Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie, celebrează realizările excepționale ale femeilor ce au mărșăluit acum mai bine de un secol pentru o serie de drepturi. Dacă ești în pană de idei referitor la cadoul oferit partenerei, prezintă-i sloturi pentru 8 martie potrivite pentru femei.

Aceste jocuri ca la aparate aduc în prim plan femeile puternice pregătite oricând de luptă, femeia modernă și cochetă, dar și zeițe din mitologia greacă. Experiența de joc este impresionantă datorită graficii audio-vizuale, dar și a funcțiilor speciale întâlnite în cadrul acestor sloturi.

Lucky, Grace and Charm – păcănele norocoase și fermecătoare

păcănele noi de 8 martie: Lucky, Grace&Charm

Alătură-te celor trei războinice celtice în bătălia pentru un premiu de până la 10.000x miza! Pragmatic Play, în parteneriat cu Reel Kingdom, a dezvoltat acest slot caracteristic cu o grafică de înaltă calitate, atât vizual, cât și din punct de vedere al sonorizării.

Grila de joc este decorată în stil celtic cu elemente și simboluri specifice. De exemplu, iepurele semnifică iubire și fertilitate în folclorul celtic și îl vei întâlni pe cele 5 role ale acestui slot. Cele 3 femei celte sunt simbolurile cu cea mai mare valoare de plată dintre cele normale. Simbolurile speciale, Wild și Scatter, funcțiile speciale pe care le dețin, acordă și plăți proprii.

Simbolul Wild dublează câștigurile din care face parte, Scutul (Scatter) acordă 12 rotiri gratuite pentru minim 3 simboluri prezente pe role. În timpul rundei Bonus, câștigurile sunt înmulțite cu x3, iar dacă un Wild este prezent în combinație atunci câștigul este multiplicat cu x6. Runda cu rotiri gratuite este redeclanșabilă nelimitat.

Atracția slotului este caracteristica Hold and Spin și poate fi activată prin aterizarea a minim 5 simboluri Bani pe role. Acestea pot avea valori aleatorii. Runda începe cu o grilă de forma 5×3 și poate ajunge până la 20×5, cu 4 rotiri inițiale. Orice simbol Bani resetează numărul rotirilor la 4. Oricând poate ateriza o Steluță aurie cu valoare multiplicatoare de până la 10x.

That’s Rich – sloturi pentru 8 martie fashioniste

That's Rich - păcănele pentru femei de 8 martie

Asemenea predecesorului său Pimped, slotul online That’s Rich este despre lux, bani și opulență. Vei găsi pe grila acestui joc de păcănele cam toate plăcerile nevinovate ale femeilor ce vor să fie întotdeauna la modă: poșete, reviste de modă, pantofi, vile de lux, yacht-uri și mulți bani. Premiul maxim potențial al slotului este de 10.000x pariul.

Dezvoltatorul, Play’n Go, a folosit o grilă de forma 5×3 cu 10 linii de plată. Se poate observa prin grila transparentă o mare de-un albastru cristalin printre draperiile unei camere de hotel. Slotul are o interfață elegantă în culori calde, neutre. Muzica ambientală este relaxantă, așa cum ar trebui să fie și o vacanță de lux.

Simbolul Wild este o domnișoară elegantă ce te întâmpină cu un martini. Acesta se poate extinde la orice apariție pe role. Minim 3 Trofee-Stea inițiază 5 runde gratuite cu Wild extins întotdeauna. Wild-ul crește și valoarea multiplicatorului până la x20. Un Trofeu acordă 2 rotiri gratuite extra, iar în ultimul spin poți fi fericitul câștigător al unul multiplicator x20.

Wisdom of Athena – jocuri de cazino cu zeițe

sloturi pentru 8 martie cu zeițe - Wisdom of Athena

Acesta este un alt slot inspirat din mitologia greacă construit de Pragmatic Play. Jocul o aduce în prim plan pe Athena, zeița înțelepciunii, curajului, legii și ordinii. Aceasta este una dintre cele mai enigmatice zeități ale Greciei antice.

Zeița Athena este prezentă în dreapta grilei de joc folosindu-și armura și armele pentru a crea efecte și funcții speciale. Grila de joc are forma 6×5, dar pe primul rând sunt simboluri blocate. Acestea se deblochează in funcție de numărul colapsărilor consecutive indicate pe fiecare poziție blocată. Athena îți poate oferi aleatoriu în jocul de bază, dar și în runda Bonus, multiplicatori de până la 500x. Astfel poți obține premiul maxim de 5.000x pariul.

Pentru a obține mai repede runda Bonus activează multiplicatorul de miză. Pentru inițierea naturală ai nevoie de minim 4 Scattere și vei obține 10 runde gratuite. Multiplicatorul total obținut în rotirile gratuite se aplică oricărui câștig. Este posibilă și prelungirea rundei Bonus.

Lasă-te purtat de emoțiile fiecărui spin și descoperă unele dintre cele mai atractive jocuri de noroc cu și despre femei la NetBet Cazino. Rolele acestor sloturi te vor ajuta să alegi cadoul potrivit!