Sloturile online sunt cele mai populare produse de cazino. Ele sunt foarte simple și nu solicită cunoștințe sau abilități, astfel încât pot fi o sursă de distracție foarte relaxantă. Există o mulțime de jocuri ca la aparate, iar cele mai multe dintre ele se desfășoară pe role.

În colecția de jocuri online de la NetBet Casino am identificat unele titluri care se abat de la mecanismul clasic de joc. Iată 3 recomandări Evoplay de păcănele altfel care pot fi oricând alegerea perfectă pentru a evada din cotidian.

E.T Races, întrecere cu monștrii

E.T. Races este un aparat de jocuri dezvoltat de Studioul Evoplay. El se desfășoară sub forma unei curse la care participă 3 monstruleți extratereștri. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi monstrul favorit, să selectezi miza pariului și să dai startul cursei.

Un generator aleatoriu de numere (RNG) cu RTP de 96% va stabili câștigătorul cursei. Dacă acesta este cel ales de tine, vei primi o recompensă de 2.88x miza.

Scratch Match, un slot simplu și distractiv

În decembrie 2019, Evoplay a lansat Scratch Match, un slot tip loterie. Grila de joc este formată din 20 de poziții dispuse pe 4 rânduri. Fiecare poziție va dezvălui un număr cuprins între 0 și 100 și un multiplicator de miză de până la 30.000x sau Jackpot 777. Înainte de a începe să joci, trebuie să alegi dacă joci cu 10 sau cu 20 de numere, dar și miza per celulă. În același timp, poți să pariezi pentru Jackpot.

Rezultatul jocului este stabilit random de un generator aleatoriu de numere cu un model matematic cu RTP teoretic cuprins între 97.19 și 97.25%. Pentru a obține recompense, trebuie ca cel puțin unul din numerele de pe pozițiile pe care ai pariat să coincidă cu unul dintre cele 5 numere câștigătoare afișate în partea superioară a grilei de joc. Sunt acordate premiile specificate de celulele care conțin numerele câștigătoare.

Butonul rotire automată îți permite să inițiezi o serie de 10, 30, 50, 80 sau 100 de pariuri cu miza preselectată. Acestea pot fi configurate în funcție de valoarea unui câștig, o valoare maximă a soldului sau o valoare minimă a acestui.

Magic Wheel din seria de păcănele altfel, surprinde prin grafica retro

Slotul online Magic Wheel de la Studioul Evoplay este o reinterpretare a conceptului Roata Norocului. Dezvoltatorul a construit o roată pe 3 niveluri. Pe roată vor fi distribuite poziții multiplicator de miză, 0 și Next Wheel (doar pe cele două roți interioare).

Pe prima roată (din centru) sunt distribuiți doi de 0 (pierzi pariul), multiplicatori de miză 0.5x, 1x și 1.5x sau poziția Next Wheel care te va trimite la Roata intermediară care afișează două poziții 0, multiplicatori 1.5x, 2x și 5x, și o poziție Next Wheel. Pe roata exterioară sunt distribuite 3 poziții 0, multiplicatori 2x, 3x, 5x, 10x și 35x.

Lansat în ianuarie 2020, acest joc cu RTP de 95.90% îți poate aduce cel mult 35x într-o rotire. Pentru aceasta, după ce ai selectat miza și ai inițiat rotirea, Roata trebuie să se oprească de două ori consecutiv pe Next Wheel. Doar Roata exterioară îți poate aduce premiile de top în valoare de 20x miza sau 35x miza.

Îți plac pariurile simple, pentru care nu este nevoie să te informezi sau care nu solicită abilități speciale? Distrează-te copios cu aceste păcănele altfel pe care Evoplay ți le recomandă în Cazinoul NetBet!