Primul „El Clasico” al acestui sezon este aproape. Jucătorii la pariuri online pot plasa deja bilete pe meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid, meci care se va disputa pe Stadionul Olimpic Lluis Companys, de la ora 17:15.

FC Barcelona – Real Madrid | 5 motive pentru care „El Clasico” nu este un meci obișnuit

Pentru că nu vorbim despre un meci obișnuit, ci de unul dintre cele mai așteptate derby-uri din istoria fotbalului, duelul dintre FC Barcelona și Real Madrid a bătut recorduri și a aprins multe spirite, mai ales în rândul fanilor. Iată, mai jos, 5 motive pentru care merită să te uiți și să pariezi pe „El Clasico”.

Messi și Ronaldo au scris istorie în „El Clasico”, iar recordurile lor dăinuie

Chiar dacă Leo Messi și Cristiano Ronaldo au plecat de mult timp de la echipele implicate în acest duel, reușitele lor nu au putut fi egalate. Argentinianul a reușit să înscrie cele mai multe goluri din istoria „El Clasico”, având 26 de reușite în 45 de dueluri între Barca și Real Madrid. În același timp, Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie în 6 derby-uri „El Clasico” consecutive, record care nu a fost egalat de nimeni.

Robert Lewandowski are șanse mari să înscrie

Polonezul Robert Lewandowski a jucat în 56 de meciuri din momentul în care a semnat cu FC Barcelona și a reușit să înscrie 39 de goluri pentru echipa catalană. Pe NetBet, Lewa are o cotă de 4.90 că va fi primul care va înscrie în meciul de sâmbătă. Totodată, el are o cotă de 2.20 că va înscrie un gol în acest derby.

Real Madrid a câștigat cele mai multe meciuri

Din 1902, de la prima disputare a derby-ului, până în prezent, formația din capitala Spaniei a reușit să câștige 102 din cele 254 de meciuri oficiale jucate. Barcelona a ieșit triumfătoare din 100 de partide, iar restul s-au terminat la egalitate.

Pe NetBet, formația antrenată de Carlo Ancelotti are cotă 2.71 că va câștiga acest meci, puțin mai mare față de cota rivalei Barcelona – 2.36.

Poți paria pe Joao Felix în Betbuilder

Joao Felix este, fără îndoială, surpriza acestui sezon în La Liga. Venit după o perioadă grea la Chelsea, portughezul și-a revitalizat cariera sub comanda lui Xavi la FC Barcelona.

Pentru „El Clasico” beneficiezi de promoția Betbuilder – Laboratorul de Cote, unde ai posibilitatea de a paria că Joao Felix înscrie oricând în meci și Barcelona câștigă la o diferență de 1.5 goluri. Mai multe detalii poți vedea AICI.

„El Clasico” este un meci spectaculos

Chiar dacă nu ești fanul niciunei echipe implicate în acest meci, cu siguranță ai ce vedea. Aproximativ 700 de milioane de oameni se uită la fiecare partidă dintre Barcelona și Real Madrid, iar asta spune un lucru despre marele derby spaniol: spectacolul fotbalistic este garantat. Fie duelurile din trecut s-au jucat pe Camp Nou, Santiago Bernabeu sau alt stadion, cei care le-au urmărit au rămas cu un gust plăcut. Jucători precum Cristiano Ronaldo, Casillas, Zidane, Raul, Kaka, Roberto Carlos, Ronaldiho, Eto’o, Messi, Gică Popescu și Gică Hagi și mulți alții au reușit să uimească, fără îndoială, în „El Clasico”.