Chiar dacă unii jucători preferă experiența de cazino tradițională, tehnologia în continuă dezvoltare oferă posibilitatea ca atmosfera și emoția din sălile de joc să se resimtă și acasă.

Astfel, te poți relaxa jucând jocurile de noroc preferate din confortul propriei case, în timp ce te bucuri în timp real de această experiență. Jocurile live devin din ce în ce mai populare, datorită nivelului de interacțiune și divertisment pe care îl oferă, păstrându-și caracterul autentic. În această lume, jocurile de cărți își impun dominanța, așa cum este și cazul jocului de poker live Teen Patti.

Teen Patti

Teen Patti

Lansat de compania de software de casino online Ezugi, Teen Patti este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți, făcând parte totodată și din categoria celor mai simple.

Cu mize cuprinse între 5 și 5.000 RON, obiectivul acestui joc live este să realizezi o combinație de poker din 3 cărți care să fie mai bună decât cea a Crupierului. Se joacă cu toate cele 52 de cărți din pachet, care se amestecă înainte de fiecare rundă. De asemenea, numărul de jucători care pot participa simultan este nelimitat.

Reguli de joc și gameplay pentru jocul de cazino live Teen Patti

Pentru a participa trebuie să plasezi un pariu inițial pe „Ante”. Vei primi 3 cărți, pe care Crupierul le va poziționa cu fața în sus. Acesta, la rândul său, își va poziționa cele 3 cărți cu fața în jos. După ce pariurile au fost plasate, Crupierul își dezvăluie cărțile și se stabilește câștigătorul. Dacă timpul pentru a decide dacă vrei să joci sau să renunți expiră, se renunță automat.

Nu poți intra într-un joc aflat deja în desfășurare, așadar, trebuie să te încadrezi în timp. Poți plasa foarte ușor un pariu identic cu cel anterior prin „Re-pariază” sau să dublezi valoarea acestuia, prin „Dublu”.

Prin butonul de „Anulare” vei elimina ultima acțiune întreprinsă, iar prin butonul de „Ștergere”, toate pariurile făcute vor fi anulate.

Cum câștigi în acest joc live?

Pentru a se califica, Crupierul are nevoie de o Damă sau o carte mai mare.

  • Câștigi dacă mâna Crupierului se califică și este mai mică decât a ta.
  • Pierzi dacă mâna Crupierului se califică și este mai mare decât a ta.
  • Remiza are loc atunci când la masă se află aceleași mâini, acțiune prin care banii se primesc înapoi.
  • Câștigi pariul „Ante” și primești înapoi pariul „Joacă” în cazul în care Crupierul nu se califică.

Care sunt combinațiile câștigătoare care se pot forma?

Combinațiile câștigătoare care se pot forma în jocul de cazino live Teen Patti sunt:

  • Chintă roială: formată din As, Popă și Damă, toate de aceeași suită;
  • Chinta de culoare: formată din 3 cărți consecutive ca valoare, toate din aceeași suită (treflă, romb, cupă sau pică);
  • Trei de un fel: combinație formată din 3 cărți de aceeași valoare;
  • Chintă: formată din 3 cărți consecutive ca valoare și care are cel puțin 2 suite;
  • Culoare: combinație formată din cărți de aceeași suită, dar fără a fi consecutive;
  • Pereche: formată din două cărți de aceeași valoare și o carte diferită;
  • Cartea mare: aceasta este cea mai slabă combinație, unde factorul decisiv stă în cea mai mare carte de pe masă.

Procentul de returnare către jucător (RTP) este de 97,39%, iar cel mai mare câștig (1.000x) se obține pentru pariurile secundare Bonus 3+3, pentru Chinta Roială.

Pariuri secundare în jocul de cazino live Teen Patti

După ce ai plasat pariul inițial pe „Ante”, jocul îți oferă și posibilitatea unui pariu secundar.

Ai de ales între „Pereche sau mai bine”, unde trebuie să se formeze cel puțin o pereche, și „3+3 Bonus”, pariu la care se iau în considerare 5 cărți din cele 6 aflate la masă. Câștigi atunci când cel puțin „Trei de un fel” se formează din toate cărțile de la masă.

De asemenea, dacă pariezi pe „Ante” și „Joacă” și primești Chintă de culoare, Trei de un fel sau o Chintă din 3 cărți, vei câștiga Bonusul Ante, chiar dacă nu câștigi runda respectivă.

 

Ești pasionat de Poker? Testează-ți cunoștințele de poker cu 3 cărți în jocul cu dealer real Teen Patti în cazinoul online NetBet!