Considerat un simbol al puterii, norocului și înțelepciunii, Dragonul este unul dintre cele mai importante semne din zodiacul chinezesc. 2024 va sta sub semnul dragonului, anunțând o perioadă de mare prosperitate și creștere.

Anul Dragonului își produce efectele și în jocurile de păcănele online. Cazinourile deschid acest an special cu oportunități în care poți să-ți atingi obiectivele și să-ți îndeplinești visele. Și cum altfel ai putea să realizezi ce ți-ai propus decât cu cele 3 sloturi tematice: Dragon’s Pearl, Dragon’s Luck Deluxe și Dragon Blitz?

Începem Anul Dragonului cu Dragon’s Pearl

Anul Dragonului în Dragon's Pearl

Anul Dragonului începe cu un slot online de la Amatic Industries. Cu o grilă de joc cu 5 coloane pe 4 rânduri și 50 de linii active de plată, Dragon’s Pearl îți poate aduce câștiguri nenumărate.

Simbolurile ilustrează diferite animale din cultura chinezească și flori reprezentative. Jocul bonus este activat de 3 simboluri Perlă. Acestea oferă 5 spinuri, care se pot suplimenta de fiecare dată când apare un nou simbol Scatter.

Simbolul Wild este reprezentat de Dragon și are posibilitatea de a se extinde pe întreaga rolă atunci când apare. Astfel, acest joc ca la aparate este unul simplu, cu un bonus atractiv, simboluri inedite și funcția de dublaj care îți sporește câștigurile.

Anul abundenței în zodiacul chinezesc  – Dragon’s Luck Deluxe

Dragon's Luck Deluxe - sloturi cu dragoni pentru abundență

Dragonii stabilesc cele mai mari câștiguri și în jocul de păcănele demo de la Red Tiger. Monedele Dragon sunt speciale. Acestea apar în grupuri pe panoul de joc 5×4 și se rotesc pentru a dezvălui diverse simboluri plătitoare sau Rotiri Gratuite.

Fiecare Monedă acordă un spin, cu posibilitatea de a ajunge la câștiguri uriașe, de 3.888x. Jocul activează 20 de linii de plată din ambele direcții, atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

De asemenea, pe lângă simbolurile norocoase de Nuferi și Pești koi, se află și un simbol Mega Dragon. Acesta înfățișează o monedă de dimensiuni 3×3, care poate apărea oriunde și oricând, oferind ocazia de a forma o mulțime de combinații.

Chiar dacă în esență pare un joc obișnuit, Dragon’s Luck Deluxe este varianta cu funcții speciale de excepție de la Red Tiger, reprezentând cea mai bună opțiune pentru amatorii de jocuri de păcănele cât mai simple.

Sarbătorim Anul Dragonului cu sloturi cu dragoni: Dragon Blitz

Dragon Blitz - abundență de Anul Dragonului

Greentube încheie Anul Dragonului cu acest joc de păcănele cu Bonsai, Cufere cu comori și Dragoni de aur. Întinzându-se pe 5 coloane cu 3 rânduri și 20 de linii de plată, slotul online este foarte volatil și urmărește un model matematic cu RTP de 95,18%, care îți poate aduce numeroase câștiguri.

Funcția Wild Dragon este una din surprizele din Anul Dragonului. Aceasta se activează în mod aleatoriu, moment în care un dragon auriu trece prin fața panoului de joc și distribuie până la 8 simboluri Wild pe acesta.

Simbolul Scatter ilustrează un Pergament. 3 simboluri apărute pe rolele 1, 3 și 5 activează 10 Rotiri Gratuite. După ce secvența este declanșată, pergamentele se deschid și se poziționează deasupra panoului de joc.

Pe acestea vor apărea diferite simboluri plătitoare din joc, care sunt blocate. De fiecare dată când apare un simbol Wild în funcția bonus, acesta se adaugă în contor și deblochează pe rând pictogramele. Odată îndeplinită și această etapă, simbolurile plătitoare selectate vor acționa ca Wilds în secvența specială până la finalul acesteia. În plus, fiecare pictogramă deblocată acordă 2 spinuri suplimentare.

 

Pregătește-te pentru noua provocare! Lasă trecutul în 2023 și descoperă noi oportunități în Anul Dragonului cu aceste sloturi cu dragoni de la NetBet!