În viața de zi cu zi, cine nu visează la un premiu imens care să îi schimbe viața și planurile? Și dacă în general jocurile de noroc nu sunt o soluție și nimeni nu ar trebui să joace cu gândul la marile premii, uneori se mai întâmplă, totuși, ca un jucător să dea lovitura.

Aceasta este și povestea lui Emilian Ciorica din Slatina, un tânăr de 28 de ani care a încasat în jur de 500.000 de euro (după taxe).

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de păcănele online, Emilian nu a câștigat totul dintr-un jackpot, ci în câteva sesiuni foarte, foarte norocoase. Într-o zi banală, acesta a luat sloturile preferate la rând, inclusiv Shining Crown, Dice and Roll, Viking Rising și mai ales Virtual Roulette.

„M-a luat o emoție extraordinară”

Mai ales Virtual Roulette… Mâinile câștigătoare au început să curgă succesiv. Pe ecranul proiectat mare animațiile cu premii de tot felul își dădeau rând într-un spectacol cum foarte rar se poate vedea într-un cazinou, live sau online. A fost run-ul aproape perfect. Stilul și strategiile de pariere ale lui Emilian au coincis cu generatorul aleatoriu al jocului. În câteva sesiuni, acesta avea în cont peste un million de lei, după care s-a mutat și s-a relaxat puțin pe la alte sloturi tradiționale. Tot cu noroc, pentru că și acolo a bifat câteva spin-uri absolut fabuloase.

Tânărul jucător a povestit cum se simte o asemenea experiență. „La început nu mi-a venit să cred! Dar după ce ați trimis primele sume în cont, m-a luat o emoție extraordinară”, a detaliat Emilian pentru NetBet.

Cei care încearcă norocul „să joace cumpătat”

Acesta a început să joace pe site în 2021, din plictiseală. Acum, că a dat lovitura, deja știe ce va face mai departe cu banii câștigați. „Jumătate din bani am să îi investesc. Și, la cum mă știu, cred că restul am să îi joc pentru că sunt jucător înrăit :))))”. Cu toate acestea, Emilian le transmite un mesaj de precauție tuturor celor care cred că succesul stă în păcănele. „Să joace cumpătat, să o ia ca pe o distracție, nu ca pe un viciu”.

De altfel, jocul responsabil este și recomandarea noastră pentru oricare participant la jocurile de noroc. Pe această cale, reamintim tuturor jucătorilor NetBet că fiecare are în cont opțiunea să își seteze limite de joc responsabil. Să nu ajungă să mizeze sume semnificative și să intre în situații financiare delicate.