Realizatorii de filme și creatorii de sloturi online explorează de multe ori teme identice. În unele cazuri se întâmplă ca ei să facă acest lucru în același timp. Așa se întâmplă în cazul filmului Crima din Orient Express și slotul online Orient Express. Ambele au fost lansate în noiembrie 2017 și sunt inspirate de romanul Crima din Orient Express de Agatha Christie.

slotul online Orient Express

Orient Express o poveste care continuă și astăzi

Orient Express este o rută europeană pentru călătorii de lux cu trenul. Inspirată după un model american, linia feroviară europeană a fost inițiată în 1883 de Compania Internațională de Vagoane de Dormit și a fost operată de Compania Pullman.

Simbol al luxului excentric, călătoria inițială lega Parisul de Constantinopole (Istanbul).  Anii 1930 au reprezentat perioada de glorie pentru acest proiect. Erau active 3 servicii de lux: Orient Express (traseul clasic spre Istanbul prin România), Simplon Orient Express (prin Italia) și Arlberg Orient Express (prin România către Atena). Aceasta este și perioada în care celebra autoare de romane polițiste Agatha Christie a lansat Crima din Orient Express (1934).

Clienții erau membrii ai familiilor regale, diplomați, nobili și oameni de afaceri. După cel de-al doilea război mondial, Orient Express a funcționat haotic, iar din 1977, proiectul a fost oprit. Proiectul a fost reluat în ultimii ani și programează o cursă de la Paris la Istanbul în timpul verii.

Filmul Crima din Orient Express

Evenimentele îl surprind pe celebrul detectiv Hercule Poirot încercând să rezolve un asasinat comis exact în timpul călătoriei. Distribuția îi include pe Kenneth Branagh, Johnny Depp, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley și Willem Dafoe.

Cei mai importanți pasageri devin suspecți, după ce detectivul Poirot descoperă mai multe legături între aceștia și victimă, despre care se află că era un infractor care a scăpat nepedepsit. Intriga și suspansul dau tonul acestui film formidabil, în care setea de justiție și răzbunarea sunt pe primul pan.

Jocul de păcănele online Orient Express

Slotul online Orient Express a fost dezvoltat de studiourile suedeze Yggdrasil. Acesta este organizat pe o matrice formată din 5 coloane pe 3 rânduri și include 4 moduri de joc: Paris, Veneția, Belgrad și Istanbul.

Fiecare plecare are loc de la Paris. După ce ai jucat runda bonus Paris, ești transferat, pe rând, pentru bonusurile Veneția, Belgrad și Istanbul. După finalizarea bonusului Istanbul, își poți alege varianta de bonus.

Care sunt cele 4 moduri de joc și ce caracteristici are fiecare?

Paris – Simbolul Wild este reprezentat grafic printr-un Conductor de tren în acest mod de joc. Acesta apare aleatoriu , urmând să se deplaseze spre stânga cu câte o poziție, până ce este eliminat. De fiecare dată când simbolul se mișcă, rolele se rotesc fără ca soldul să se reducă (re-spinuri). Re-spinurile se opresc atunci când nu mai sunt simboluri Wild pe role. În runda bonus simbolurile Wild apar mai frecvent.

Veneția – Modul de joc este reprezentat de Ceasul multiplicator. Acesta apare în urma primei combinații câștigătoare, oferind un multiplicator cuprins între 2x și 5x pentru o combinație câștigătoare aleatorie.

În timpul bonusului, multiplicatorul se aplică tuturor câștigurilor.

Belgrad – Simbolurile Wild sunt reprezentate de un Tren. Acestea apar aleatoriu, se extind pe întreaga rolă și se deplasează de la dreapta la stânga până ce dispar de pe panou.

În runda de rotiri gratuite, între 1 și 3 role sunt transformate în role Wild la fiecare spin.

Istanbul– Simbolul reprezentativ din acest mod de joc este o Carte de vizită. De fiecare dată când apare, aceasta se multiplică și se plasează peste celelalte simboluri plătitoare, care se vor transforma în Wild-uri.

În jocul de bază, în mod aleatoriu, între 2 și 12 simboluri se pot transforma în Wild. În timpul funcției speciale, acest lucru se întâmplă după fiecare rotire gratuită.

Simbolurile din slotul online Orient Express

Simbolurile plătitoare includ cele 4 personaje principale din film și cele 4 pictograme de pe cărțile de joc (treflă, romb, cupă și pică). Ele plătesc pentru combinații din minim 3 simboluri alăturate pe cele 20 de linii active, începând cu rola din stânga.Bineînțeles, pe lângă acestea, există și un simbol Wild obișnuit, care apare în toate modurile de joc, alături de cele speciale.

Globul geografic este simbolul Scatter. 3, 4 sau 5 simboluri Scatter simultan pe role declanșează bonusul cu 7, 15 sau 30 de rotiri gratuite.

Tu ce alegi? Paris, Veneția, Belgrad sau Istanbul? Declanșează funcția de rotiri gratuite și poți parcurge tot traseul cu trenul de lux Orient Express. Fă-ți bagajele și urcă la bord alături de NetBet Casino!