După cum bine știm cu toții, industria jocurilor de noroc este într-o continuă dezvoltare. Astfel că toți dezvoltatorii de sloturi online se întrec pe sine când vine vorba de grafică nouă, în tendințe și totodată vin cu noutăți în materie de funcții speciale cu fiecare lansare nouă.

Iată că și aceste păcănele 777 avansează și întâlnim din ce în ce mai des simboluri noi purtătoare de noroc, animații mult mai atractive, care te vor convinge pe loc să vrei să le încerci. Dacă ești fan păcănele cu șeptari, cu siguranță următoarele trei vor fi pe placul tău.

Super 7777 – șeptari la război

Super 777 - păcănele 777

Un joc de-a dreptul interesant și atractiv furnizat de dezvoltatorul 7777 Gaming, plin de simboluri ce aduc noroc, precum Trifoi cu 4 foi, Buburuze, Clopoțel, Dolar și Șeptari. Este un slot cu o volatilitate medie spre ridicată și un RTP de 95.10%. În urma unui singur pariu ai ocazia obținerii premiului cel mare de 10.000x pariul.

Panoul de joc se află pe un fundal roșu aprins pe care nu vei vedea altceva decât cifra norocoasă 7. Pentru un contrast armonios furnizorul a folosit mult auriu, ce inspiră bogăție și eleganță. Grila are forma de 5×4 cu 20 linii de plată fixe. Pe lângă simbolurile normale vei fi ajutat de un simbol Wild, de un Scatter și de Free Spins. De asemenea, pe role va apărea simbolul J, reprezentativ pentru Jackpot.

Printre funcțiile speciale disponibile amintim runda cu rotiri gratuite inițiată de 3 Scattere care acordă între 3 și 20 runde gratis. Runda Bonus poate fi redeclanșată. O altă caracteristică a slotului Super 7777 este runda Bonus Game War. Minim 3 simboluri J aterizate pe role simultan declanșează runda Bonus Game War în care vei primi 5, 10 sau 15 cărți și 3, 4 sau 5 simboluri Jackpot. Vei învinge adversarul cu ajutorul cărților tale, doar dacă acestea au valoare mai mare. La egalitate se declanșează războiul.

777 Strike – păcănele 777 norocoase!

păcănele online cu șeptari - 777 Strike

Dezvoltat și furnizat de Red Tiger, acest joc de păcănele are o grafică modernă în stil retro, cu Șeptari, Lămâi și regalele de la J la A. RTP-ul slotului este de 95.80%, iar volatilitatea este medie spre ridicată. Învârte rolele cu șeptari și câștigă premiul maxim de 2.830x miza într-o singură rotire!

Grila de joc are 5 role și 3 rânduri cu 10 linii de plată fixe. Simbolurile cu șeptari sunt diferențiate prin culoare și valoare de plată. Astfel, cinci șeptari albaștri plătesc 35x pariul, cinci șeptari verzi plătesc 47x miza, iar cei roșii vor face o plată de 77x miza pentru 5 pe o linie de plată.

Trei simboluri Rotiri gratuite în jocul de bază pe rolele 1, 3 și 5 activează 7 rotiri gratuite.  La ultima rotire gratis va exista o șansă în plus de activare a Rotirilor Wild, în care vei avea garantat un câștig la fiecare rundă. În cea de-a șaptea rundă poți obține runda cu rotiri Wild cu ajutorul a 3 simboluri Rotiri Wild pe rolele 1, 3 și 5. Câștiguri garantate și Wild-uri blocate te așteaptă la fiecare rundă.

 777 Burn’em Up – șeptarii încing atmosfera

777 Burn 'em Up - sloturi șeptari

Șeptarii încing atmosfera într-un slot fierbinte al celor de la SG Digital, într-un decor încântător, cu grafică modernă, în care predomină obișnuitele simboluri cu șeptari, fructe și coroana regală.

Grila de joc are 5 role și 3 coloane cu 10 linii de plată fixe. Cele mai valoroase simboluri sunt Jokerul (Wild), Coroana și Șeptarii care au valori de plată diferite, în funcție de numărul simbolurilor din componență. Jackpotul sau câștigul maxim al acestui slot este de 5.000x miza, o valoare destul de mare pentru un slot clasic, de forma 5×3.

Simbolul Burn’em Up este Scatter și inițiază jocul bonus cu rotiri gratuite cu 12, 18 sau 24. Numărul rotirilor este redat de numărul Scatterelor aterizate pe role la declanșare.

În timpul rundei bonus, simbolurile cu șeptari prinse într-un câștig vor fi modificate cu șeptarii cu cea mai mare valoare care participă la combinații.

 

Sloturile online au evoluat fulminant, odată cu tehnologia. Jucătorii savurează noile jocuri online, dar nimic nu egalează farmecul păcănelelor cu Șeptari. Distrează-te din plin cu aceste păcănele 777 din biblioteca NetBet Casino!