O nouă etapă a grupelor din Liga Campionilor se apropie, iar jucătorii se pregătesc să revină pe teren pentru echipele lor de club, după pauza competițională în care unii dintre ei au fost alături de echipele lor naționale, aflate în bătălia de calificare la EURO 2024 sau Cupa Mondială.

Meciuri tari și emoții uriașe în Liga Campionilor

Jucătorii la pariuri sportive online au la dispoziție numai meciuri tari în faza grupelor Ligii Campionilor. Pe NetBet sunt disponibile o mulțime de pariuri interesante pentru alcătuirea biletelor.

Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Inter Milano, Arsenal, Manchester United, Napoli, Bayern Munchen și multe alte echipe se luptă pentru un loc în faza eliminatorie a celei mai prestigioase competiții de fotbal din Europa.

Și în acest an, echipa antrenată de Pep Guardiola este clar favorită la câștigarea Ligi Campionilor, fiind urmată de Bayern Munchen, în contextul în care echipa germană a trecut printr-o perioadă de schimbare în ultimii ani, mai ales după plecarea starului Robert Lewandowski. Locul lui Lewandowski a fost luat de golgheterul englez Harry Kane, sosit de la Tottenham în vara anului 2023.

Manchester City se întâlnește cu Young Boys Berna, aflată în prezent pe locul 3 în grupă, care permite accesul, în cazul unei eliminări din UCL, în Europa League. Primele două locuri ale grupei sunt ocupate Manchester City și RB Leipzig, în timp ce ultimul loc de Steaua Roșie Belgrad.

FC Barcelona este și ea pe val în Liga Campionilor, câștigând fiecare meci din grupă până în acest moment. Echipa catalană conduce clasamentul grupei H, fiind urmată de FC Porto și Shakhtar. Ultima din grupă, cu două înfrângeri este Antwerp.

Din grupa morții, în care își dau întâlnire unele dintre cele mai puternice echipe din Europa, Newcastle, PSG și AC Milan au cele mai mari șanse să continue în următoarele faze ale competițiilor europene, în timp ce Borussia Dortmund pare că va termina grupa pe ultimul loc.

Surpriza cea mai mare o reprezintă clasarea pe locul 4 al grupei A a lui Manchester United, care a înregistrat două înfrângeri și are șanse minime de a prinde optimile UCL, într-o grupă în care Bayern conduce, fiind urmată de Galatasaray și FC Copenhaga.

Cum arată cotele la pariurile antepost pe NetBet

În acest context, iată cum cotele pentru pariuri antepost pe câștigătoarea Ligii Campionilor. Tu pe cine pariezi?

CÂȘTIGĂTOAREA LIGII CAMPIONILOR 2023/2024 COTĂ
Manchester City 3,00
Bayern Munchen 5,50
Real Madrid 7,50
Arsenal 10,00
Barcelona 11,00
PSG 17,00
Newcastle 21,00
Inter 26,00
Atletico Madrid 29,00
Napoli 34,00