Începuturile fiecăruia dintre noi ca jucător de poker online sunt legate de freeroll-uri. Ce poate fi mai interesant decât să intri într-un joc fără să plătești, iar câștigurile să fie cash sau intrări în alte turnee? Practic, aceste turnee freeroll sunt echivalentul rotirilor gratuite din cazinourile online.

turnee freeroll poker

Ce trebuie știut despre freeroll-uri

Turneele gratuite de poker sunt competiții de poker pentru care nu plătești intrarea. Cele mai multe dintre ele au fond de premii fix, dar sunt și turnee gratuite de poker în care sunt admise rebuy-uri și addon-uri, caz în care, de cele mai multe ori, acestea se adaugă recompenselor.

Aceste turnee sunt utilizate de camerele de poker online, inclusiv NetBet Poker, ca instrumente de promovare a jocului de poker, a platformei, sau ca recompense pentru îndeplinirea unor obiective. Înscrierea în astfel de turnee poate fi liberă sau condiționată de îndeplinirea unor misiuni.

Ce tipuri de freeroll-uri găsești pe internet

Există o multitudine de tipuri de turnee de poker pentru care nu plătești cash:

Freeroll-uri pentru jucătorii noi

De regulă, la deschiderea unui cont, platforma online îți acordă un număr de intrări în astfel de turnee. Spre exemplu, dacă îți deschizi cont pe platforma noastră de poker, pe lângă NetBet Bonus de Bun Venit (200% bonus pentru prima depunere în limita a 1.500 €), vei primi și:

  • 20 € bonus gratuit
  • 3 intrări exclusive la turneele freeroll „VIP Instant Win”
  • 2 intrări exclusive la turneele freeroll „Daily Final”

Freeroll-uri recompensă

Aceste turnee recompensează activitatea pe platforma de poker. Ele se adresează unui număr limitat de jucători care au îndeplinit anumite misiuni sau jucătorilor VIP și High roller. De regulă, pentru a intra în aceste turnee trebuie să primești o parolă.

Turnee freeroll pentru afiliați

Ești eligibil pentru astfel de turnee dacă ai deschis cont printr-un link special, caz în care vei primi parola în cadrul comunității.

Freeroll-uri permanente

În unele perioade, platformele de poker online organizează turnee freeroll care se adresează tuturor jucătorilor de pe site, indiferent de activitate. Acestea au un rol promoțional și, în cele mai multe cazuri, au un fond de premiere scăzut, pentru care se înfruntă un număr mare de jucători.

Avantajele și dezavantaje în turnee freeroll

Turneele freeroll sunt extrem de populare printre jucătorii recreaționali deoarece le permite să revină în joc atunci când balanța lor scade. Premiile, în general mici, nu sunt foarte tentante, dar turneele compensează prin oferirea de oportunități și experiența acumulată.

Avantajele turneelor freeroll:

  • Nu plătești taxă de intrare
  • Premiile sunt cash sau tichete pentru turnee cu buy-in
  • Câștigi experiență de poker gratis. Poți să exersezi strategii, să înveți noi variante de poker sau să te obișnuiești cu diferitele formate de turnee.
  • Primești oportunități exclusive
  • Nu simți presiunea administrării bankroll-ului.

Dezavantaje în turnee freeroll:

  • Număr mare de jucători
  • Fond de premiere scăzut
  • Necesită îndeplinirea unor condiții de participare
  • Ai nevoie de parolă
  • Jocul este imprevizibil, poți ajunge foarte rapid să joci all-in
  • Durează mult
  • De regulă, înscrierile încep cu puțin timp înainte de start. Când locurile sunt limitate, înscrierea poate fi o adevărată loterie.

Turnee freeroll – cum se desfășoară?

Am vorbit în paragrafele anterioare despre înscrierea în turneele freeroll. Structura de joc este prestabilită. Consultând informațiile despre turneu, vei afla structura blind-urilor, cât durează un nivel, perioadele de pauză și dacă sunt acceptate rebuy-uri sau addon-uri.

Gameplay-ul este similar celui dintr-un turneu pe bani reali. Fiecare jucător va primi o stivă de jetoane, iar scopul este să aduni toate jetoanele intrate în joc. Structura premiilor este puțin diferită de cea din turneele de poker pe bani reali. De regulă, numărul de premii acordate este mai mare, iar valorile procentuale ale acestora sunt mai mici. Spre exemplu, dacă într-un turneu pe bani sunt recompensați 10% dintre participanți, în freeroll-uri acesta poate fi chiar dublat.

Deschide acum un cont NetBet Poker, efectuează o depunere, optează pentru bonusul de bun venit și bucură-te de experiența de poker exclusivă oferită de turneele noastre freeroll!