După o săptămână încărcată la serviciu sau cu diferite activități obositoare, nu ne stă mintea decât la activități de weekend relaxante. Ieșire în aer liber, poate un grătar cu prietenii și familia sau, de ce nu, câteva runde la casino în aceste sloturi de weekend.

Îți prezentăm două sloturi online perfecte pentru un sfârșit de săptămână relaxant, fără a fi nevoie să părăsești confortul casei tale. Intră în contul tău NetBet Cazino și te așteptăm la un grătar cu premii!

Hai la un grătar cu premii în Kitchen Drama BBQ Frenzy

Kitchen Drama BBQ Frenzy - sloturi de weekend

Acest joc de păcănele animat și bine realizat din punct de vedere grafic este dezvoltat de furnizorul Nolimit City. Pe o grilă de joc cu 5 role de forma unui grătar încins vei avea legume, fripturi, cărbuni și un chili cu rol de Wild. De asemenea, carnea și o insignă a șerifului devin Wild-uri în anumite condiții.

Mecanismul de joc este Colapsarea. Simbolurile unei combinații câștigătoare dispar, celelalte cad în partea de jos a grilei, iar grila va fi completată cu altele noi. Colapsarea continuă până la următoarea rundă necâștigătoare sau când se declanșează funcția Fiery Chili Spirit Spin (la 3 câștiguri consecutive). Simbolul cu insigna șerifului declanșează funcția Gunsmoke, iar aceasta va activa imediat Fiery Chili Spirit Spin.

Funcția specială cea mai atractivă este Wild BBQ Bounty. Obține ingredientele afișate în dreapta grilei și vei declanșa Wild BBQ Spins. Cinci rotiri cu Wild-uri șerif ce își schimbă poziția la fiecare rundă. Mai multe Wild-uri șerif îți vor oferi un multiplicator de până la x15. Wild-ul șerif poate acorda rotiri extra.

Wild Hike – sloturi de weekend de la Relax Gaming

sloturi de weekend - Wild Hike

Te invităm la o ieșire în aer liber înconjurați de animale sălbatice, o bufniță și licurici lângă un foc de tabără. Relax Gaming, unul dintre cei mai renumiți furnizori de păcănele, ne uimește de fiecare dată cu grafica audio-vizuală de excepție. Wild Hike este la nivelul așteptărilor din acest punct de vedere. Sunetele emise de animalele și păsările sălbatice te vor transpune imediat în mijlocul naturii.

Vei juca pe o grilă cu 6 role și 4 rânduri, cu 4.096 moduri de câștig. Formează combinații câștigătoare din minim 3 simboluri identice pe role adiacente. Lupul are rol de Wild și apare pe rolele 2-5. Când acesta apare pe rolele 3 și 4 devine Wild extins și activează un re-spin. Dacă Wild-ul a fost prins într-o combinație de succes, va urma un nou re-spin. Fiecare re-spin vine cu un multiplicator progresiv alimentat de Wild.

Trei sau patru simboluri Free Spins acordă 7 sau 10 rotiri gratuite cu multiplicatori ce rămân pe poziții întreaga rundă. Un simbol Free Spin acordă o rotire suplimentare. Dacă ești nerăbdător să obții în mod natural runda bonus, o poți cumpăra cu 75x pariul. Dacă îți place gambling-ul și te simți norocos, atunci cumpără funcția Wild Free Spins. Vei primi 7 sau 10 rotiri gratuite și un câștig garantat pentru Wild-urile extinse duble. Costul activării funcției Cumpără Speciala este de 150x pariul. Mergi la o plimbare nocturnă în mijlocul sălbăticiei și poți încasa premiul cel mare de 20.000x miza!

Dacă aceste recomandări nu sunt pe gustul tău, vizitează colecția de sloturi de pe platforma netbet.ro și cu siguranță vei găsi jocuri de cazino care să te satisfacă!