Industria de iGaming a evoluat enorm în ultimii ani, perioadă în care furnizorii de jocuri de cazino pare că s-au întrecut în lansarea a cât mai multe și mai sofisticate proiecte. Aceștia ne surprind constant cu diversitatea și calitatea jocurilor de păcănele. Pe lângă aspectele grafice și vizuale, nu putem să nu ne bucurăm de caracteristici și funcții din ce în ce mai atrăgătoare menite să ofere șansa unor câștiguri fabuloase. Unul dintre cei mai apreciați furnizori din România a decis să lanseze propriul proiect de tip jackpot – Pragmatic Jackpot Play.

Dacă ești fan păcănele, cu siguranță ai “vânat” măcar o dată un jackpot. Fie că vorbim despre jackpoturi fixe, progresive sau programate să fie revendicate, toate oferă același lucru: premii impresionante ce nu trebuie ratate!

Pragmatic Jackpot Play

Pragmatic Play își mărește portofoliul de jackpoturi

Ultima lansare a unui sistem de jackpoturi vine din partea furnizorului Pragmatic Play, unul dintre cei mai renumiți dezvoltatori de sloturi video din iGaming. Acest nou jackpot se numește Jackpot Play. Este al treilea jackpot din portofoliul acestui provider.

Primul tip de jackpot este unul fix deja integrat în slot (built-in). Funcționează ca un multiplicator al câștigului. Îl vei întâlni în sloturi precum Fire Strike și Chilli Heat Megaways. Al doilea se numește Jackpot Power, este un jackpot progresiv cu revendicare multiplă în cazul celui mai mare premiu. Jumătate din premiu este acordat jucătorului norocos, iar cealaltă jumătate este împărțită la cei mai recenți jucători. Jackpotul Power este așteptat să fie revendicat în medie la 4.5 milioane de euro. Îți poți încerca norocul pentru fabuloasa sumă în cadrul slotului Wolf Gold Power Jackpot.

Cum funcționează Pragmatic Jackpot Play?

Jackpot Play este un jackpot progresiv pe patru niveluri: Minor, Major, Mega, Grand.

Acesta este un jackpot cu câștig garantat. Dacă ai fost selectat, vei câștiga unul dintre jackpoturile bonus. Indiferent de miza pe care joci, ai o șansă rezonabilă pentru a câștiga oricare dintre nivelurile jackpot. Bineînțeles, dacă miza este mai mare, șansele de a revendica Grand Jackpot cresc considerabil.

 

Vei fi selectat în mod aleatoriu pentru a participa la runda jackpot. După ce ai încasat potențialele câștiguri din rotirea declanșatoare se va deschide un panou alternativ de joc. Grila va avea o structură de 4×3 cu 12 pietre prețioase afișate. Va trebui să întorci pietrele până la obținerea a 3 simboluri identice. Simbolul respectiv indică valoarea jackpotului câștigat. Fiecărui nivel al Jackpot Play îi corespunde un simbol al regalelor din pachetul cu cărți de joc: Minor (cea mai mică valoare) – J mov, Major – Q albastru, Mega – K verde, Grand (cea mai mare valoare) – A roșu.

Ce păcănele online poți juca?

O veste și mai bună este faptul că acesta a fost lansat în cadrul unor sloturi foarte populare ale acestui furnizor, cum ar fi: The Dog House, The Dog House Megaways, Sweet Bonanza, Sugar Rush, Starlight Princess, seria Shining Hot, Gates of Olympus, Crown of Fire, Striking Hot, Hot to Burn, seria Fire Hot, Fruit Party, Joker’s Jewels, Big Bass Bonanza, Big Bass Splash, John Hunter and the Book of Tut . Participarea la jackpot este automată atât timp cât joci la sloturile selectate. Mai mult decât atât, ai șansa revendicării celui mai mare premiu doar pe miza minimă.

Dacă încă nu te-am convins că merită încercat, mai avem o veste: la scurt timp de la lansare a fost revendicat cel mai mare Jackpot Play și, anume, Grand. Următorul poate fi chiar al tău! Hai pe NetBet Cazino și garantăm distracție și adrenalină în cadrul celor mai populare sloturi, acum și cu un jackpot integrat!