Oricât de mult am îndrăgi sezonul de iarnă, temperaturile scăzute ne fac să tânjim după zilele călduroase mai devreme decât am crede. Din fericire, chiar dacă vara nu se află aproape, mai există o soluție! Acum poți evada într-o destinație paradisiacă, cu plaje exotice, fructe tropicale și atmosferă de petrecere. Tot ce trebuie să faci este să urci la bordul navei de croazieră NetBet și să lași 3 păcănele tropicale, Cash Falls Island Bounty, Tropical Tiki și Island Heat, să te poarte către o atmosferă relaxantă, plină de câștiguri.

Prin intermediul jocurilor de păcănelele cu tematică tropicală, cazinoul online devine astfel un cadru idilic pentru relaxare și refacere de care te poți bucura în orice moment.

Cash Falls Island Bounty de la Light and Wonder

Jocul de păcănele tropicale online de la Light and Wonder te duce către plaja cu cel mai fin nisip și lângă apa cu cea mai intensă nuanță de albastru. Soarele strălucește, palmierii își flutură frunzele în vânt, iar câștigurile așteaptă să fie revendicate.

Dispus pe un panou de joc inegal cu 3 niveluri (4-4-6-6-8), jocul de păcănele online Cash Falls Island Bounty, lansat în mai 2023, te poate recompensa cu până la 21.025x, după un mecanism matematic foarte volatil, cu RTP de 95.92%. Vaporul (simbol Wild), Bănuți aurii și animalele marine formează combinații pe 4.086 direcții de plată.

Bănuții aurii vin sub formă de multiplicatori, având notați pe ei diferite valori. În momentul în care apar, aceștia rămân pe role timp de 3 spinuri, iar dacă în acest timp se completează întreaga rolă cu bănuți, valorile se adună, rezultatul se înmulțește cu miza, iar câștigul se revendică automat.

Simbolul Scatter apare sub forma unui Foc de tabără. Funcția bonus este declanșată cel puțin 3 pictograme. Vei primi 10 rotiri gratuite în care panoul de joc rămâne același, iar rolele se învârtesc lăsând doar Bănuții de aur să aterizeze pe ele. Aceștia se blochează pe panou până la finalul rotirilor când toți bănuții coboară și formează un total în dreptul fiecărui rând, după care câștigul este colectat.

În plus, în cadrul jocului bonus mai există și simbolul Bănuț argintiu. Acesta se află deasupra fiecărei role, iar în momentul în care rândul se umple complet de Bănuți aurii, Bănuțul argintiu va dezvălui un multiplicator care se va adăuga la suma totală de pe rola respectivă.

Tropical Tiki de la Pragmatic Play

Plaja exotică este înlocuită în acest slot online distribuit de Pragmatic Play din iulie 2022, de o junglă densă din zona tropicală, unde fructele și statuetele Tiki sunt simbolurile cu cea mai mare valoare și îți pot aduce până la 3.000x, după un algoritm matematic cu RTP de 96.43%.

Grila de joc este formată din 6 coloane pe 3 rânduri. Combinațiile câștigătoare se formează din cel puțin 3 simboluri identice pe orizontală, diagonală sau în zigzag, pe 729 de linii de plată în jocul de bază. Câștigurile și Scatterele rămân pe panou, în timp ce toate simbolurile necâștigătoare sunt eliminate, iar altele noi vor ateriza din partea de sus.

Simbolul Tiki auriu funcționează ca Scatter, iar un număr de cel puțin 4 pictograme activează jocul de Rotiri Gratuite. Primești 8 spinuri care se vor juca pe un panou 6×5, unde rândurile suplimentare sunt blocate la început. Fiecare rotire va debloca aleatoriu câte o poziție, până la numărul maxim de 8, mărind astfel numărul de modalități de câștig până la aproximativ 6.400.

Island Heat – păcănele tropicale cu atmosferă incendiară

Ne reîntoarcem pe plajă, de data aceasta cu un vulcan pașnic în fundal și valuri care se sparg la mal, unde jocul de păcănele online furnizat de Greentube se desfășoară pe o grilă de joc clasică, formată din 5 coloane x 3 rânduri care activează 30 de linii de plată fixe.

Simbolurile înfățișează o Femeie frumoasă, Flori, Ananași, Papagali și Delfini, formând combinații câștigătoare din cel puțin 3 simboluri. Simbolul Wild este reprezentat de o statuetă Tiki, iar Scatterul de un Foc de tabără. Acesta din urmă inițiază jocul bonus cu Rotiri Gratuite și oferă spinuri în funcție de numărul pictogramelor, pornind de la 8, cu posibilitatea de a ajunge la 32 de rotiri gratuite.