În industria iGaming există o fascinație aparte pentru cinematografie. Acțiunea, suspansul și intriga se combină rezultând sloturi online inspirate din filme de excepție. Numeroase filme memorabile au fost adaptate ingenios în jocuri ca la aparate, oferind jucătorilor șansa de a se aventura în antichitate, în universuri paralele sau de a experimenta revendicarea unor comori ascunse.

NetBet Cazino oferă o gamă variată și atractivă de sloturi online inspirate din filme. Jucătorii au ocazia să se bucure de suspansul acestora într-un mod interactiv și productiv, cu premii de neratat.

Categoria de filme Fantasy – Magic Guardians

sloturi inspirate din filme fantasy - Magic Guardians

Pătrunde în lumea fantastică a magiei în cadrul slotului Magic Guardians de la Amusnet Interactive. Este un joc cu 5 role și 25 de linii de plată cu mecanism clasic de joc. Are un RTP de 96.02% și o variație medie spre mare. Învârte rolele magice și poți încasa premiul cel mare de până la 15.000x pariul într-o singură rotire!

Pe role vei întâlni simboluri specifice temei fantastice precum Unicorn, Magicieni, Sabie, Șarpe personificat, Scorpion, dar și simbolurile cărților de joc J-A. Unicornul are rol de Wild și apare pe rolele din mijloc. Simbolul Roată aurie este Scatter, cu apariție doar pe rolele 1, 3 și 5. Efectele speciale audio-vizuale sunt în acord cu tema și foarte bine realizate.

Ca și funcții speciale, te vei bucura de un joc Bonus cu 15 rotiri gratuite inițiat de 3 Scattere. În timpul jocului Bonus, pe a cincea rolă poate apărea un simbol Super Games, care, împreună cu două Scattere, acordă 10 rotiri gratuite extra. La fiecare redeclanșare normală, doar din Scattere, multiplicatorul câștigurilor crește cu +1, până la maximum x5. Caracteristica Gamble este disponibilă, la fel și bonusul Jackpot Cards. Acest jackpot progresiv pe 4 niveluri poate fi acordat la întâmplare la sfârșitul oricărei rotiri.

Pentru fanii filmelor istorice recomandăm Imperial Wars

Imperial Wars - pentru fanii de păcănele istorice

Imperial Wars (Amusnet Interactive) pare a fi inspirat din viața lui Napoleon Bonaparte, poveste întâlnită și în filme istorice celebre. Acesta a fost un împărat francez și comandant militar în timpul Revoluției franceze și a condus cu succes campanii în războaie europene.

Slotul Imperial Wars redă cu succes povestea împăratului prin grafică, simboluri și acțiune. Fii parte din armata sa și învârte cele 5 role ale slotului pentru premii demne de un războinic pe cele 20 linii de plată active! Fiecare câștig va fi celebrat cu artificii. Ca și simboluri tematice regăsim pe Napoleon, Josephine, Corabie, Arc de Triumf, Soldați, Tun, Sfinx.

Slotul oferă și rotiri gratuite. Astfel, 2 sau 3 simboluri Tun acordă 3, respectiv 5 rotiri gratuite. Orice simbol Sfinx acordă o extra rotire. Tunurile declanșatoare devin Wild extins. Pentru premii extra și șanse mai mari de câștig sunt disponibile funcția Gamble și bonusul Jackpot Cards.

Sloturi inspirate din filme de aventură – Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft, sloturi inspirate din filme

Acest slot este inspirat din seria Tomb Rider în care Lara Croft luptă împotriva timpului și a răufăcătorilor pentru a descoperi și recupera un artefact puternic. Triple Edge Studios, partener Microgaming, a dezvoltat acest slot cu 5 role, 3 rânduri și 243 moduri de câștig. Dezvoltatorul a folosit un mecanism de joc Rolling Reels în care, în urma combinațiilor în lanț, multiplicatorul crește până la x5 în jocul de bază și x15 în jocul Bonus.

Ca și simboluri vei întâlni Torță, Carte Aurie, Lara Croft în patru ipostaze de acțiune, Statui, Rucsac, Sticlă, Ancoră de siguranță. Scarabeul auriu are rol de Wild, iar Cartea are rol de Scatter. Ajut-o pe Lara să deschidă cele 2 uși de piatră pentru recuperarea artefactului și poți fi răsplătit cu premiul maxim de 5.000x pariul!

Trei Cărți acordă jocul Bonus cu 8 rotiri gratuite, joc ce poate fi redeclanșat. Jocul Bonus începe cu multiplicator x3 și este progresiv. Slotul oferă și o funcție Jackpot. În timpul jocului sunt colectate Wild-urile, iar aleatoriu va fi acordat unul din cele 3 jackpoturi, Minor, Major sau Grand, cu valori de 15, 100 și, respectiv, 5.000x miza.

 

Încearcă-ți norocul la aceste jocuri pe platforma NetBet Cazino, pregătește-te pentru o călătorie în lumea fascinantă a cinematografiei! Câștigă recompense fabuloase în timp ce te distrezi!