Muzica rock reprezintă o explozie de pasiune și rebeliune sonoră, devenind un motor al expresiei artistice. Într-o simfonie a senzațiilor și provocărilor, această atmosferă de divertisment te captivează cu adevărat. Păcănelele online se completează perfect cu acordurile puternice și ritmurile intense ale muzicii, care devin cadrul unor povești sonore pline de recompense. O poveste de succes din muzica care a ajuns pe rolele cu sloturi rock este Black Mamba.

sloturi rock - Black Mamba

Black Mamba – o trupă rock

Black Mamba este o trupă de hard rock din Italia, formată din toboșarul Fred Maragoni, chitarista Alexandra Maiolo, Cecilia Nappo la bas și vocalista Martina Cori. Inițial trupa cânta melodii din repertoriul Led Zeppelin, Deep Purple și Foo Fighters.

O dată cu lansarea albumului de debut Heritage în 2017, trupa a adus propriile idei pe scena rock și ne oferă ocazia de a descoperi muzică nouă de care pasionații se vor îndrăgosti iremediabil.

Black Mamba completează colecția de sloturi rock de la Play’n GO

Slotul online Black Mamba nu este primul joc de păcănele cu această tematică creat de Play’n GO, însă iese cu adevărat în evidență prin luminile puternice, scena pe care cântă membrii trupei și bineînțeles, prin coloana sonoră.

Jocul funcționează conform unui model matematic cu RTP de 94,5%, asigurând în același timp un nivel de volatilitate foarte ridicat. În plus, te bucuri de cea mai bună muzică, iar totodată ai șansa de a câștiga recompense de până la 5.000x.

Simboluri în păcănelele online Black Mamba

Dispuse pe un panou de joc format din 5 coloane x 5 rânduri, simbolurile mici din cadrul jocului se leagă de sfera muzicală și ilustrează microfoane, căști și diferite instrumente.

Simbolurile mari îi reprezintă pe cei 4 membri ai formației, în timp ce simbolul Wild are forma unei Cobre aurii și poate înlocui orice alt simbol de pe role. Dintre cele 4 simboluri mari, cel al Martinei este special, funcționând ca un simbol Wild care este însoțit de un multiplicator 2x.

Sloturi rock – Black Mamba: reguli de joc și gameplay

Rolele sunt poziționate alături de o scenă, unde fiecare personaj va performa pe rând. Fiecare membru activează funcții diferite atunci când își interpretează Solo-ul:

  • Alexandra – Elimină simboluri de pe panou;
  • Cecilia – Adaugă între 1 și 2 simboluri Wild pe panou;
  • Fred – Transformă simbolurile în alte pictograme;
  • Martina – elimină toate simbolurile de pe rândul de jos, cu excepția simbolului Wild și creează un simbol Martina Wild care substituie orice alt simbol și multiplică premiile cu 2x;

Funcția se activează în mod aleatoriu în jocul de bază, iar caracteristica îi aparține muzicianului care se află pe scenă la momentul respectiv.

Modul de joc este asemănător cu cel colapsabil. Combinațiile câștigătoare dispar de pe panoul de joc, însă în locul lor nu apar alte simboluri, deoarece scopul este ca grila să se golească complet.

Ce funcții speciale ascunde jocul?

Chiar dacă este greu de crezut, acordurile de chitară nu sunt cel mai complex lucru din acest joc ca la aparate.

În stânga panoului de joc se află un contor care crește până la nivelul 6 cu fiecare combinație câștigătoare realizată. Atunci când contorul ajunge între nivelurile 4 și 6, se activează modul Concert, unde toate personajele vor veni pe scenă și își vor interpreta Solo-ul. Ordinea va fi întotdeauna Alexandra, Cecilia, Fred și Martina. Membrii trupei vor urca pe scenă unul după celălalt și își vor activa caracteristicile, în scopul de a goli întreaga grilă de joc de simboluri.

În momentul în care rolele nu mai conțin simboluri se activează jocul bonus cu rotiri gratuite, unde funcția specială face ca nu unul, ci două personaje să urce simultan pe scenă. Este vorba despre personajul care se afla deja pe panou la activarea rotirilor gratuite și de Martina.

Martina își va activa caracteristica specială la fiecare rotire gratuită, în timp ce oricare din ceilalți membri care vor fi pe scenă cu aceasta își vor interpreta Solo-ul atunci când nu există combinații câștigătoare.

Bonusul oferă numeroase șanse pentru un câștig substanțial, iar funcția poate fi redeclanșată în funcție de cât de mult crește nivelul contorului.

Tu cât de pasionat ești rock-ul de înaltă calitate? Simte ritmul muzicii și trăiește cele mai tari senzații alături de sloturile rock de la NetBet Casino!