Atunci când ne decidem că a venit timpul să plecăm într-o vacanță pe timpul verii, deseori intervine întrebarea „la munte sau la mare?”. Pentru mulți, este o întrebare complicată la care se pare că nu găsesc niciodată răspunsul. Din fericire, poți lăsa norocul să o facă pentru tine! Iar prin noroc, vorbim desigur despre cele mai bune jocuri ca la aparate cu tematică montană și de plajă pe care le poți încerca la un casino online precum NetBet! Lasă aceste sloturi de vacanta să decidă pentru tine:

Shimmering Woods (Play’N Go) îți face poftă de expedițiile montane!

sloturi de vacanta la munte

Ești pregătit de o drumeție în inima pădurii? Cine știe, poate una presărată chiar cu niște premii frumoase. Slotul Shimmering Woods, produs de Play’N Go, oferă jucătorilor un RTP maxim de 96.20%, care, combinat cu volatilitatea peste medie, poate rezulta într-o experiență imprevizibilă, dar satisfăcătoare.

Shimmering Woods oferă jucătorilor o experiență calmă, liniștitoare, similară cu plimbatul prin zonele montane. Cu 5 role și până la 7.776 moduri de plată, acest slot Play’N Go are ceva pentru toată lumea. Să nu mai spunem de funcția bonus, pe care o poți activa prin prinderea a trei simboluri cristal. Vei fi răsplătit cu 10 rotiri gratuite, în care poți beneficia de potențialul jocului la maxim.

Așadar, dacă ești pasionat de excursiile montane prin padure, Shimmering Woods este slotul pe care trebuie să-l încerci!

Lady Forest (Red Rake Gaming) – intră în paradisul cu sloturi de vacanta

sloturi online tematice - Lady Forest

Continuăm pe tematică montană prin slotul plin de potențial Lady Forest, produs de Red Rake Gaming. Datorită volatilității ridicate, RTP-ului de 96% și a câștigului maxim potențial (50.000x suma pariată), Lady Forest este un joc ce merită încercat dacă ești pasionat atât de sloturi cât și de drumeții montane.

Nici grafica nu se lasă mai prejos, oferind un sentiment de liniște și misticitate specific pădurilor. Dacă ai noroc, vei avea oportunitatea să te întâlnești cu Doamna Pădurii. Și cine știe, poate chiar te va răsplăti! Dacă nu în bani, atunci în rotiri gratuite.

Descoperă bogățiile marine în Ocean Reef (BF Games)

sloturi online de vacanta la mare - Ocean Reef

Ne mutăm pe litoral pentru a explora frumusețea slotului produs de BF Games, Ocean Reef. Lansat în 2016, slotul oferă grafici moderne, dând sentimentul că a fost lansat chiar ieri. Totodată, jucătorii au oportunitatea de a întâlni specii de pești din oceanele lumii. Desfășurat pe o tablă de 5×3, cu un RTP de 96.12%, Ocean Reef oferă pasionaților de păcănele o experiență de vară memorabilă.

Experiența de joc extraordinară este garantată de funcțiile speciale ale jocului. În Ocean Reef, poți beneficia de rotiri gratuite, scattere și wilduri, toate pregătite să-ți ridice câștigurile! Dă-i o șansă la NetBet, noi suntem siguri că nu o să fii dezamăgit!

Petrecerea continuă în Wild Beach Party (Pragmatic Play)

sloturi online estivale - Wild Beach Party

O vară spectaculoasă include petreceri memorabile, iar cei de la Pragmatic Play sunt conștienți de acest lucru, lansând un joc bazat pe acest motiv. Vorbim, desigur, despre Wild Beach Party. RTP-ul generos de 96.53% și potențialul de a atinge un câștig maxim de 5.000x suma de bază pariată de tine, fac din Wild Beach Party un slot ce trebuie încercat în anotimpul călduros! Totuși, ai grijă să nu te ia valul, pentru ca volatilitatea jocului este uriașă! Vorbim despre un nivel maxim de volatilitate pe care puține sloturi îl ating.

Dar, dacă abordezi jocul cu grijă și responsabilitate, atunci te vei putea bucura de cele mai impresionante funcții ale acestuia. Runda specială te poate premia cu până la 25 de rotiri gratuite dacă vei colecta 7 simboluri Scatter într-o rotire. Totuși, pentru a activa funcția specială și a beneficia de cel mai mic număr de rotiri, 10, trebuie să prinzi o combinație de 3 simboluri scatter oriunde pe role.

Wild Beach Party este un joc perfect de vară, ce-ți oferă perfect răspunsul la întrebarea ”Unde să merg? La munte sau la mare?”. De data aceasta, răspunsul este în favoarea plajelor și a nisipului fierbinte.

Dacă ești nehotărât unde să-ți petreci weekend-ul, putem spune că aceste sloturi de vacanta oferite de NetBet îți vor face munca mai ușoară. Încearcă-le pe toate și vezi în ce mediu te simți cel mai bine!