Play-off-ul Conference League este testul final pentru Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe înainte de faza grupelor. Suporterii jucători la pariuri online au la dispoziție oferta NetBet pentru meciurile retur, din 31 august 2023.

Cum se prezintă Farul și Sepsi înainte de returul play-off-ului Conference League

Farul Constanța pare să aibă cea mai ușoară misiune în lupta pentru calificarea în grupele Conference League. Echipa condusă cu mână de fier de Gică Hagi de pe banca tehnică a obținut victoria, scor 2-1, în meciul tur cu HJK Helsinki, iar acum se pregătește pentru retur. Chiar dacă are un lot solid, antrenorul Gică Hagi regretă că nu îl mai are în atac pe Denis Alibec, transferat în Qatar, la Muaither SC. Alibec a fost om de bază și a pus umărul serios la victoriile obținute până acum în această campanie de calificare.

„Regele” speră ca Constantin Budescu să îi ia locul lui Denis Alibec. Transferat recent, Budescu a înscris deja 2 goluri în preliminariile Conference League.

„Mie cel mai mult îmi pare rău că a plecat Alibec. Adică, sunt fericit pentru el, sper să îi fie bine, să aibă cât mai mulţi bani… Acum, după ce a venit Louis Munteanu a început să vină lumina iar. Louis are calitate multă, e mobil… El, Alibec şi cu Budescu erau… Dar nu puteam să-l opresc pe Alibec, nu era corect. Nu era normal să fiu egoist, chiar dacă transferul lui m-a făcut să fiu mai slab, mă refer la echipă, la club”, a transmis Gică Hagi la finalul meciului tur cu HJK Helsinki.

Sepsi are o misiune ceva mai dificilă față de Farul. Formația covăsneană a obținut în meciul tur din play-off un scor surprinzător: 2-2. Al doilea meci se va juca în Norvegia, iar cotele nu o arată favorită pe Sepsi.

Chiar și antrenorul Liviu Ciobotariu recunoaște că formația pe care o antrenează va avea un meci dificil la Bodo/Glimt acasă, dar are încredere că va obține un rezultat pozitiv.

„E un rezultat bun, care ne dă speranțe pentru meciul retur. Vreau să îi felicit pe băieți pentru jocul prestat. M-a bucurat faptul că au avut atitudinea potrivită pentru un joc de asemenea intensitate. Am avut un adversar foarte bun. Un joc bun, păcat că în prima repriză nu am fost atenți la acel contraatac al lor și am încasat acel gol. Băieții sunt de felicitat că au avut puterea să revină de două ori”, a susținut Ciobotariu.

Oferta NetBet pentru play-off-ul Conference League

Ambele meciuri se desfășoară joi, 31 august 2023, de la ora 19:00. După cum te-ai obișnuit, toate meciurile susținute de echipele Farul și Sepsi, indiferent de competiție, se regăsesc în oferta de pariere a NetBet. Mai jos poți vedea cotele pentru meciurile finale înainte de grupele Conference League.

MECI COTE
1 x 2
HJK Helsinki – Farul 2.37 3.40 2.92
Bodo/Glimt – Sepsi 1.24 6.30 11.00