Startul US Open 2023 este foarte aproape, acesta fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în tenis pentru fanii jucători la pariuri online. Turneul se desfășoară în perioada 28 august – 10 septembrie.

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, entuziasmați să joace la US Open 2023

Cu o istorie de 142 de ani, turneul american desfășurat la New York aduce în acest an premii totale în valoare de 65 de milioane de dolari. Din această sumă, câte 3 milioane de dolari vor ajunge la câștigătorii marilor finale. US Open este singurul turneu de mare șlem la care premiile la masculin și feminin sunt egale, motiv de mândrie pentru organizatori.

US Open este ultimul dintre cele patru turnee de mare șlem ale anului, ceea se reflectă și în emoțiile mari resimțite de jucători înainte de startul competiției. Ediția din acest an este una specială, care cuprinde și participarea marelui campion Novak Djokovic, absent în ultimii doi ani din cauza lipsei certificatului de vaccinare COVID-19, necesar până în această primăvară la intrarea în SUA.

Novak Djokovic a reușit să câștige recent primul său meci pe tărâm american la turneul de la Cincinnati, premergător US Open. Sârbul a jucat împotriva spaniolului Alejandro Davidovich Fokina, care a fost forțat să se retragă în timpul partidei din cauza unor probleme la spate.

„Timpul zboară, dar este bine să fii înapoi în SUA. Unele dintre cele mai bune turnee ale lumii se joacă în Statele Unite ale Americii. Am niște amintiri frumoase de aici și sunt foarte entuziasmat”, a transmis Novak Djokovic în timpul turneului de la Cincinnati.

La US Open își anunță prezența și Carlos Alcaraz, marele învingător de la Wimbledon și campionul en-titre. Acesta este unul dintre turneele sale preferate și speră să îl reîntâlnească într-o fază decisivă pe marele său rival, Novak Djokovic.

„Simt că sunt principalul oponent pentru Novak Djokovic, ceea ce mă bucură foarte tare. Trebuie să îți propui obiective mărețe la începutul sezonului, iar pentru mine, acum, principala țintă este să mă mențin în topul clasamentului”, a transmis recent și Alcaraz, lider în ierarhia ATP.

Ce cote la pariuri au Novak Djokovic și Carlos Alcaraz pentru US Open 2023

Pe NetBet au fost publicate cotele antepost și poți plasa pariuri antepost pentru câștigătorul ATP US Open 2023. Își va lua revanșa Novak Djokovic în fața lui Carlos Alcaraz pentru înfrângerea din finala Wimbledon 2023?

CÂȘTIGĂTOAR US OPEN 2023 COTĂ
Carlos Alcaraz 2.30
Novak Djokovic 2.50
Daniil Medvedev 7.00
Jannik Sinner 12.00
Stefanos Tsitsipas 26.00

*Cotele pot varia