Deoarece dinozaurii au dispărut în urmă cu milioane de ani, această idee de lume condusă de dinozauri este un concept fictiv. Însă, la NetBet Cazino dinozaurii încă există și chiar conduc lumea pe role de păcănele online.

În cadrul acestor sloturi cu dinozauri vei întâlni diferite specii care și-au pus amprenta imensă asupra orașelor, dețin funcții în diferite domenii de activitate ori au cucerit New York-ul devenind cei mai bogați.

Dino P. D. – o lume cucerită de dinozauri

Dezvoltatorul Push Gaming a creat un slot în care dinozaurii au cucerit lumea și au devenit polițiști. Dacă respecți legile asemeni un T-Rex, poți fi răsplătit cu 10.000x pariul tău. Învârte rolele respectând regulile impuse de dinozauri și bucură-te de multiple funcții speciale ce îți vor aduce premii consistente!

Grila de joc are forma 5×4 cu 20 linii de plată, iar mecanismul jocului este cel clasic. Simbolurile sunt tematice precum dinozauri în uniformă, gogoși glazurate, spray tranchilizant, cătușe, stație și portavoce. Simbolul Wild este reprezentat prin două bastoane aurii. Simbolul Scatter este un ou auriu și apare pe rolele 1 și 3, iar simbolul Pariu Scatter apare doar pe ultima rolă.

Două simboluri Scatter și unul Pariu Scatter prezente pe role inițiază unul din cele 3 jocuri Bonus: Bronz, Argint sau Aur. Vei primi 8-10 rotiri gratuite cu un număr între 0 și 4 simboluri de valoare mică convertite în Monede Dino. Acestea vin cu premii în bani de la 1x până la 1.000x miza. Pentru a încasa suma totală a premiilor este nevoie de 5 Monede.

În jocurile Bonus simbolurile Monede sunt colectate în bara de lângă grilă. Acestea sunt transformate în Monede Dino crescând șansele obținerii multiplicatorilor. Toate jocurile Bonus pot fi cumpărate din meniul Star Bonus Buy.

Rich Raptors, un asteroid în New York

În viziunea celor de la Fantasma Games, dinozaurii au pus stăpânire asupra New York-ului, astfel că Statuia Libertății a fost înlocuită cu statuia unui dinozaur. Acțiunea slotului are loc în anii 1920, pe acorduri de jazz, iar oamenii sunt înlocuiți cu dinozauri bogați pe străzile orașului care nu doarme niciodată.

Rich Raptors este un slot plin de culoare și efecte speciale de înaltă calitate. Învârtind cele 6 role ale grilei vei descoperi simboluri cu dinozauri eleganți, simbolurile cărților de joc, dar și simbolurile speciale Wild și Scatter. Datorită configurației grilei, numărul modurilor de câștig este de 4.096.

Meteoritul conține un număr ce indică de câte ori se va activa funcția Meteor Shower. Aceasta constă în distrugerea unui număr aleatoriu de simboluri normale necâștigătoare și înlocuirea lor cu altele. Trei simboluri Bonus acordă 10 rotiri gratuite cu un multiplicator normal și unul persistent. Poți cumpăra oricând jocul Bonus dacă te simți norocos.

Sloturi cu dinozauri inspirate din filme: Dinopolis

Dezvoltatorul Push Gaming s-a inspirat din filmul Dinozaurii produs de Walt Disney când a realizat slotul online Dinopolis. Această familie de dinozauri antropomorfi a cucerit Las Vegas și trăiește pe picior mare. Plasează-ți pariurile în acest fabulos joc de păcănele și poți obține un premiu uriaș de până la 50.000x pariul!

Dinozaurii gangsteri apar pe o grilă cu 5 role care găzduiește 576 moduri de plată datorită modelului 3-4-4-4-3. Grafica este de o calitate uimitoare, în culori vii și accentuate, iar grila de joc se află în lumina reflectoarelor. Spectacolul începe apăsând butonul de Start, iar rolele se vor învârti în stil clasic. Vei fi ajutat de un Wild care vine cu multiplicator x2 sau x3. Simbolurile Fisă Dino vor acorda valoarea afișată înmulțită cu pariul curent, doar dacă 3 monede formează o combinație cu cel puțin 2 Wild-uri pe rolele 2-4. Valoarea monedelor poate urca până la x1.000 și generează câștiguri consistente instant.

Cărțile violet declanșează funcția Dino Bonus cu 5 niveluri. Vei avea de ales dintr-un set de 4 cărți o caracteristică (Wild stivuit cu multiplicator, booster multiplicator, carte aurie), iar din al doilea set de cărți cu fața în jos vei alege numărul rotirilor. Cartea aurie îți dă șansa alegerii a două cărți dintr-un set. Fisele Dino evidențiate se colectează pe durata rotirilor și te ajută să treci la nivelurile următoare.

 

Iată că dezvoltatorii de jocuri de noroc au dat frâu liber imaginației și au creat sloturi fantastice cu dinozauri umanizați. Intră în secțiunea NetBet Cazino și vei afla cum ar arăta lumea condusă de dinozauri pe role de păcănele. Te așteaptă jocuri impresionante, dar și mega premii!