Ultimul test pentru echipele românești înainte de startul grupelor Conference League este aproape. Jucătorii la pariuri sportive online au la dispoziție, pe NetBet, cotele pentru meciurile din play-off.

Farul și Sepsi, ultimul test înainte de grupele Conference League

Campioana României din sezonul trecut, Farul Constanța, o întâlnește pe HJK Helsinki, campioana Finlandei, care sosește din preliminariile Europa League. Recent, HJK Helsinki a fost eliminată de Qarabag, deținătoarea titlului din Azerbaidjan.

Primul meci se joacă la Ovidiu, acasă la Farul. Chiar dacă nu trece printr-o perioadă foarte bună, Farul Constanța poate avea o misiune ușoară, având de partea sa un lot mai valoros și susținerea fanilor din tribune. Lotul nordicilor valorează 8 milioane de euro, în timp ce cel al constănțenilor valorează 21 de milioane.

Plecarea lui Alibec a destabilizat puțin atacul formației dobrogene, însă acum Gică Hagi se bazează pe experiența lui Constantin Budescu. De asemenea, antrenorul Farului trage un semnal de alarmă înainte de partida tur, având în vedere că în ultima etapă din campionat, echipa sa a pierdut în fața Rapidului (scor 3-1).

„În campionat tratăm puțin superficial. Se pare că jucăm bine doar în Europa. Cu Helsinki trebuie să fim noi, cei de anul trecut. Trebuie să atacăm bine. Trebuie să știm să îi desfacem, formează o echipă compactă”, a declarat Hagi.

Sepsi susține și ea, în aceeași seară, ultimul examen înainte de grupele Conference League. Tragerea la sorți o aduce în fața formației din Sfântu Gheorghe pe Bodo/Glimt, formația care domină în prima ligă a Norvegiei.

Nordicii au ajuns, în sezonul 2021/2022 în sferturile Conference League, iar recent au trecut, în turul al 3-lea al preliminariilor Conference League, de Pyunik Erevan, scor 3-0 în ambele meciuri.

„Ne concentrăm pe meciul cu Bodo/Glimt. E o echipă puternică și marchează multe goluri. Vrem să scoatem un rezultat pozitiv. Avem un parcurs bun. Important este să ne revenim fizic. Reprezentăm România și vrem să o facem bine!”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul meciului de campionat după egalul cu FC Hermannstadt (scor 1-1).

Cele două meciuri au fluierul de start joi, 24 august 2023, de la ora 20:00.

Meciurile Farul – HJK Helsinki și Sepsi – Bodo/Glimt, în promoția BET+ pe NetBet

După cum te-ai obișnuit, pe NetBet poți să găsești o mulțime de pariuri interesante pentru toate meciurile tari din competițiile tale favorite. Iată cum arată cotele BET+ pentru meciurile Farul – HJK Helsinki și Sepsi – Bodo/Glimt. Cum va arăta biletul tău?

MECI COTE
1 x 2
Farul – HJK Helsinki 1.54 4.10 5.90
Sepsi – Bodo/Glimt 3.33 3.13 2.00

*COTELE POT VARIA