Simbolurile nativ-americane se referă la semne grafice, imagini sau obiecte ce reprezintă cultura și spiritualitatea diverselor triburi nativ-americane. Aceste simboluri sunt folosite chiar și de unii dezvoltatori de sloturi online, nu doar în artă, ceremonii, ritualuri. În cazul triburilor, simbolurile nativ-americane aveau roluri și funcții diferite, dar când vine vorba de jocuri de păcănele vei observa că acestea reprezintă simbolurile cele mai valoroase sau care au funcții speciale în joc.

Descoperă cele mai celebre simboluri ale amerindienilor învârtind rolele pentru premii consistente și experiență unică de joc. Aceste simboluri reprezintă tradiții, mituri, animale și elemente naturale și sunt reprezentate prin penele unor păsări maiestuoase, mustangi, totemuri, animale sălbatice, foc, Pocahontas și multe altele. De-a lungul anilor, indienii au format strânse legături cu animalele sălbatice devenind astfel simboluri reprezentative pentru amerindieni. Aceste animale le vei întâlni și pe role în timpul rotirii acestora.

Hunter’s Spirit, slotul plin de caracteristici speciale

Păcănele nativ-americane cu simboluri speciale: Hunter's Spirit

Slotul Hunter’s Spirit este dezvoltat de Synot, are o medie teoretică de returnare către jucător (RTP) de 96% și oferă un câștig maxim de 500x pariul. Te vei bucura de multiple caracteristici speciale în cadrul acestui slot cum ar fi rotiri gratuite, jackpot progresiv, gamble și un simbol Wild.

Grila cu 5 role este înconjurată de stânci înalte, iar marginile ei sunt realizate dintr-o împletitură de nuiele decorată cu pene și săgeți de arc. Mecanismul jocului este clasic, cu role ce se învârt și activează 20 linii de plată. Ca și simboluri specifice temei vei vedea un Totem (Wild), Cort (Scatter), Indian, Lup, Bizon și Vultur. Simbolul Wild dublează câștigurile combinațiilor la care participă.

Runda cu rotiri gratuite începe când obții 3 Scattere și acordă 10 rotiri gratuite. Orice combinație câștigătoare aduce cu sine un respin. Runda poate fi redeclanșată. Caracteristica Gamble este bazată pe cărți de joc și ghicirea culorii cărții întoarse. Orice alegere corectă dublează banii pariați. Alege dacă vrei să pariezi câștigul integral sau înjumătățit și ghicește până la 10 cărți. Un Joker poate apărea oricând și va înlocui oricare dintre culori.

Buffalo Magic te introduce în peisajul nativ-american

Buffalo Mafic, păcănele cu simboluri nativ-americane

Dezvoltat de Greentube în 2018, acest slot video volatil se află încă în căutările jucătorilor. El activează un simbol Wild extins reprezentat de craniul unui animal cu coarne ce acordă un respin bonus. Vei descoperi și o funcție specială cu rotiri gratuite cu Wild-uri sticky.

Grafica este una simplă, dar bine realizată. Acțiunea se petrece pe malul unei ape curgătoare, în apropierea așezământului unui trib. Sunetul rolelor la învârtire îți va aduce nostalgie datorită asemănării cu sunetul aparatelor de tip slot machine.

Simbolul Wild acordă un respin bonus, iar dacă în urma reînvârtirii rezultă un alt Wild, atunci va urma o altă rotire cu ambele Wild-uri extinse active. Pe lângă această funcție, este disponibil și un joc bonus cu 10 rotiri gratuite, în care simbolurile Wild extinse sunt blocate pe toată durata acesteia.

Păcănele nativ-americane de la Relax Gaming: Spirit of the Beast

Sloturi online nativ-americane: Spirit of the Beast

Relax Gaming nu a dezamăgit la dezvoltarea acestui joc de păcănele nativ-americane. Pe lângă grafica de înaltă calitate folosită, furnizorul a adăugat și funcții speciale atractive și interesante.

La deschiderea jocului ne întâmpină un decor de poveste, la poalele munților și pe malul unei ape de-un albastru cristalin. Din loc în loc se află Wigwam-uri (corturi specifice amerindienilor). În bătaia vântului flutură niște pene în colțurile grilei de joc. Muzica este specifică temei și transmite sentimente de calm și relaxare.

Cu un mecanism clasic de joc, pe grila cu 5 role se vor forma 15 linii de plată. La combinațiile câștigătoare vei fi ajutat de un simbol Wild. Funcția Summoner este aleatorie, iar la declanșare se selectează un simbol de valoare mare ce va cădea stivuit pe toate rolele. În acest timp celelalte simboluri de valoare mare sunt eliminate.

Runda cu rotiri gratuite este una cu mare potențial de câștiguri consistente. Obține 3 Scattere pentru 12 runde gratis și ai ocazia activării a 6 multiplicatori care îți pot aduce premii de până la 10.000x miza. Tot ce trebuie să faci este să completezi colecțiile. Caracteristica Cumpără Joc Bonus este disponibilă pentru un cost de 70x pariul.

Relaxare cu recompense la NetBet Cazino

Întră acum în contul tău NetBet pe orice dispozitiv mobil și bucură-te de simbolurile norocoase ale amerindienilor. Descoperă jocuri de noroc ce îți pot aduce mari câștiguri cu ajutorul multiplicatorilor, rotirilor gratuite și Wild-urilor speciale!