Spiritul de aventură se manifestă diferit de la o persoană la alta, însă entuziasmul de a explora lucruri noi și neobișnuite este prezent la toți oamenii într-o anumită măsură. Experiențele noi ne schimbă și ne fac să vrem să descoperim mai mult, iar acum, prin intermediul cazinourilor online putem face acest lucru și din confortul propriei case sau chiar în drum spre destinația de vacanță preferată datorită acestor păcănele pentru călătorii.

Tuk Tuk Thailand, Lucky Submarine și Grand Junction: Mountain Express sunt 3 sloturi online care te provoacă la aventuri în diferite medii și îți oferă o altă modalitate de a te conecta cu natura:

Tuk Tuk Thailand te poartă într-o călătorie inedită

Tuk Tuk Thailand - păcănele pentru călătorii

Jocul de păcănele online Tuk Tuk Thailand a fost lansat de compania de software Habanero în anul 2022.

El funcționează conform unui algoritm matematic cu RTP de 96,67%, activează până la 243 de linii de plată și oferă câștiguri de până la 2.500x.

În Tuk Tuk Thailand vei întâlni suita de la J la A din pachetul de cărți de joc, dar și simboluri tematice: Nufărul, Masca, Leul, Tigrul și Mâncarea asiatică. Printre acestea se strecoară și simbolul Wild (Tuk tuk). Acesta poate înlocui orice alt simbol cu excepția Scatterului. Simbolul Scatter (Templu) apare doar în jocul de bază și activează funcția specială de rotiri gratuite.

Există și un simbol special, ilustrat de o Floare de nufăr. De fiecare dată când apare, acesta poate acorda aleatoriu un premiu bonus, care apare sub forma unui multiplicator cuprins între 5x și 2.500x.

3 sau mai multe simboluri Scatter activează funcția de rotiri gratuite. În funcție de câte simboluri Scatter activează funcția, un număr de simboluri Wild apar pe ultima rolă din dreapta, urmând să se deplaseze treptat spre stânga: 3 simboluri Scatter oferă un simbol Wild pe ultima rolă, 4 simboluri Scatter oferă 2 Wilds pe rola 5, iar 5 simboluri Scatter oferă 3 Wilds care se vor regăsi pe ultima rolă la începutul rotirilor gratuite. Odată ce ajung pe prima rolă din stânga, simbolurile Wild dispar de pe panoul de joc. Funcția specială se încheie atunci când niciun simbol Wild nu se mai regăsește pe ecran.

În plus, bonusul se poate cumpăra. Poți alege să plătești mai puțin și vei primi aletoriu între 3 și 5 simboluri Scatter care activeză funcția, sau poți opta pentru o sumă mai mare, moment în care vei beneficia garantat de 4, repectiv 5 simboluri Scatter care vor activa funcția.

Cucerește premiile din adâncuri în Lucky Submarine

Cucerește premiile din adâncuri în Lucky Submarine

Jocul de păcănele demo lansat de 7777 Gaming în 2022 este foarte volatil. În baza unui algoritm matematic cu RTP de 95,15% poți obține câștiguri de până la 7.290x miza.

Cu acest joc ca la aparate vei avea ocazia să explorezi adâncurile oceanului, într-un mediu unde creaturile marine se simt în largul lor. Jocul conține o multitudine de simboluri cu pești și alte vietăți reprezentative. Simbolul Wild (Vârtej) are capacitatea de a înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatterului (Crab). De fiecare dată când apare, simbolul oferă o rotire gratuită, care va fi adăugată în contorul de pe ecran. Toate simbolurile se adună în contor, până când 3 simboluri Scatter o să apară simultan pe role. Doar în acel moment spinurile acumulate se pot juca.

În timpul bonusului, combinațiile câștigătoare se blochează pe ecran, în timp ce restul pozițiilor devin role independente. În același timp, mai multe rotiri gratuite suplimentare pot fi câștigate în runda bonus. Acestea se adaugă în contor, dar pot fi jucate doar la următoarea rundă în care se activează funcția.

Grand Junction: Mountain Express – păcănele pentru călătorii lungi

Descoperă premiile din Grand Junction Mountain Express

Jocul de păcănele pentru călătorii Grand Junction: Mountain Express a fost lansat la începutul anului 2023 de compania de software Playtech, funcționează după un model matematic cu RTP de 96,51%, activează până la 50 de linii de plată și poate oferi câștiguri de până la 2144x.

Fii gata de o călătorie cu trenul, care te va purta prin ținuturi necunoscute, oferindu-ți în același timp experiențe unice și bonusuri pe măsură. Simbolurile din jocul ca la aparate te pregătesc pentru drum. Simbolul Wild este reprezentat de o Locomotivă, iar acesta poate înlocui orice alt simbol în afară de simbolul Scatter. Acesta din urmă este ilustrat grafic de un Tunel și activează funcția specială de rotiri gratuite.

3 sau mai multe simboluri Scatter oferă un număr de 11 rotiri gratuite.

Jocul de păcănele demo oferă și o funcție bonus, numită Grand Junction. De fiecare dată când 5 sau mai multe simboluri Grand Junction apar pe panoul de joc, acestea activează funcția, care se desfășoară în 2 etape. Prima etapă constă în 9 rotiri gratuite. Fiecare simbol Fisă sau Tren care apare în timpul acestei etape, va fi colectat și păstrat până ce rotirile gratuite se încheie. Fiecare simbol Conductor oferă 3 spinuri suplimentare.

La finalul etapei, premiile între 1x și 5x  asociate simbolurilor Fisă sunt adunate la câștigul total. De asemenea, mai mult de 3 simboluri Tren apărute în timpul spinurilor, te duc în etapa a 2-a.

3, 4, 5 sau 6 simboluri Tren acumulate în prima etapă, acordă jocul bonus Mini, Minor, Major sau Grand. Se acordă un singur spin, unde fiecare rolă va dezvălui un număr de 3, 4, 5, 6, 7 sau un singur simbol de Tren. La final, fiecare Tren va dezvălui un număr, care poate fi 8, 9 sau 10. Numerele dezvăluite de toate simbolurile de pe panou se vor aduna, iar în funcție de numărul final, se va acorda premiul corespunzător.

Ești pregătit să explorezi noi tărâmuri? Fă-ți bagajele și pleacă în călătoria vieții tale, alături de aceste păcănele pentru călătorii de la NetBet Casino!