Fotbaliștii marilor echipe din Europa se pregătesc intens pentru ultimele meciuri din grupele Ligii Campionilor ale acestei ediții. Mai multe echipe pot rămâne în afara locurilor din „primăvara europeană”, inclusiv a celor care trimit în Europa League.

Meciuri tari în Liga Campionilor, pariuri interesante pe NetBet

În suspans se află, printre altele, Manchester United, Union Berlin, AC Milan, PSG, Newcastle și FC Porto. În rest, foarte multe echipe sunt deja sigure de calificare sau de eliminare. Printre cele care trec în etapa următoare a Ligii Campionilor se numără Bayern Munchen, Arsenal, Real Madrid, Inter, Real Sociedad, Atletico Madrid, Lazio, Borussia Dortmund, Manchester City, RB Leipzig, și FC Barcelona.

Un șoc îl reprezintă posibilitatea ca Manchester United să fie eliminată complet, de pe ultimul loc, din grupa A, în a cărei compoziție mai intră Bayern, FC Copenhaga și Galatasaray. Formația antrenată de Erik Ten Hag trece printr-o perioadă foarte grea, plină de înfrângeri și rezultate nemulțumitoare pentru conducere și fani atât pe plan intern cât și internațional.

Bayern – Manchester United. Ratează englezii „primăvara europeană”?

În ultima etapă a grupelor, United o întâlnește pe Bayern, formație aflată în formă maximă în Europa, cu patru victorii și un egal în grupa A. Echipa engleză, are, în schimb, trei înfrângeri, o victorie și un egal, dar și perspectiva de a nu prinde nici măcar locul 3, care permite accesul în Europa League.

Ultimele dueluri directe dintre Bayern și Manchester United au înregistrat o ploaie de goluri. În turul acestui duel, din luna septembrie, bavarezii au învins cu 4-3. Astfel, există posibilitatea ca un meci cu multe goluri să se repete, iar pe NetBet ai o cotă de 3.30 prin Betbuilder că ambele echipe marchează peste 2.5 goluri și că se vor acorda peste 10.5 cornere.

Newcastle, AC Milan sau PSG? Cine merge mai departe în „optimile” Ligii Campionilor?

Un alt duel interesant este Newcastle – AC Milan, formații aflate pe locurile 3 și 4 din grupa F, cu câte 5 puncte fiecare. În cazul în care AC Milan ar câștiga duelul și PSG ar pierde meciul cu Borussia Dortmund, echipa italiană ar înainta în următoarea fază din Liga Campionilor. Pentru un pariu în format 1X2, echipa engleză este clar favorită, însă formația italiană se va lupta clar până în ultimul minut pentru poziționarea unui loc care duce în „primăvara europeană”.

În meciul trecut din grupa F a UCL, Newcastle și AC Milan au remizat, scor 0-0, într-un meci cu 5 cartonașe galbene.

FC Porto – Shakhtar Donetsk, duel de foc pentru locul 2

Într-un final, FC Porto și Shakhtar Donetsk se luptă, în grupa H, pentru locul de „optimi”. Favorita cotelor este, în mod evident, formația portugheză, mai ales după ce în meciul tur a învins cu 3-1. Pentru acest meci ai la dispoziție pe NetBet, după cum te-ai obișnuit, o plajă largă de pariuri interesante. De exemplu, prin Betbuilder, ai o cotă de 2.40 dacă pariezi că Porto va câștiga la o diferență de 1.5 goluri și va avea peste 8.5 cornere.

Tu ce alegi? Intră pe NetBet și descoperă toate pariurile pe meciurile din Liga Campionilor.

*COTELE POT VARIA