Naționala de fotbal a României este aproape de o reușită istorică, a treia calificare la Campionatul European în ultimii 20 de ani. Jucătorii la pariuri online pot plasa deja pariuri pe meciurile României cu Israel și Elveția, dar și pe posibilitatea ca prima reprezentativă să apară pe lista celor calificați la EURO 2024.

Cum se poate califica naționala României la EURO 2024

România va juca cu Israel pe 18 noiembrie (ora 21:45) și cu Elveția pe 21 noiembrie (ora 21:45).

Fără niciun meci pierdut, dar cu multe trăite la intensitate maximă, naționala de fotbal a României poate aduce un moment de fericire suporterilor români. Mult așteptata calificare la EURO este aproape, având în vedere că „tricolorii” au ratat, succesiv, turneele finale europene din 2004, 2012 și 2020.

Pentru a trece mai departe, România poate beneficia și de sprijinul Israelului, care are parte de un program încărcat în cadrul Grupei I. Israel a fost învinsă de Kosovo, pe teren neutru, iar rezultatul final al confruntării a sporit șansele României la calificare. Un rezultat asemănător în meciul Elveția – Israel ar cimenta și mai mult poziția „tricolorilor” în clasament.

Cum arată Grupa I în preliminariile EURO 2024.

  • România – 16 puncte
  • Elveția – 15 puncte
  • Israel – 11 puncte
  • Kosovo – 10 puncte
  • Belarus – 6 puncte
  • Andorra – 2 puncte

Trebuie menționat, însă, că tehnicianul Edi Iordănescu întâmpină ceva probleme când vine vorba de alcătuirea unei echipe redutabile pentru a duce la bun sfârșit dezideratul calificării. Dennis Man este accidentat, iar Valentin Mihăilă s-a prezentat la lot răcit. Recent, medicii naționalei au stabilit că și Daniel Bîrligea nu este apt de joc.

Tehnicianul român are variante pentru a acoperi posturile disponibile și, din fericire pentru suporteri, alți oameni de bază, precum Andrei Rațiu, Andrei Burcă, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Florinel Coman, nu lipsesc.

„Nu cred că mai contează foarte mult situația din grupă, deoarece partida cu Israel va fi decisivă. Este o partidă cu presiune mare, dar în acelaşi timp, dacă scoatem un rezultat pozitiv, suntem calificați la EURO. Apoi jucăm acasă pe Arena Națională, unde sperăm să scoatem un rezultat pozitiv, să jucăm spectaculos şi să facem fericiți toți fanii care au fost alături de noi de la început. Îmi place că suntem pe primul loc şi sper să terminăm grupa acolo”, dă încredere fanilor Ianis Hagi, înainte de meciul cu Israel.

Oferta de pariere de la NetBet pentru meciurile naționalei României

Pe NetBet găsești pariuri pe toate meciurile de la Campionatul European, inclusiv meciurile naționalei României care pot aduce calificarea la EURO 2024 din Germania. Iată, mai jos, ce poți alege pe biletul tău.

MECI COTE
1 X 2
Israel – România 2,63 3,26 2,76
CÂȘTIGĂ GRUPA GRUPA I COTĂ
Eleveția 1,28
România 4,50
Israel 9,90
TERMINĂ PE LOCUL 2 ÎN GRUPA I
ELVEȚIA 1,10
ROMÂNIA 1,50
ISRAEL 2,20

*COTELE POT VARIA