Filmele reprezintă forma de divertisment care a captivat publicul de-a lungul a generații întregi. Acestea le permit oamenilor să evadeze din cotidian, spre o lume cu totul necunoscută, resimțind emoții profunde și conectându-se cu personajele preferate. Ecranizările reprezintă o sursă de inspirațieconsistentă pentru industria de sloturi online. Așa se întâmplă și în cazul filmului Amityville, o peliculă horror din 1979 care a dus la apariția jocului Amityville slot.

O poveste reală stă la baza filmului și a slotului online

Filmul de groază expune experiențele familiei Lutz, un tânăr cuplu cu 3 copii care cumpără o casă în orașul Amityville, New York, fără să bănuiască faptul că locuința este bântuită. Cu un an înainte, un ucigaș în serie își omorâse cei 6 membri ai familiei, mânat de îndemnurile unei voci. La scurt timp după ce noua familie se mută în casa groazei, tatăl începe să aibă un comportament ciudat, plin de violență verbală și fizică, iar ceilalți membri ai familiei trăiesc adevătrate coșmaruri.

Filmul are la bază o poveste reală care a fost subiectul nuvelei The Amityville Horror de Jay Anson. După mai multe ecranizări, studioul Slot Factory a decis să prezinte propria variantă pe role.

Amityville slot

Amityville

Jocul de păcănele online proiectat de Slot Factory exprimă foarte bine tematica filmului. Lansat la începutul anului 2023, jocul ca la aparate este încărcat pe o grilă formată din 5 coloane x 4 rânduri, funcționează în baza unui algoritm matematic cu RTP de 92% și activează până la 1.024 de linii de câștig.

Coloana sonoră nu se deosebește cu nimic de efectele utilizate în filmele horror, iar grafica întunecată și elementele de fundal, sporesc starea de frică.

Simbolurile din Amityville slot

În Amityville slot vei întâlni 6 simboluri cu valoare redusă (suita de la 9 la A din pachetul de cărți de joc) și 4 simboluri cu valoare ridicată: Preotul, Kathy, Billy și Chelsea. Sigla Amityville este Scatter și plătește 50x pentru 5 oriunde pe role, în timp ce simbolurile curente plătesc pentru combinații pe minim 3 role, începând cu prima rolă din stânga.

De asemenea, jocul de păcănele demo conține și un simbol Wild, care poate înlocui orice alt simbol de pe rolele de joc, cu excepția Scatterului. Acesta este reprezentat grafic de cuvântul „WILD”, încadrat într-un panoul luminat.

Simbolul Scatter este ilustrat în mod reprezentativ, prin cuvintele „REPLAY FREE SPINS”, din care reiese și caracteristica specială pe care o inițiază. El este cel care oferă declanșează bonusul cu rotiri gratuite, odată ce un număr de cel puțin 3 simboluri Scatter aterizează simultan pe role.

Funcțiile speciale din jocul de păcănele online Amityville

Jocul ca la aparate Amityville beneficiază de funcția specială de rotiri gratuite. În funcție de câte simboluri Scatter aterizează simultan pe role, se acordă un număr de rotiri gratuite. 3 simboluri oferă 5 rotiri, 4 simboluri oferă 7 rotiri, iar 5 simboluri Scatter îți aduc un număr de 10 rotiri gratuite.

În timpul funcției speciale, simbolurile 9 și 10, de valoare mică, sunt eliminate de pe panou. În joc rămân simbolurile cu valori mai mari, sporind astfel posibilitatea de a câștiga sume mai însemnate. În plus, în același scop, la finalul rundei bonus poți păstra suma câștigată sau poți alege să riști. Slotul online îți oferă posibilitatea de a juca din nou rotirile gratuite, dacă ești nemulțumit de primul câștig.

Cu toate acestea, regulile spun că nu te mai poți întoarce la suma câștigată în prima rundă, iar dacă alegi să riști, cel de-al doilea câștig va fi adăugat automat la valoarea totală.

Îndrăznești să înfrunți creaturile înspăimântătoare din orașul Amityville? Înfruntă-ți teama împreună cu personajele din acest slot horror pentru recompense „de groază” la NetBet Casino!