FCSB, Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătesc intens pentru turul 3 preliminar la Conference League. Suporterii jucători la pariuri online pot plasa bilete pe meciurile care se vor juca pe 10 august 2023.

Cu cine joacă FCSB, Farul Constanța și Sepsi în Conference League

După ce în turul 2 preliminar FCSB, Farul Constanța și Sepsi OSK au eliminat din Conference League CSKA 1948, FC Urartu și CSKA Sofia, acum urmează o nouă provocare. Joi, 10 august 2023, cele trei formații vor întâlni următorii adversari.

  • Sepsi – FC Aktobe (Kazahstan), ora 20:00
  • Farul Constanța – FC Flora (Estonia), ora 20:30
  • FCSB – Nordsjaelland (Norvegia), ora 21:30

Singura echipă românească eliminată până acum în Conference League este CFR Cluj, care a pierdut în fața formației turcești Adana Demirspor (scor general 2-3), după o dublă plină de emoții. După eșecul din Turcia, CFR a mai suferit și o înfrângere pe nou stadion Steaua, în fața lui FCSB (scor 0-1), în campionatul Ligii 1.

De altfel, chiar dacă FCSB își dorește ca toate meciurile sale să fie jucate pe arena din cartierul bucureștean Ghencea, aceștia nu vor putea disputa acolo duelul cu danezii de la FC Nordsjaelland, urmând ca partida să se joace, cel mai probabil, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

„Știam că va fi foarte greu. Dacă nu ești concentrat sută la sută, tot timpul pățești astfel de lucruri. Am fost relaxați, am zis și ieri că dacă vom fi relaxați, vom avea probleme. Bine că ne-am calificat și ne vom concentra pe ce se întâmplă în turul următor.

Am văzut în ultimele meciuri că avem unele probleme. În fotbal nu te poți relaxa nici măcar o secundă. Azi am avut probleme, trebuie să ne concentrăm sută la sută timp de 90 de minute. Câteodată, ne-am relaxat din punct de vedere mental, am avut 1-0 în primul meci, am reușit să avem 1-0 acum… Trebuie să fim mai concentrați, pentru că în fotbal orice se poate întâmpla”, a declarat Elias Charalambous după dubla cu CSKA 1948 Sofia.

La Constanța, lucrurile par ceva mai complicate. Farul înregistrează probleme în apărare, lucru semnalat chiar de antrenorul Gică Hagi înainte și după înfrângerea cu Petrolul din campionat, scor 3-2.

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil că trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine.

Mă îngrijorează, fiindcă anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă. E vorba doar despre atitudine, determinare, trebuie să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine”, a transmis „Regele” după duelul de pe Stadionul „Ilie Oană”.

Oferta NetBet pentru pariuri pe meciurile din Conference League

NetBet te întâmpină cu o mulțime de pariuri interesante pentru meciurile echipelor tale favorite. Iată ce cote ai la dispoziție pentru un bilet pe echipele românești.

MECI COTE
1 x 2
Sepsi – FC Aktobe 1,66 3,35 4,60
Farul Constanța – FC Flora 1,39 4,10 6,50
FCSB – Nordsjaelland 2,59 3,19 2,38

*COTELE POT VARIA