Jocul de poker este unul dintre cele mai imprevizibile. Pe lângă cunoașterea regulilor, la poker trebuie să aplici strategii complexe, dar, pentru a ajunge un jucător performant, trebuie să dezvolți și abilități pentru ale masca. În rândurile de mai jos vei descoperi cele mai importante sfaturi de poker în legătură cu vestimentația.

La poker online este mult mai ușor să-ți ascunzi intențiile, dar la poker live trebuie să dedici mai multă atenție acestui aspect. Atunci când codul vestimentar o permite, alegerea unor articole de îmbrăcăminte și a unor accesorii potrivite poate fi un pas important pentru a masca mesajele pe care le-ai transmite în mod subconștient.

sfaturi poker

De ce să porți un hanorac când joci poker?

Nu trebuie să omitem faptul că, pentru mulți dintre noi, hanoracul este doar un articol vestimentar extrem de comod. La masa de poker ne permite să ne simțim cât mai relaxați, dar ne și poate ajuta în a practica un joc cât mai complex.

Limbajul corporal te poate trăda în anumite situații, chiar dacă înveți să îl controlezi. Hanoracul îți poate masca anumite mișcări accidentale de nervozitate. Pentru a nu le da oponenților posibilitatea să-ți „citească” intențiile trebuie să păstrezi cât mai mult timp „fața de poker”. Gluga hanoracului este un obstacol în calea privirilor iscoditoare ale adversarilor. Mai mult, umbrele pe care aceasta le-ar lăsa pe fața ta i-ar putea induce în eroare pe oponenți.

În același timp, pentru mulți oameni, un hanorac cu glugă poate genera o postură intimidantă în timp ce tu te simți foarte confortabil. Un hanorac mai larg te va ajuta să te aerisești mai bine atunci când atmosfera este mai încinsă, dar și să te simți mai comod într-un mediu mai rece. În acest fel îți vei putea menține mai ușor starea de concentrare.

Sfaturi poker – alege accesoriile ideale

Uneori, hanoracul nu este suficient pentru a te ascunde la masa de poker. Sunt unele articole vestimentare și accesorii care te vor ajuta să-ți completezi „masca”.

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare completează perfect ținuta cu hanorac. Alături de glugă, ei vor pune o barieră impenetrabilă între tine și adversari. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Ochelarii de soare te vor ajuta să nu te deconspiri. Astfel îți explici de ce ai văzut la unii jucători de poker profesioniști ochelari care le acoperă aproape toată fața. Unii dintre ei supralicitează și aleg forme excentrice pentru ochelari, un factor destabilizator pentru adversari.

Șepcile de baseball

Acest accesoriu vestimentar are aceleași beneficii pentru jucătorii de poker ca și hanoracul cu glugă sau ochelarii de soare. Mai mult, cozorocul acestora te poate proteja de lumina mai puternică și, în același timp, poate funcționa ca un factor de concentrare.

Căștile

Căștile sunt un accesoriu frecvent întâlnit la mesele de poker live. Ele te ajută să nu te lași distras de discuțiile din jurul mesei. Bineînțeles, poți apela la acest accesoriu doar dacă nu muzica nu îți afectează concentrarea.

De ce este necesar să-ți maschezi intențiile la masa de poker?

Am vorbit în rândurile de mai sus despre mascarea intențiilor la masa de poker. Aplicarea unor strategii care să te avantajeze la masa de joc presupune ca acestea să nu fie ghicite de adversari. Astfel, fiecare jucător trebuie să-și creeze propriul personaj la masă. La adăpostul unei impresii false, îți poți aplica strategiile care se pot dovedi victorioase.

În același timp, trebuie să fii atent să nu practici un joc liniar. Alternând deciziile în situații identice, fără a afecta prea mult strategia optimă de joc, vei păstra mai mult timp controlul mesei. În schimb, dacă îți vei rezerva o perioada de timp identică pentru a-ți anunța deciziile, îi vei priva pe adversari de informații care te-ar putea afecta.

Ai observat din aceste sfaturi de poker că, pentru a fi un bun jucător de poker, este necesar să exersezi și să-ți dezvolți abilități suplimentare. Te așteptăm la mesele de poker online de pe NetBet Poker pentru a-ți îmbunătăți aptitudinile de profesionist și pentru a exersa strategia de bază.