În general, jocurile de păcănele online sunt asociate cu distracția. Fiecare jucător de sloturi are anumite preferințe când vine vorba de tematici, grafică și complexitatea acestora. Tema Vestului sălbatic este una des folosită de dezvoltatorii de jocuri ca la aparate și foarte populară în rândul jucătorilor.

Iată că tema Vestului sălbatic nu presupune doar bandiți, jafuri și gloanțe. Unii furnizori au ales să pună în prim plan caii sălbatici ca și protagoniști. Aceste măiestuoase animale se disting de caii domestici prin inteligență, simțuri și putere. Încearcă următoarele păcănele cu cai și, cu siguranță, vei avea parte de o sesiune de joc distractivă.

Colt Lightning – un slot video fulgerător

Colt Lightning – un slot video fulgerător

Colt Lightning este un joc de păcănele online furnizat de Play’n GO. Într-un decor deprins din inima Vestului sălbatic vei observa pe role animale și păsări sălbatice încadrate într-o ramă din piatră. Toate simbolurile tematice sunt animate. Muzica este în acord cu tema, în stil western, iar ritmul crește în urma unei succesiuni de runde câștigătoare. Vei avea parte de multe fulgere ce îți pot acorda câștigul maxim de 25.000x miza.

Grila de joc de bază are 5 role cu structura 3-4-4-4-3. Datorită acestei structuri vor fi posibile 576 moduri de câștig. Colt Lightning este un slot foarte volatil, cu un RTP de 96.24%, peste media industriei. Pe role este prezent simbolul Cal (Colt) cu rol de Wild, iar simbolul fulger este Scatter.

O potcoavă aurie pe rola a treia va iniția funcția Rapid Re-Spin în care grila de joc își modifică structura, iar modurile de câștig urcă până la 12.348. Funcția Colt Strike se declanșează aleatoriu și mărește numărul cailor de pe role. Runda cu rotiri gratuite, inițiată de 3 Scatters, acordă 10 învârtiri inițiale cu posibilitate de redeclanșare. Caii plătesc dublu în runda bonus.

Spirit of Mustang – păcănele cu cai și funcții speciale atractive

Spirit of Mustang – păcănele cu cai și funcții speciale atractive

Învârtește rolele acestui slot furnizat de Wizard Games și poți revendica unul din cele 4 jackpoturi Mustang! Panoul de joc se regăsește în mijlocul pustietății, printre cactuși și stânci de piatră. Muzica în stil western este una antrenantă, iar efectele sonore îți vor crește nivelul adrenalinei la fiecare rotire.

Pe grila de joc cu 5 role si 3 coloane se vor forma între 5 și 25 de linii de plată, numărul lor fiind ajustabil. Este prezent și un simbol Wild (Potcoava), iar peisajul cu apus de soare este Scatter. Cele mai bine plătite simboluri sunt simbolurile tematice.

Printre funcțiile speciale regăsim Colectarea monedelor care presupune colectarea valorilor monedelor de pe role, doar dacă pe ultima rolă este oprit simbolul Collect. Funcția este disponibilă în jocul de bază, dar și în runda bonus. Aceasta din urmă este inițiată de 3 simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 și acordă 8 rotiri gratuite.

Runda Mustang Jackpot poate fi declanșată aleatoriu când pe role sunt prezente minim o monedă și un simbol Collect. Poți câștiga unul din cele 4 jackpoturi fixe alegând 3 monede identice dintre cele 15 afișate.

Stallion Fortunes – goana după aur la apus de soare

Stallion Fortunes – goana după aur la apus de soare

Stallion Fortunes este un alt joc de păcănele cu cai furnizat de Wizard Games cu tema Vestului sălbatic. Va trebui să umpli sacii cu monede aurii și să te faci nevăzut, căci Șeriful este vigilent.

Grila de joc are ca fundal un canion, iar ca detalii grafice vei observa o roată de car și pălăria șerifului alături de un lasou. Grila are 5 role și 3 rânduri și activează 25 linii de plată. Pe role vor ateriza simboluri tematice precum Potcoavă (Wild), Foc de tabără (Scatter), Șerif, Cai și regalele de la 10 la A din pachetul cărți de joc. Slotul are o volatilitate de nivel mediu spre ridicat și un RTP de 96.23%.

Norocul te poate surprinde o dată cu activarea funcției Colectarea monedelor, care poate fi inițiată oricând pe panou aterizează monede împreună cu simbolul Collect. Jocul Bonus cu 8 rotiri gratuite este acordat de cel puțin 3 Scatters pe rolele 2, 3 și 4 și nu are limită la redeclanșare.

Ai șansa obținerii chiar și a unuia dintre cele 4 jackpoturi Stallion Fortunes. Valorile celor 4 jackpoturi sunt: Mini – 50x pariul, Minor – 100x pariul, Major – 200x pariul, Grand – 1.000x pariul.

 

Intră acum în contul tău NetBet și bucură-te de o sesiune de joc plină de distracție, aventură și premii atractive cu aceste păcănele cu cai!