Temperaturile încep să scadă semnificativ începând cu luna noiembrie. Influențele sezonului rece încep să se simtă în mod serios, pregătind terenul pentru iarna care se apropie.

Așa cum noiembrie reprezintă perioada de tranziție dintre sezoane, așa și rolele de plată fixe se schimbă prin caracteristica specială Megaways în jocurile de sloturi online. Funcția folosește un mecanism de joc care schimbă numărul simbolurilor de pe panoul de joc de la o rotire la alta, iar aceste 3 păcănele Megaways de la NetBet oferă o experiență de joc dinamică, cu potențial pentru câștiguri mari: Big Bass Hold and Spinner Megaways, Rocket Blast Megaways și Cash Lab Megaways.

Big Bass Hold and Spinner Megaways: pescuiește funcțiile speciale

Chiar dacă luna noiembrie ne pregătește pentru iarnă, jocul dezvoltat de Reel Kingdom sfidează vremea cu tematica sa de pescuit. Simbolurile reprezintă pești, libelule și instrumente specifice acestei activități, cum este și Plasa de pescuit, folosită ca simbol Wild.

Modul de joc este colapsabil, eliminând combinațiile câștigătoare de pe ecran. Simbolurile Pești cu bani apar cu valori aleatorii cuprinse între 2x și 5.000x care pot fi colectate doar în timpul Rundei Speciale. Simbolurile Misterioase apar aleatoriu și se transformă în pictograme identice.

3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter (Big Bass) inițiază bonusul cu 10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite. În timpul acestuia apar simboluri Pescar care colectează premiile afișate de Simbolurile Pești cu bani, după care sunt contorizate. Fiecare al 4-lea simbol Pescar alocă 10 rotiri suplimentare care se vor juca cu multiplicator 2x, 3x și, respectiv, 10x.

3 sau mai multe Simboluri cu bani (afișează premii multiplicator de miză) declanșează funcția Hold & Spin. Simbolurile cu bani sunt blocate pe role, iar pozițiile libere devin role independente pe care pot ateriza simboluri Monedă cu bani sau Diamant cu bani. Runda începe cu 3 rotiri gratuite. Fiecare simbol nou resetează la 3 numărul de rotiri disponibile. Această rundă are un câștig garantat de 20x miza. Dacă acesta nu se completează sunt inițiate 3 noi rotiri.

Rocket Blast Megaways – păcănele Megaways din univers

Dezvoltatorul de jocuri de cazino Pragmatic Play te poartă în Spațiu cu acest joc de tip păcănele Megaways, unde extratereștrii îți oferă șansa de a ajunge la marele câștig de până la 10.000x.

Jocul ca la aparate introduce modul de joc colapsabil prin care simbolurile câștigătoare sunt înlocuite cu simboluri noi.  În mod aleatoriu, simbolul Rachetă va declanșa caracteristica cu același nume. Acesta va face ca toate simbolurile de sub el să se transforme în simboluri Wild, care vor coborî ulterior câte o poziție după fiecare Cascadă, până dispar complet de pe role.

Simbolul Scatter este reprezentat de o Planetă. Cel puțin 4 simboluri acordă 10 rotiri gratuite. Cu fiecare simbol Scatter care apare în plus față de cele 4, se adaugă câte 5 spinuri, până la numărul maxim de 35 de rotiri gratuite. În plus, runda începe cu un multiplicator 1x care crește cu fiecare colapsare până la finalul rundei. Multiplicatorul nu se resetează între rotiri.

Laboratorul de premii – Cash Lab Megaways

A treia recomandare din seria de sloturi Megaways te trimite într-un laborator pentru experimente care îți oferă șansa de a câștiga premii de până la 20.000x pe cele până la 200.704 direcții de plată. Acestea sunt acordate după un algoritm matematic foarte volatil, cu un procent de întoarcere către jucător de 96.47%. Pietrele prețioase și suita de la 9 la A din pachetul de cărți de joc reprezintă simbolurile de bază ale acestui joc produs de iSoftBet. Lor li se adaugă simbolul Wild și simbolul Bonus.

Simbolurile Wild activează funcția Wild Link atunci când pe coloana de sus și pe cea de jos apare simbolul Wild, moment în care întregul rând se va completa cu simboluri Wild. De asemenea, simbolurile Wild Aurii activează funcția Link Auriu, care, în plus față de Wild Link, acordă un multiplicator aleatoriu.

Simbolul Bonus declanșează jocul de rotiri gratuite. 4 simboluri Scatter oferă 10 spinuri, 5 Scatter oferă 15 spinuri, iar 6 Scatter acordă 20 de rotiri gratuite. Funcția specială începe întotdeauna cu un simbol Wild Lipicios pe rola de sus. În timpul bonusului, pe role apar simbolurile speciale „L”, „I”, „N”, „K”. De fiecare dată când toate literele sunt colectate, jocul mai acordă un simbol Wild Lipicios, iar acestea vor rămâne în joc până la final. De asemenea, bonusul se poate cumpăra pentru 100x.

Luna noiembrie este luna premiilor consistente la păcănele Megaways. Distrează-te și câștigă la NetBet Casino cu sloturile care folosesc acest mecanism de joc!