Zombii au luat cu asalt cultura noastră populară. Deceniul trecut a venit la pachet cu nenumărate cărți, filme și seriale despre și cu zombi. Producătorii de jocuri ca la aparate au înțeles repede această tendință și au ales momentul perfect în care să lanseze sloturi bazate pe acest fenomen. Chiar dacă în acest deceniu tematica zombi va mai atinge cu greu același nivel de notorietate, tot este un gen apreciat de milioane de oameni. Există un serial care a ridicat și a păstrat popularitatea genului atât de mult timp: The Walking Dead. Și, după cum te-ai aștepta, sunt și păcănele The Walking Dead. Unul dintre ele poate fi jucat la NetBet Casino, dar despre asta puțin mai târziu. Mai întâi să vorbim despre…

Tot ce trebuie să știi despre acest serial-fenomen

O producție americană ce cade sub umbrela genului ”groază post-apocaliptică”, serialul The Walking Dead, creat de Frank Darabont, bazat pe seria de benzi desenate cu același nume din 2003, a devenit unul dintre cele mai populare seriale din istorie. Acesta spune povestea unui mic grup de supraviețuitori conduși de fostul ajutor de șerif Rick Grimes (interpretat de Andrew Lincoln, cel care realizează un joc actoricesc de mare clasă).

Primul episod al serialului a fost difuzat în anul 2010, iar ultimul în anul 2022. Dacă te intrigă acest tip de serial, trebuie să știi că The Walking Dead este unul dintre cele mai bune din istorie.  Totuși, dacă preferi ceva mai lejer, ar trebui să încerci un slot inspirat din acest serial.

păcănele The Walking Dead

Grafică și animații în jocul de păcănele The Walking Dead 2

Cei de la Playtech sunt bine cunoscuți pentru colaborările lor cu diferite studiouri de filme și seriale. Sloturile bazate pe supereroi lansate de aceștia sunt printre cele mai populare din industrie, așadar era de așteptat ca aceștia să dezvolte jocuri ca la aparate bazate și pe seriale foarte populare. S-a născut astfel The Walking Dead 2. Dacă vrei să experimentezi invazia zombi, cum altfel să o faci mai bine decât prin acest slot?

The Walking Dead 2 se prezintă așa cum te-ai aștepta de la un slot Playtech bazat pe o franciză cu vechime. Mai exact, ai simboluri cu cele mai interesante personaje din serial, fie că vorbim de maleficul Negan sau de rebelul Daryl. Totodată, fundalul jocului aduce aminte de una dintre bazele supraviețuitorilor din a doua jumătate a serialului. Pe scurt, Playtech se descurcă bine în a introduce jucătorii în universul The Walking Dead.