Suporterii și jucătorii la pariuri sportive online se pregătesc intens de returul meciurilor din turul 2 preliminar al Conference League, în care joacă 4 echipe românești: Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Vor ajunge toate echipele românești în grupele Conference League?

În meciurile tur, 3 din cele 4 echipe au câștigat în fața adversarelor, excepție făcând CFR Cluj, care a realizat un egal cu Adana Demirspor, scor 1-1, în Gruia.

FCSB, deși a avut un meci greu cu CSKA 1948, a reușit să învingă cu 1-0, grație unui gol spectaculos reușit de Florinel Coman. Farul Constanța a învins cu 3-2 acasă, la Ovidiu, în fața campioanei din Armenia, FC Urartu.

Sepsi OSK a avut, în fața celeilalte echipe din capitala Bulgariei, CSKA Sofia, cea mai clară victorie din preliminariile Conference League pentru echipele românești: 3-0. Astfel, formația din Sfântu Gheorghe și-a ușurat puternic misiunea de accedere în primul tur preliminar.

Cele 4 meciuri se joacă joi, 3 august 2023, după următorul program:

FC Urartu – Farul Constanța Ora 19:00
Sepsi Sfântu Gheorghe – CSKA Sofia Ora 20:00
Adana Demirspor – CFR Cluj Ora 21:00
FCSB – CSAK 1948 Ora 21:30

Toate echipele din România au loturile complete, iar antrenorii speră la calificări. Conform declarațiilor lui Andrea Madorlini, tehnicianul lui CFR Cluj, ardelenii vor avea parte de o partidă de foc în Turcia.

„Konoplyanka se antrenează cu noi, cred că va fi în lot. Ne gândim la acest meci, cu Adana Demirspor, apoi urmează meciul cu FCSB. Ne așteaptă o săptămână dificilă. Trebuie să-i recuperăm cât mai repede pe jucători, vom juca într-un infern în Turcia!”, a spus Madorlini după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din a 3-a etapă a Ligii 1.

De asemenea, emoții are și FCSB cu CSKA 1948. Formația roș-albastră a înregistrat un triumf un tur cu o diferență minimă de scor: 0-1.

„Cred că avem un adversar cu jucători de calitate, am făcut doar jumătate din treabă. Trebuie să muncim mult ca să ne atingem obiectivul. Nu jucăm singuri pe teren. Avem lucruri de îmbunătățit, sigur. Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile. Întotdeauna, din perspectiva asta încercăm să aducem prospețime în echipă. Pentru mine, CSKA e o echipă organizată, cu jucători buni, dar e important ce facem noi. Trebuie să rotim jucătorii, avem nevoie de întreg lotul. Toți jucătorii trebuie să fie gata să intre pe teren. Sunt foarte mulțumit cu lotul avut la dispoziție”, a susținut și antrenorul vicecampioanei României, după primul meci cu CSKA 1948.

Oferta NetBet pentru meciurile din Conference League

Pe NetBet poți paria pe favoriții tăi din Conference League, dar și pe toate meciurile din preliminarii. După partidele tur, cotele par mult mai echilibrate, iar formațiile românești fiind sunt, în majoritate, favorite. Iată un rezumat al cotelor. Ce meciuri se vor regăsi pe biletul tău?

MECI COTE
1 x 2
FC Urartu – Farul Constanța 2.33 2.88 2.91
Sepsi Sfântu Gheorghe – CSKA Sofia 2.73 2..81 2.51
Adana Demirspor – CFR Cluj 1.60 3.61 4.60
FCSB – CSAK 1948 1.65 3.36 4.60

*COTELE POT VARIA