Filmele reprezintă una dintre cele mai puternice forme de exprimare artistică, reflectând pe lângă realitatea socială și culturală, o imaginație foarte bogată a regizorilor, scenariștilor și a actorilor. Așa este și cazul filmului The Terminator, o ecranizare reprezentativă pentru categoria filmelor științifico-fantastice, inspirând multe alte domenii, printre care și jocurile de cazino online.

Foarte multe elemente din film au fost adesea integrate în teme și design-uri ale jocurilor de păcănele online, punând în evidență felul în care filmele de succes influențează alte forme de divertisment.

slotul online The Terminator

Terminator – un clasic SF

Regizat de James Cameron și lansat în 1984, The Terminator este unul dintre cele mai populare filme SF. Povestea urmărește un asasin sub forma unui android, trimis din anul 2029 înapoi în 1984 pentru a o ucide pe Sarah Connor, deoarece acțiunile viitoare ale acesteia sunt considerate periculoase pentru omenire.

În tot acest timp, Sarah este protejată de un soldat trimis tot din viitor pentru această operațiune. Filmul este plin de acțiune, suspans și scene de luptă memorabile.

The Terminator Win and Spin

Exact ca în filmul care a dat startul faimoasei serii, jocul de păcănele de la Inspired Gaming urmărește același scop, acela de a scăpa de Terminator.

Participi la misiuni, te bucuri de premii și te distrezi în timp ce încerci să scapi de androidul care este pe urmele tale.

Simboluri în slotul online The Terminator

Lupta se dă pe o grilă formată din 5 coloane x 4 rânduri, unde simbolurile ilustrează personajele principale din film și suita din pachetul de cărți de joc de la 10 la A.

Simbolurile personajelor sunt cele mai mari, iar acestea întruchipează un Android și pe actorii Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton și Michael Biehn, cu cele mai reprezentative roluri.

Simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatterului, iar acesta din urmă trebuie să apară de cel puțin 6 ori pe panou pentru a-și activa funcția.

Sloturi filme: The Terminator Win and Spin – reguli de joc și gameplay

Combinațiile se formează din cel puțin 3 pictograme identice pe una dintre cele 20 de linii de plată active. Cele 4 pictograme cu valoare mare pot ocupa de la o poziție, până la toată rola pe care se află, iar în momentul în care prima rolă este ocupată în totalitate de un personaj, acesta activează o caracteristică.

Atât prima rolă, cât și toate celelalte simboluri de pe panou cu care se identifică se blochează pe ecran, iar restul pozițiilor se transformă în role individuale. Rolele se vor învârti cu scopul ca alte simboluri identice să aterizeze pe panou și se vor opri atunci când nu mai apare niciun simbol identic nou.

Slotul online The Terminator Win and Spin – funcții speciale

Funcția specială a acestui joc ca la aparate oferă recompense mari, dar și distracție nelimitată îmbinată cu suspans.

Bonusul se activează cu cel puțin 6 simboluri Scatter care se vor bloca pe ecran, în timp ce restul pozițiilor se vor roti. În continuare pot ateriza alte simboluri Scatter, care vor rămâne pe spațiile ocupate, sau poziții goale.

Rezultatul rotirilor este foarte important, deoarece deasupra rolelor va apărea un traseu pe care se va afla simbolul jucătorului și simbolul Terminatorului. La începutul bonusului, personajul jucătorului se va afla cu 3 poziții înaintea Terminatorului, însă mai apoi, totul depinde de cum decurge jocul. Dacă în timpul rotirilor apar simboluri Scatter, jucătorul avansează, iar dacă apar poziții goale, este rândul Terminatorului să o facă.

Totuși, există pe acest traseu 3 cutii misterioase care te pot ajuta să parcurgi mai repede drumul. Acestea îți pun la dispoziție 3 opțiuni de premii dintre următoarele:

  1. Extra Lives: Terminator se întoarce 1-3 poziții;
  2. Collector: Un simbol suplimentar este adăugat pe panou. El va avea o valoare egală cu suma valorilor celorlalte simboluri.
  3. Upgrade Prize: Un număr aleatoriu de simboluri de pe panou va modifica valorile Jackpot-urilor Mini (10x), Minor (20x) sau Major (30x);
  4. Cash Boost: Un număr aleatoriu de simboluri de pe panou vor beneficia de o creștere a valorii combinațiilor câștigătoare cu 5x, 10x sau 20x.

Jucătorul poate alege doar una dintre cele 3 opțiuni, iar bonusul se încheie atunci când Terminatorul ajunge din urmă jucătorul sau când toate pozițiile de pe panou sunt completate de simboluri.

Dacă grila de joc și-a completat toate pozițiile, jucătorul poate roti Grand Wheel. Roata conține valori cuprinse între 50x și 1.000x, care vor fi adăugate ulterior la câștigul total din runda bonus.

 

Crezi că ești mai rapid decât un Android T-800 antrenat să ucidă? Dovedește-ți curajul și încearcă slotul online The Terminator Win and Spin de la NetBet Casino!