Jocurile slot cu pirați sunt unele dintre cele mai populare când vorbim despre jocuri de păcănele online. Ele oferă o experiență de joc aventuroasă și captivantă datorită graficii și designului, dar și a poveștilor care au stat la bazele dezvoltării acestor jocuri de cazino.

În timp ce învârți rolele ai șansa descoperirii unor comori ascunse pe mările învolburate sau pe insule pustii. Animațiile și efectele vizuale sunt o încântare, iar rundele speciale ale jocurilor acestea sunt de-a dreptul captivante.

Caracteristici generale ale sloturilor cu pirați

Pregătește-te să descoperi lumea fascinantă a piraților transpusă prin imagini clasice ce includ corăbii, cufere cu comori, săbii, tunuri, hărți și steaguri. Fundalurile sunt și ele reprezentative și te pot plasa pe o insulă tropicală, o mare învolburată sau chiar pe o corabie în largul mării. Ca simboluri poți întâlni pirați, faimosul căpitan cu petic pe un ochi însoțit de un papagal pe umăr, halbe cu bere, monede, arme, busole, etc.

Străbate mările și oceanele alături de pirați și poți obține recompense și comori oferite în runde speciale, jocuri bonus sau chiar runde jackpot adăugate sloturilor pentru un plus de satisfacție și atracție.

Intră în lumea piraților pe rolele Pirates Pub

slot cu pirați - Pirate's Pub

Acest joc ca la aparate dezvoltat de Pragmatic Play are o volatilitate ridicată și o rată de întoarcere către jucător de 96.03%. Plasând pariuri în cadrul acestui slot ai ocazia obținerii premiului maxim de 5.000x miza.

Acțiunea se petrece în interiorul unei corăbii, unde se regăsesc butoaie și sticle de tot felul, pline de licori apreciate de pirați. Muzica ambientală se potrivește perfect cu tema jocului, fiind genul de muzică ascultată în barurile vizitate de oamenii mărilor la fiecare popas pe uscat. Linia melodică este completată de sunetul valurilor și al pescărușilor ce zboară deasupra navei.

Mecanismul de joc este cel clasic de învârtire a rolelor pe o grilă cu 5 role și 3 rânduri. Combinațiile se formează din minim 3 simboluri identice pe cele 9 linii de plată fixe. În ajutorul tău la crearea de combinații câștigătoare vine simbolul timonă Pirates Pub. Acesta are rol dublu de Wild și Scatter, dar și propria valoare de plată.

Runda specială cu rotiri gratuite este împărțită în două etape. În funcție de numărul Wild-urilor declanșatoare obținute poți primi între 5 și 15 rotiri gratuite. Simbolurile Wild declanșatoare lasă un marcaj pe poziții, iar oricare Wild oprit în marcaj își crește valoarea prin adăugarea unui multiplicator progresiv de până la 5x. A doua etapă este declanșată în același mod ca prima și oferă un număr mai mic de rotiri la finalul celor inițiale. Avantajul este că vei beneficia de simboluri speciale cu rol de Wild și multiplicatori pe toată durata aceste etape.

Pirates Legacy, un slot cu pirați de la Platipus

Pirate's Legacy - păcănele cu pirați

Pirate’s Legacy, furnizat de compania de software de casino online Platipus, este un slot video captivant din toate punctele de vedere. Se remarcă prin grafică audiovizuală de înaltă calitate, dar și prin funcții speciale care, cu siguranță, te vor încânta.

Grila cu 5 role este amplasată într-o ascunzătoare pe plaja unei insule. În acel loc se ascunde o comoară impresionantă ce așteaptă a fi revendicată. Plasează pariuri și, cu ajutorul celor 30 de linii de plată și a funcțiilor speciale, vei putea încasa comoara supremă de 3.627x miza.

Printre cele 13 simboluri se regăsesc și un simbol Wild, unul Bonus, unul Collect și Free Spins. Wild apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5, Bonus și Free Spins pe rolele 1, 2, 3, 4, iar Collect doar pe rola 5 în jocul de bază.

Funcția Collect este inițiată de un simbol Collect (cufăr) împreună cu un simbol Bonus. Vei încasa valoarea simbolului Bonus obținut sau unul din cele 4 jackpoturi Mini, Minor, Major, Grand.

Funcția cu rotiri gratuite se inițiază automat când pe role aterizează un simbol Collect împreună cu minimum un Free Spins. Vei primi un număr de rotiri total cu valoarea adunată a tuturor simbolurilor Free Spins. În timpul rundei bonus, simbolul colector apare pe oricare rolă, devine Sticky și se deplasează spre stânga până la prima rolă, apoi dispare. Atât timp cât acesta se află pe role, va colecta toate simbolurile bonus cu rotiri gratuite, jackpot sau premii în bani.

Ahoy, pirați! Comori de revendicat așteaptă!

Fiecare slot cu pirați e o poveste, iar fiecare rotire ne aduce mai aproape de comori. Alege slotul online preferat cu tema piraților și transformă jocul într-o aventură de neuitat. Nu uita că aceste jocuri sunt optimizate și pot fi jucate pe mobil în aplicația NetBet Cazino sau poți juca direct în versiunea web.