Pentru ca o experiență de poker să fie cât mai plină de realizări este nevoie să fie cumulați o mulțime de factori. Acest aspect este valabil atât în sălile de poker, cât și în poker online. Dacă în sălile de poker de atmosferă se ocupă organizatorii, jucătorii pe internet trebuie să fie atenți la un mare număr de aspecte.

NetBet Poker

Cele mai bune decizii la poker se iau într-un mediu plăcut

Factorii de mediu îți pot afecta modul în care joci poker. Fie că îți vor scădea concentrarea, fie că ți-o vor distrage, ei te vor împiedica să iei deciziile potrivite în anumite momente ale jocului. De la interfața platformei de poker, dispozitivul de pe care joci, până la mediul în care stai în timpul unui joc de poker sau un scaun inconfortabil, fiecare aspect poate face diferența între câștig sau pierdere.

Dacă ești un jucător de poker online, pentru a te distra cât mai mult jucând, trebuie să ții cont de câteva aspecte.

O bună configurație a jocului de poker

O stare de relaxare este obligatorie pentru a fi eficient în joc. De aceea, trebuie să îți alegi cu grijă cazinoul online unde vrei să joci. Pe lângă condiția obligatorie de a a fi legal și sigur, acesta trebuie să aibă o interfață plăcută, în culori calde, cu instrumente de joc vizibile și ușor de utilizat. De asemenea trebuie să te asiguri că acesta are jocurile preferate și că acestea sunt disponibile pe dispozitivul de joc care te favorizează: desktop, tabletă sau telefon mobil.

Condițiile de joc trebuie să fie decente. Dacă utilizezi PC-ul, trebuie să ai suficient loc pentru tastatură și mouse, iar dacă folosești telefonul mobil trebuie să te asiguri că găsești o poziție confortabilă. De asemenea, dacă ești un jucător la mai multe mese, trebuie să te asiguri că acestea sunt permanent vizibile, fără a fi nevoie să schimbi ferestrele. Din fericire, tehnologia îți permite să eviți această situație.

Condiții optime în camera de joc

Un grup de cercetători în științe medicale și comportamentale au stabilit că funcțiile fizice și mentale sunt influențate de un mediu care este fie prea cald, fie prea rece. De aceea, pentru a te menține în cea mai bună formă și pentru a fi permanent concentrat, trebuie să îți reglezi în cameră o temperatură potrivită.

Alte „amănunte” care îți pot influența jocul sunt iluminatul și mobilerul care trebuie să-ți asigure o postură care să te ajute să gândești limpede.

Distragerile de la joc pot avea efecte catastrofale

Atunci când te așezi în fața calculatorului pentru a juca poker, ar fi ideal să elimini toate sursele de distragere a atenței, inclusiv televizorul și telefonul. De aceea, înainte de a juca, asigură-te că telefonul este suficient de încărcat pentru a nu primi notificări despre descărcarea bateriei și trece-l pe modul silențios, urmând a-l consulta în timpul pauzelor.

Alege pentru a juca o cameră în care nu pătrund zgomote din exterior și asigură-te că nu ai programat vizita unei cunoștințe în perioada de desfășurare a turneului de poker.

Pregătește-te cu atenție pentru a juca!

O stare de sănătate bună este o condiție necesară pentru sesiuni de poker câștigătoare. Joacă poker online doar atunci când ești suficient de odihnit și când nu ai nicio jenă fizică! Relaxează-te înainte de a te angaja în joc și pregătește alimente și băuturi care nu îți vor influența starea! Nu în ultimul rând, stabilește o limită de timp pentru a juca și ia pauze regulate!

NetBet Poker – platforma online potrivită pentru tine

Cele mai multe dintre problemele pe care ți le poate crea mediul de joc le rezolvi dacă alegi NetBet Poker. Platforma noastră are o interfață plăcută și intuitivă. Mediul de joc este unul sigur și stabil. Configurația jocurilor noastre îți permite o perioadă de așteptare atunci când conexiunea de internet are întreruperi. Indiferent că joci de pe desktop sau dispozitive mobile, pe NetBet Poker experiența este distractivă, dacă și tu îți creezi un mediu de joc adecvat.