În general, sloturile oferă providerilor un teren de experimentare destul de vast. Așadar, an de an apar păcănele online cu teme variate și inedite care să facă pe plac oricărui jucător, indiferent de preferința pe care acesta o are. Jocuri ca la aparate cu tematică africană sunt printre cele mai accesate în cazinourile online. Frumusețea sălbatică a Africii, minunatele animale care o cutreieră și pericolele care le amenință trezesc în mulți sentimente puternice. La NetBet Casino poți găsi cele mai bune sloturi cu tematică africană. Cu siguranță, următoarele jocuri se numără printre ele.

Serengeti Kings – pornește într-o aventură în savană

Serengeti Kings - sloturi Africa

Dacă vrei să pornești într-o aventură, de ce să nu o faci cu slotul Serengeti Kings de la NetEnt? Acest joc de păcănele cu tematică africană te transportă pe țărmurile calde de pe continentul african și-ți pune la dispoziție simboluri cu potențial. Odată combinate, acestea îți vor oferi câștiguri substanțiale. Simbolurile cu panteră și cele cu leu activează funcțiile cu același nume și oferă wild-uri (multiplicatori de câștig).

 

Serengeti Kings are și o funcție specială destul de interesantă. Este cel puțin ceva diferit față de alte runde bonus de la jocurile NetEnt. Simbolurile scatter cu soare și lună îți deblochează 12 rotiri gratuite ce te pot duce mai aproape de câștigul maxim de 1.300x miza pe care ai pariat-o. Serengeti Kings oferă si oportunitatea de a cumpăra runda specială în cazul în care norocul nu este de partea ta.

Descoperă sloturi cu tematică africană – Kalahari Safari

Kalahari Safari joc online

Un slot interesant de la Lightning Box Games, cu grilă de joc 5×4 și grafică specifică culturii africane, Kalahari Safari te așteaptă la NetBet. Ai la dispoziție 1.024 de linii de plată care oferă multiple combinații de câștig. RTP-ul de 95.1% și volatilitatea medie fac din Kalahari Safari un joc echilibrat și ușor de rulat. De pe desktop sau dispozitive mobile, în acest slot lansat în noiembrie 2020 poți câștiga recompense de până la 6.400x.

 

Dacă ești curios de funcția specială din Kalahari Safari, trebuie să știi că este una standard. Mai exact, runda bonus oferă jucătorilor rotiri gratuite. Dacă nimerești trei scattere vei primi opt rotiri gratuite, în timp ce patru scattere vei juca 15 rotiri gratuite, iar maximul de 20 de rotiri gratuite va fi declanșat de 5 Scattere. Totodată, la acest slot poți redeclanșa rotirile gratuite dacă nimerești peste minim două scattere în runda bonus. Cu cât contabilizezi mai multe scattere, cu atât vei primi mai multe rotiri gratuite redeclanșate. În timpul rundei bonus isi face aparitia si simbolul wild ce poate aparea pe rolele 2, 3 si 4. Acesta inlocuieste orice simbol cu exceptia scatterului.

Acțiunea se încinge în Hot Africa

sloturi cu tematică africană - Hot Africa

Dacă vrei un joc ca la aparate în ton cu vremea de afară, atunci  Hot Africa de la Synot este perfect pentru tine. Grafica dedicată câmpiilor africane și animalelor specifice savanei ne face să simțim căldura specifică acestui habitat. Slotul are o volatilitate medie și oferă plăți destul de constant, chiar dacă nu sunt unele foarte mari.

Rotirile gratuite Hot Africa se declanșează pentru 3 sau mai multe Scattere pe role. Vei primi 15 spinuri gratis cu câștiguri dublate. 3 sau mai multe scattere într-o rotire gratis redeclanșează bonusul. Acțiunea se încinge când pe rola 3 apare simbolul Extra Wild. Acesta mărește multiplicatorul de câștiguri la 4x sau 8x pentru următoarea combinație câștigătoare.

Africa este o destinație de vis pentru mulțoi dintre noi. Până când un safari în sălbăticia Africii va deveni realitate, te provocăm la o aventură tematică în Cazinoul NetBet!