Jocul de bingo nu este atât de popular în România, însă pe zi ce trece tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc sunt tentați să îl încerce. Este cunoscut faptul că vârstnicii preferă bingo, iar tinerii preferă sloturile online. Noi ne-am gândit să îți prezentăm o combinație de-a dreptul interesantă unde poți juca bingo, dar beneficiezi și de caracteristicile unui joc de păcănele. Ce este și mai atractiv este faptul că poți juca bingo în cadrul unor sloturi celebre. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, mai jos îți vom prezenta trei sloturi bingo.

Book of Ra Bingo – încă un hit de la Novomatic

Book of Ra Bingo - sloturi online

Novomatic, unul din cei mai cunoscuți furnizori de sloturi din industria iGaming, este renumit pentru seria Book of Ra. La această serie a fost adăugat in portofoliu și varianta bingo. O combinație atractivă între suspansul bilelor numerotate și adrenalina oferită de speciala cu runde gratuite a slotului.

La începutul jocului va trebui să alegi între unul și patru bilete de bingo cu care vei juca. Apoi alege miza, identică pentru fiecare bilet în parte. Fiecare bilet găzduiește un număr de 15 bile cu numere de la 1 la 90 pe o grilă 5×3. Biletele sunt unice întrucât numerele nu vor fi aceleași pe toate biletele într-o rundă. Când jocul a început, vor fi extrase la întâmplare 30 de numere și afișate pe panou. Obiectivul constă în completarea modurilor de câștig prin marcarea numerelor existente pe bilete din cele afișate. Cu cât modul de câștig este mai complicat, cu atât premiile sunt mai mari. Un bilet complet marcat constituie un bingo, ceea ce va genera câștigul maxim de 1.500x miza.

Îți poți crește șansele de câștig datorită caracteristicii ce îți permit cumpărarea de bile extra. Te poți opri oricând dorești colectând premiile.

Două dintre cele 12 moduri de câștig îți vor oferi o rundă cu 10 rotiri gratuite, care se vor juca la fel ca în cadrul slotului clasic Book of Ra. Modelul Bonus declanșator stabilește numărul liniilor de plată în jocul de bază (5 sau 10).

Lucky Lady Bingo – bingo și runde bonus

Lucky Lady Bingo

O variantă a slotului bine cunoscut Lady Lucky Charm, Lucky Lady Bingo este dezvoltat de Eurocoin Interactive, companie achiziționată de grupul Novomatic. Modul de joc și caracteristicile sunt aceleași ca și în cazul slotului Book of Ra Bingo. Joci cu 1-4 bilete, alegi miza per bilet care ți se potrivește și speri la câștigul maxim de 1.500x miza apăsând butonul Play. Pentru afișarea mai rapidă a celor 30 de bile numerotate folosește butonul de lângă cel de pornire. Pot fi cumpărate maximum 11 bile extra, dacă obții un câștig total de 40x miza în runda respectivă. Bila Joker apare la întâmplare și oferă șansa alegerii unui număr.

Bilele extra sunt norocoase datorită trifoiului cu 4 foi pe care vor fi afișate. Cele 2 modele Bonus îți oferă 15 rotiri gratuite într-un slot clasic cu 5 role. Numărul liniilor de plată jucate în runda Bonus este redat de modelul declanșator (5 sau 10 linii). Runda Bonus cu rotiri gratuite poate fi redeclanșată la fel ca în slotul Lucky Lady Charm.

Rainforest Magic Bingo – cel mai relaxant joc din seria de sloturi bingo

sloturi bingo - Rainforest Magic Bingo

Pătrunde în pădurea magică a furnizorului Play’n Go și bucură-te de un joc bingo într-un decor feeric și muzică ambientală relaxantă.

Este posibilă cumpărarea a minim unui bilet și maxim patru. Alege miza per bilet și strigă bingo! Cele 30 de bile numerotate vor fi marcate automat pe bilete, inclusiv pe tiparele afișate în partea de sus. Există posibilitatea schimbării numerelor de pe biletele de joc. Se pot cumpăra până la 13 bilete suplimentare cu un cost variabil, în funcție de potențialul câștig.

Acest slot nu duce nici el lipsă de bonusuri. Magic Flower Bonus oferă până la 1.300x pariul, iar Mystery Bonus acordă instant până la 700x miza. Premiul cel mare de 5.000x pariul este oferit de Treasure Slate dacă obții un bingo (bilet complet) cu primele 30 de bile și ai 4 bilete activate.