Nestematele sunt comori ascunse în adâncurile pământului care au fascinat întreaga omenire. De-a lungul istoriei, diamantele strălucitoare, smaraldele exotice și safirele regale au adus cu ele povești pline de aventură și bogăție.

În lumea jocurilor de noroc, ele sunt mai mult decât simboluri colorate, reprezentând cheia către emoții puternice și câștiguri potențiale.

Strălucirea lor vibrantă și sunetele cristaline care se aud atunci când se aliniază pe role aduc promisiunea unor recompense captivante, provocând jucătorii să-și încerce norocul în căutarea combinațiilor perfecte.

În acest sens, aceste 3 sloturi online, Forge of Gems, Gems & Riches și Jewel Rush, sunt reprezentative. Încearcă-le pe fiecare și ai posibilitatea de a te bucura de comori prețioase atât în joc, dar și în realitate!

Forge of Gems, cristale strălucitoare de la Play’n GO

Pietre prețioase în Forge of Gems

Cristalele strălucitoare și colorate au atras dintotdeauna, iar jocul de păcănele demo de la Play’n GO o demonstrează. Slotul online beneficiază de foarte multe funcții speciale care îți pot aduce câștiguri de până la 20.000x pe 243 de direcții de plată active pe grila inițială 5×3.

Cele mai mari simboluri reprezintă cristale în culorile Albastru, Galben, Verde și Roz, iar Wild-ul este un Diamant strălucitor. Combinațiile câștigătoare se formează din cel puțin 3 simboluri identice alăturate, de la stânga la dreapta.

Modul de joc este colapsabil, iar prima învârtire va fi întotdeauna poziționată pe o grilă de joc din 5 coloane x 3 rânduri. Deasupra panoului se află un rând care se derulează, iar acesta conține simboluri care activează funcțiile speciale, precum: schimbarea simbolurilor identice în Wilds, creșterea multiplicatorului de câștig cu +1 sau împărțirea simbolurilor identice de pe rolă. Funcția se activează în momentul în care după o colapsare, simbolurile speciale de pe rândul de sus cad pe panoul de joc.

Simbolul Scatter este, de asemenea, prezent, iar un număr de cel puțin 3 astfel de simboluri inițiază runda bonus cu un număr aleatoriu de rotiri gratuite și multiplicator aleatoriu de până la 37x.

Păcănele cu diamante de la Wizzard Games: Gems & Riches

Gems&Riches - sloturi cu diamante de la Wizzard Games

Wizard Games face lumină în lumea deja strălucitoare a nestematelor. Cu un panou format din 9 Diamante în formă de hexagon (grilă 1-2-3-2-1), jocul de păcănele online poate ajunge până la 176 de modalități de plată și la șanse mari de a câștiga un jackpot: Mini )100x), Minor (200x) Major (500x) sau Mega (1.000x).

Combinațiile câștigătoare se formează din cel puțin 5 simboluri identice alăturate (cluster), iar simbolul Wild apare întotdeauna în centrul panoului, cu posibilitatea de a fi însoțit de un multiplicator aleatoriu cuprins între 2x și 10x.

4 sau mai multe simboluri Diamant declanșează funcția de Respin. Primești 3 Învârtiri, iar în timpul secvenței, simbolurile Diamant apar însoțite de sume sau de un jackpot. Acestea rămân pe poziția pe care au aterizat până la finalul funcției, moment în care câștigurile se adună la total și se revendică. Orice simbol Diamant nou apărut în timpul secvenței pe o poziție liberă resetează numărul de Respins la 3.

Pietre prețioase în Jewel Rush de la Pragmatic Play

Jewel Rush, păcănele cu diamante

Cu o grafică extrem de colorată și bonusuri pe măsură, profiți de distracție nelimitată în lumea diamantelor splendide. Simbolurile sunt formate doar din Pietre prețioase de diferite forme și culori, dispuse pe un tabel format din 7 coloane și 7 rânduri.

Combinațiile câștigătoare se formează din cel puțin 5 pictograme identice alăturate (Clustere). Fiecare simbol implicat într-o combinație câștigătoare are șansa de a primi un multiplicator 2x. Câștigul rezultat din combinația respectivă este înmulțit cu produsul tuturor multiplicatorilor care fac parte din acel grup, cu posibilitatea de a ajunge până la 256x.

În timpul jocului de păcănele gratis, simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe panou, restul de simboluri cad pe rândurile inferioare, iar pe pozițiile libere aterizează simboluri noi care pot genera noi clustere (mod Colapsabil).

Secvența de Rotiri Gratuite este activată de 3 simboluri Scatter. În timpul funcției, există șansa ca simbolurile din combinațiile câștigătoare să primească un multiplicator 2x sau 4x, însă tot în limita maximă de 256x ca multiplicator și de 5.000x miza câștig maxim.

 

Descoperă magia din aceste păcănele cu diamante la NetBet Casino! Mergi pe drumul luminat de noroc, către experiențe captivante și câștiguri care strălucesc la fel de puternic precum pietrele prețioase!