The Goonies este un film american, lansat în anul 1985. Acesta a devenit rapid un clasic al cinematografiei, atrăgând mulți fani din întreaga lume. Ajungând la un nivel mare de popularitate, ecranizarea a servit ca sursă de inspirație pentru multe alte producții, inclusiv pentru cele din sfera jocurilor de noroc.

Jocul The Goonies slot de la NetBet poartă același nume ca filmul și are legătură directă cu acțiunea. Fețele prietenoase ale personajelor principale revin pe ecran, moment în care veți porni împreună în căutarea comorii ascunse.

The Goonies slot

Despre film

Povestea urmărește un grup de copii, din care fac parte Mikey, Brand, Data, Mouth, Chunk și alții. Acest grup este numit The Goonies, iar personajele locuiesc într-un cartier modest unde casele lor sunt în pericol de a fi distruse.

În timp ce explorează împrejurimile, grupul descoperă o hartă veche care face trimitere către o comoară a piraților foarte valoroasă. Astfel, micii aventurieri decid să pornească într-o călătorie plină de pericole, mister și descoperiri fantastice.

The Goonies slot – simboluri

Jocul ca la aparate The Goonies este foarte complex și, prin urmare, conține numeroase pictograme. Simbolurile mari sunt reprezentate de Cufere cu comori, Corăbii, Balanțe care cântăresc monede cu aur și Schelete cu costume de pirați. În același timp, simbolurile mici sunt reduse la suita de la J la A din pachetul de cărți de joc.

Simbolul Wild este ilustrat printr-o Monedă veche, găurită de gloanțe, iar simbolul Scatter printr-un Schelet al unui pirat.

Slotul online The Goonies – reguli de joc și gameplay

Jocul de păcănele gratis de la Blueprint se desfășoară pe o grilă de joc formată din 5 coloane pe 3 rânduri. Cu 20 de linii de plată posibile, acesta poate ajunge la câștiguri uriașe de până la 10.000x.

The Goonies beneficiază de multe caracteristici care se activează aleatoriu în jocul de bază. Acestea sunt:

  • Mikey’s Hidden Treasure – orice rolă se poate transforma în Wilds;
  • Mouth’s Lucky Coins – toate simbolurile monedei se transformă într-un simbol aleatoriu;
  • Sloth’s Win Spin – oferă o învârtire cu câștig mare garantat;
  • Data’s Colossal Symbols – Oricare 3 role adiacente se transformă într-una singură;
  • Chunk’s Truffle Shuffle – Simboluri aleatorii se preschimbă în Wilds;
  • One-Eyed Willy’s Bonus Boost – adaugă pe role simboluri Bonus suplimentare;

The Goonies slot – funcții speciale

3 sau mai multe simboluri Bonus activează funcția specială. Aceasta constă în rotirea unei Cârme care conține mai multe secvențe bonus:

  • Fratelli Hideout Bonus – secvența îți pune la dispoziție 3 chei dintre care trebuie să alegi una. În funcție de pariul jucătorului, aceasta îți acordă o sumă de bani, poate declanșa unul dintre celelalte bonusuri sau poate încheia secvența;
  • Skeleton Organ Bonus –o pictogramă care conține un multiplicator al pariului este dezvăluită;
  • Super Sloth Free Spins – dezvăluie un nou set de role cu familia Fratelli. Se acordă 10 spinuri, iar în timpul secvenței, orice simbol Fratelli este transformat într-un simbol plătitor cu valoare mare. La finalul funcției, trebuie să alegi un cufăr care îți poate acorda un câștig suplimentar;
  • Goonies Go Wild Free Spins – după primul spin din cele 10, unul din simbolurile de pe role se va transforma în Wild. Acest lucru se va întâmpla până la finalul funcției, unde vei avea ocazia să alegi un cufăr pentru a-ți suplimenta câștigul;
  • Inferno Free Spins – La fiecare rotire din cele 10, între 1 și 3 role consecutive se transformă în Wilds. La final, unul din cufere îți va oferi un câștig suplimentar;
  • One-Eyed Willy’s Treasure Bonus – mai multe diamante cu diferite valori se rotesc și acordă un multiplicator. Valoarea fiecărei rotiri este pusă în balanță (prima valoare în partea stângă, următoarea în partea dreaptă și așa mai departe) și este acordată atunci când una din părți se înclină până la capăt;

Există și opțiunea Gamble. Atunci când obții una din funcții, poți să o refuzi, iar roata se învârte din nou. Poți obține una din celelalte funcții sau un câștig misterios.

Alătură-te și tu grupului  și pornește în căutarea comorii ascunse de pirați. Îmbracă haina de explorator și vânează câștigurile din The Goonies slot de la NetBet Casino!