Viața la țară este cu adevărat încântătoare, cu un farmec aparte și decoruri desprinse din poveste. Mulți dezvoltatori de jocuri de cazino au folosit această temă a fermei, mai ales în sloturi de Noiembrie. Având nevoie de un protagonist, iată că vulpea s-a dovedit a fi din nou câștigătoare!

Fie că vei păcăli vulpea sau o vei ajuta în misiunea ei de a fura din fermele cărora le dă târcoale, vei fi răsplătit cu runde gratuite, multiplicatori și multe alte beneficii. Mai jos îți vom prezenta trei astfel de păcănele online în care vulpea stă la pândă pe lângă fermă.

Toamna, la fermă în Fox Mayhem

sloturi Noiembrie - Fox Mayhem

Dezvoltat și furnizat de Play’n Go din iulie 2023, acest joc de păcănele are în prim plan o vulpe vicleană ce încearcă să pună labele pe un porc inofensiv. Acțiunea slotului are loc la fermă într-un decor fantastic. Grafica de excepție ne prezintă Porcul mâncând liniștit la umbra unui copac, în fața hambarului, în timp ce vulpea îi dă târcoale.

Grila de joc realizată din lemn are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pe grilă vei întâlni simboluri tematice ca: porc, vulpe, ustensile de gătit, fructe, legume. Simbolurile speciale sunt o oală cu mâncare cu rol de Wild, un coș cu fructe și legume cu rol de Scatter. Mărul, morcovul și ciuperca sunt simboluri Cash. Apariția a 3-5 simboluri Cash inițiază jocul bonus Colectarea de Premii. Se acordă 3 rotiri de colectare în care vor fi colectate valorile simbolurilor Cash. Numărul rotirilor se resetează în urma unei colectări. Premiul maxim al unui simbol este de x10.

Runda bonus cu rotiri gratuite este declanșată de 3, 4 sau 5 simboluri Scatter și acordă 15 rotiri gratuite. În această rundă premiul maxim oferit de simbolurile Cash urcă până la x20. Ajută vulpea să fure porcul înainte de a fi vândut la târg și vei fi recompensat cu un premiu maxim de 4.000x pariul! Fox Mayhem este un slot mediu volatil și are un RTP de 96.20%.

Chicken Fox – păcălește vulpea și câștigă premiile

Chicken Fox - păcălește vulpea și câștigă!

Acțiunea din acest joc de păcănele animat al furnizorului Lightning Box are loc într-un coteț al găinilor. Muzica de fundal este una în acord cu tema, acompaniată de sunetele emise de păsările și animalele fermei. La fiecare apariție a simbolului Bonus, găina se va face auzită, semn că vulpea îi dă târcoale. Vulpea te va ajuta să încasezi premii de până la 5.000x miza!

Grila de joc de forma 5×3 găzduiește 25 de linii de plată active și multe animale drăguțe ca porc, capră, găină, cocoș, pui și o vulpe. Soția fermierului are rol de Wild și înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Oul auriu. Acesta din urmă este simbol Scatter. Vulpea are rol de Wild, iar simbolul cu două vulpi este Wild cu multiplicator x2. Simbolurile Wild vulpe apar doar în runda cu rotiri gratuite și înlocuiesc doar găinile.

3, 4 sau 5 ouă aurii acordă 8, 15 sau 30 rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite, vulpile vor prinde găini și ouă albe. Vulpile acordă 1-10 runde gratuite extra.

Sloturi de Noiembrie – Mystery Fox

Mystery Fox - sloturi cu vulpi

Acest slot online animat în stilul Las Vegas aparține dezvoltatorului Wizard Games. Tematica și elementele vizuale ale slotului nu ne duc cu gândul decât la vulpile ce s-au îmbogățit în urma atacurilor la fermă. Se pare că trăiesc pe picior mare în Orașul Păcatelor, în cazinouri, cu mașini luxoase și șampanie.

Vei juca pe o grilă de forma 5×4 cu 60 linii de plată. Foxette este Wild, de asemenea reprezintă cel mai bine plătit simbol al slotului Mystery Fox. Deasupra grilei de joc vor fi colectate simbolurile Inima Vegasului. Când cele 4 inimi de deasupra unei role sunt bifate, toată rola devine Wild timp de 4 rotiri. Simbolul Scatter, The Fox Show, inițiază runda bonus și acordă până la 75 rotiri gratuite cu 1, 2 sau 3 role Wild.

Intră acum la NetBet Cazino și câștigă premii fabuloase cu sau fără ajutorul vulpilor! Te așteaptă funcții speciale nemaipomenite cu rotiri gratuite, Wild-uri și multiplicatori în aceste sloturi de Noiembrie!