A durat destul de mult timp până Push Gaming și al său slot popular, Jammin Jars, a ajuns pe piața jocurilor de noroc din România. Era un joc de mult așteptat pentru pasionații de jocuri ca la aparate, fiind unul dintre cele mai populare sloturi din istoria recentă. Ritmurile alerte de disco, combinate cu graficile colorate și animațiile distractive, fac din sloturile Jammin Jars un adevărat festin pentru ochi și urechi. Trebuie să încerci seria de sloturi Jammin’ Jars la un casino online precum Netbet!

Jammin Jars – clasicul

sloturi Jammin' Jars

Push Gaming a dat lovitura atunci când a lansat Jammin Jars. Pare greu de crezut că aceștia se așteptau la nivelul de popularitate pe care Jammin Jars l-a atins într-un timp foarte scurt.. Cum a reușit acest joc să devină unul demn de încercat? Foarte ușor. Acesta îndeplinește toate cerințele unui joc de păcănele de succes. De la un RTP considerabil de 96,83%, până la posibilitatea de a câștiga de 20.000 de ori suma de bază pariată, Jammin Jars a impresionat lumea cazinourilor online. Jocul are o volatilitate mare, ceea ce înseamnă că premiile pot fi dificil de obținut, dar de obicei, atunci când apar, merită așteptarea.

Dacă jocul ți se pare familiar datorită graficii, este posibil că ai încercat Fruit Party de la Pragmatic Play în trecut. Cei de la Pragmatic s-au inspirat enorm din Jammin Jars, ceea ce subliniază influența acestuia. Poți să vezi cât de similare sunt încercând ambele jocuri la Netbet.

În același timp, trebuie să menționăm funcția specială din Jammin Jars. Dacă ești norocos și vei prinde 3 borcane cu gem, vei beneficia de 6 rotiri gratuite. Chiar dacă pare un număr destul de scăzut pentru un joc atât de volatil, datorită sistemului de joc tip „cascadă”, runda specială poate dura destul de mult timp.

Jammin Jars 2 – o continuare și mai plină de potențial

pacanele online Jammin' Jars 2

Foarte mulți producători de sloturi, atunci când decid să lanseze partea a doua a unui joc de succes, cad pradă așteptărilor foarte mari ale jucătorilor și nu sunt capabili să le îndeplinească. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat în cazul Push Gaming. Aceștia au înțeles ce își doresc jucătorii de la seria de sloturi Jammin’ Jars și au livrat! În Jammin Jars 2, ai oportunitatea să atingi premiul maxim de 50.000 de ori suma pariată de tine. Este mai mult decât dublul valorii primului joc.

De data aceasta, RTP-ul este mai scăzut, dar nu considerabil. Rata este de 96,40%, iar volatilitatea rămâne la fel de ridicată. Totuși, jocul are un potențial mai mare decât primul Jammin Jars, oferind jucătorilor o experiență disco deosebită! Noi considerăm că ambele variante merită la fel de mult să fie încercate, dar cu siguranță Jammin Jars 2 este varianta mai bună și mai îmbunătățită! Decizia rămâne a ta.

Giga Jar – cel mai nou slot disco de la Push Gaming

Giga Jar slot

După succesul înregistrat de Jammin Jars și Jammin Jars 2, Push Gaming a decis că a venit momentul să-și încerce norocul prin lansarea unui nou joc bazat pe ritmuri de disco. Ceea ce este impresionant este că și de data aceasta au reușit! Giga Jar este un joc mult mai stabil, având un RTP de 96,48%, dar de data aceasta o volatilitate medie. Totodată, premiul maxim ce poate fi obținut este de 10.000 de ori suma pariată. Este mai scăzut decât în cele două jocuri Jammin Jars, dar Giga Jar vine cu mai mult potențial de succes în jocul de bază.

Desfășurându-se pe o tablă cu 7 role și 7 rânduri, având 5 linii de plată, Giga Jar oferă jucătorilor o experiență similară cu jocurile precedente de la Push Gaming, dar una mult mai echilibrată și care se potrivește oricărui buget.

Concluzie

Intră pe ringul de dans și distrează-te cu cele mai bune jocuri inspirate de ritmurile disco. Push Gaming are o trilogie perfectă care poate satisface nevoile fiecărui jucător. Poți încerca toate jocurile cu Jam Jars pe NetBet!