicatorului se măresc o dată cu nivelul, ajungând până la maximul de x30 în nivelul 4.

243 Mexicana – petrece în stil mexican alături de mariachi!

243 Mexicana - petrecere cu mariachi la pacanele

Slot dezvoltat și furnizat de Synot cu 243 moduri de câștig și premii extra obținute datorită sistemului Synot Progresiv Bonus.  RTP-ul jocului este de 96.01%, iar volatilitatea este medie. Câștigul maxim este de 1.250x pariul.

Grila de joc este structurată pe 5 role și 3 rânduri. Cele 243 de moduri de câștig se formează de la stânga la dreapta din minim 3 simboluri la fel, pe role adiacente indiferent de poziție. La formarea combinațiilor câștigătoare vei fi ajutat de un simbol Wild reprezentat de un Craniu. În jocul de bază la orice rotire pe grilă poate apărea o ramă cu un simbol ales la întâmplare. Funcția The Big Symbol apare pe orice poziție și blochează o zonă de dimensiuni diferite plecând de la 2×2, până la maximul de 5×3. Simbolul Bonus apare doar în interiorul ramei The Big Symbol.

Funcția cu rotiri gratuite este declanșată de 4-15 simboluri Bonus și acordă între 4 și 15 runde gratuite. Funcția The Big Symbol va apărea la fiecare rundă gratuită cu o mărime de început de 2×3. Runda Bonus nu poate fi redeclanșată. Unul din Bonusurile Progresive afișate deasupra grilei poate fi al tău în urma oricărui pariu pe bani reali. După ce rola atribuită Bonusului Progresiv se oprește vei afla și valoarea nivelului câștigat conform simbolului oprit.

Calavera Bingo: pacanele tematice Zilei Morților

Fiesta sloturilor în Calavera Bingo

Dacă ești fan jocuri de noroc cu Bingo, acest slot este perfect pentru tine. Dezvoltat de G.Games și lansat în 2021, acest joc de păcănele oferă câștiguri instant la fiecare rotire. Este un slot atipic, de-a dreptul atractiv și interesant ce funcționează ca un joc de Bingo. Poți alege cu câte bilete vei juca până la maximum 4. Se poate schimba și miza per bilet. Numerele afișate pe cardurile Bingo pot fi schimbate cu butonul “Refresh” plasat în colțul din dreapta sau făcând dublu click pe biletul respectiv. Apasă apoi butonul “Joacă” și 30 de bile numerotate 1-60 sunt extrase. Numerele extrase care se potrivesc cu cele de pe biletele tale vor fi evidențiate automat. Premiile se obțin prin potrivirea modelelor afișate pe bilete. Câștigurile obținute pe mai multe modele ale aceluiași model se adună. Când un model încorporează un altul, se vor plăti ambele modele. Astfel că o linie dublă va plăti pe ambele linii unice, dar și ca linie dublă. Pentru o extragere rapidă a bilelor poți activa funcția Turbo.

Premiile obținute au valori cuprinse între x2 pentru o linie unică și 1.500x pentru un card complet. Avionul oferă un Bonus ce constă în învârtirea unei roți cu multiple premii- multiplicatori de miză. Poți câștiga între x10 și x10.000 la Roata Bonus.

Față de cele 30 de bile mai pot fi cumpărate până la 15 bile extra. Costul fiecăreia este calculat în funcție de câștig și șansă. Aleatoriu poți primi o bilă gratuită sau o bilă Joker. Jocul îți va sugera unde este mai bine să o folosești, alegerea finală fiind totuși a ta.