Este cunoscut faptul că aproape toți dezvoltatorii de păcănele online vin permanent cu noutăți în materie de tematici. Cele mai căutate teme întâlnite în jocurile de cazino online sunt inspirate din sporturi, filme, supereroi, lifestyle și mitologie.

Mitologia greacă este una dintre aceste teme populare, iar jucătorii vor găsi o gamă variată de sloturi în cadrul cărora își pot încerca norocul alături de zeii greci. Vor descoperi funcții speciale atractive, grafică modernă de calitate și elemente încântătoare specifice temei.

Dionysus Golden Feast slot

Dionisos, divinitate importantă a Greciei antice

Dionisos, Dionis sau Dionysos era în mitologia greacă zeul vinului, al vegetației, pomiculturii și al fertilității. Dionisos făcea parte din a doua generație de zei olimpieni. El a fost fiul lui Zeus și al unei muritoare pe nume Semele.

Cunoscut și sub numele de Bacchus în mitologia romană, acest zeu al extazului era cunoscut ca un zeu ce călătorea pe tot globul, învățând alți oameni să cultive vița de vie și să producă vin. De cele mai multe ori era acompaniat de menade, femei cunoscute pentru călătoriile extatice și participarea la ritualuri închinătoare zeului.

Dionisos avea darul de a face ca laptele, mierea și vinul să țâșnească din pământ, îndepărtând astfel problemele muritorilor. Cei care i s-au împotrivit au avut o altă soartă, în schimb. Dionisos le-a luat mințile sau i-a transformat în delfini.

Dionysus Golden Feast – păcănele cu celebrul zeul grec

O întruchipare a controversatului zeu grec, Dionisos, o vei întâlni în cadrul acestui slot dezvoltat de Thunderkick și lansat în ianuarie 2023. Poți obține până la 7.500x pariul datorită funcțiilor speciale interesante cum ar fi respin persistent, simbol Wild cu propria valoare de plată și jocul Bonus cu rotiri gratuite.

Acțiunea are loc într-un decor minunat cu coloane tipice grecești acoperite cu viță de vie roditoare. De-o parte și de alta a grilei de joc se regăsesc două statui decorative reprezentative pentru menadele lui Dionisos. Grila este înconjurată de o ramă aurie cu elemente specifice temei. Vei învârti rolele cu o melodie pe fundal relaxantă în acorduri de harpă.

Dionysus Golden Feast slot – mecanism de joc și gameplay

Mecanismul de joc este cel clasic de învârtire a rolelor, în care se formează combinații câștigătoare de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă. Grila de joc are 5 role și 3 rânduri cu 15 linii de plată. Este un slot foarte volatil și are un RTP peste medie, de 96.16%.

Pe role vor apărea simboluri specifice temei precum harpă, viță de vie, carafă, Dionisos, măști, coș cu fructe. Simbolurile A-10 sunt și ele decorate cu struguri. Acestea au valoare mai mică de plată decât cele tematice.

Funcții și caracteristici speciale

Re-rotirea persistentă este declanșată de simbolul Scatter auriu (cele două măști), care se transformă într-un simbol persistent aleatoriu, cu excepția simbolurilor speciale. În urma re-rotirii aceste simboluri persistente rămân blocate, iar re-rotirea continuă până când nu va mai ateriza niciun astfel de simbol pe role sau când toate cele 15 poziții sunt ocupate de acel simbol.

Simbolul Wild în Dionysus Golden Feast slot prezent pe role, carafa aurie, va oferi un multiplicator între x2 și x32 în funcție de numărul Wild-urilor prinse pe o linie de plată.

Jocul Bonus este inițiat când contorul cu 3 simboluri Scatter (auriu sau argintiu) este completat. Sunt acordate 8 rotiri gratuite inițiale, iar la redeclanșare vei primi 4 rotiri suplimentare. La începutul fiecărei runde gratuite este pus la întâmplare pe role un Scatter auriu care declanșează funcția Re-rotire.

Dacă ești nerăbdător să încerci această funcție specială atractivă, ai posibilitatea să o cumperi pentru un cost total de 85x pariul.

La NetBet Cazino poți fi și tu zeu în cadrul celor mai tari sloturi cu tema mitologiei grecești. Indiferent pe ce dispozitiv vei juca, desktop sau mobil, garantăm o experiență unică de joc alături de Dionisos, zeul grec al distracției!