Trupa de heavy metal Twisted Sister, cunoscută în special pentru hit-ul „We’re Not Gonna Take It”, pătrunde în lumea sloturilor online cu ajutorul companiei de software Play’n Go în Twisted Sister slot.

Chiar dacă nu ai auzit încă de Twisted Sister, începând de acum, acordurile pieselor specifice și membrii trupei îți vor rămâne în minte. De ce? Deoarece prin intermediul lor vei beneficia de foarte multe bonusuri și vei avea ocazia să câștigi până la 4.500x în jocul de păcănele cu același nume.

Twisted Sister slot

Despre trupa Twisted Sister

Formată în 1972 în New York City de către vocalistul Dee Snider, trupa i-a avut printre membri pe chitaristul Jay Jay French, chitaristul Eddie „Fingers” Ojeda, basistul Mark „The Animal” Mendoza și bateristul A.J. Pero.

Twisted Sister și-a câștigat notorietatea în anii ’80, perioadă în care au lansat mai multe albume de succes, precum „Stay Hungry” (1984), cu piese ca „We’re Not Gonna Take It”, „I Wanna Rock”, „Stay Hungry” etc.

Cu aspectul lor distinct, ajutați de costumele excentrice și machiajul elaborat, membrii formației Twisted Sister au fost recunoscuți de-a lungul timpului atât pentru muzică, cât și pentru prezența scenică spectaculoasă.

Twisted Sister slot

Cei 5 muzicieni urcă pe scena formată din 6 coloane x 6 rânduri, amenajată într-un mod spectaculos de Play’n Go din iunie 2020. Alături de membrii trupei, se află diferite simboluri care conțin numele formației sau logo-ul acesteia. Simbolul cu cea mai mare valoare este cel al vocalistului Dee Snider, iar combinațiile câștigătoare se formează din clustere de câte 5 simboluri identice.

Modul de joc este colapsabil, astfel că toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe role, restul pictogramelor cad la baza grilei, în timp ce simboluri noi cad din partea de sus a panoului de joc.

Simbolul Scatter funcționează în același timp și ca simbol Wild, iar după o rotire necâștigătoare, există o șansă ca două astfel de pictograme să fie plasate aleatoriu pe panou.

Funcții speciale

Pe panou există și un contor sub formă de chitară, cu 15 încărcări disponibile. Toate simbolurile cu membrii trupei, implicate în combinații câștigătoare, se adaugă în contor, fiecare simbol valorând o încărcare.

Band Features este o secvență care se inițiază aleatoriu, însă doar dacă în contor există un număr de 5 încărcări. Una dintre următoarele funcții va fi activată în jurul unui simbol-muzician selectat:

SCREAM – distruge toate simbolurile de valoare mică din jurul celor cu membrul trupei selectat;

GO WILD – transformă simbolurile cu membrul trupei selectat în Wilds;

UNITE – transformă simbolurile de valoare mare în simboluri cu muzicianul selectat;

Funcția bonus WE’RE NOT GONNA TAKE IT

În slotul rock, funcția bonus este activată cu 4 simboluri Scatter, însă nu este de ajuns ca acestea să apară pe panou în același timp. Simbolurile Scatter funcționează și ca Wilds și doar în momentul în care toate cele 4 simboluri fac parte din combinații câștigătoare și dispar de pe panou, se va activa funcția specială. Toate combinațiile câștigătoare care se formează după ce condiția a fost îndeplinită vor încărca contorul de lângă panou și vor crește multiplicatorul de câștig.

În runda bonus, va apărea pe grilă un simbol special de dimensiuni mai mari, ilustrându-i pe toți cei 5 membri ai trupei. Acesta se va deplasa pe ecran urmărind simbolurile Wild și va forma combinații câștigătoare cu acestea, dar și cu simbolurile cu valoare mare. Simbolul dispare odată cu ultimul Wild de pe panou, moment în care funcția specială se va încheia.

 

Cum ar fi să poți merge la concertul celor de la Twisted Sister fără a ieși de fapt din casă? Încearcă slotul online de la NetBet și distrează-te alături de membrii trupei!