Dezvoltatorii de software din industria iGaming au ales să îmbine distracția oferită de jocuri de cazino cu o călătorie captivantă în timp și spațiu. Astfel, au creat păcănele tematice inspirate din subiecte istorice și culturale care permit jucătorilor să se bucure de o experiență autentică, plină de farmec și educație.

Civilizația incașă a fost adesea subiect de inspirație pentru jocurile ca la aparate. Jucătorii pasionați de istorie și aventură au ocazia de a călători în mod virtual în lumea misterioasă a incașilor, explorând temple antice, comori ascunse și ritualuri străvechi, toate acestea în într-un mediu de joc interactiv și captivant.

Dawn of the Incas – păcănele cu mayași și azteci

păcănele tematice cu incași - Dawn of the Incas

Acest slot furnizat de Ruby Play are la bază una din cele mai mari civilizații, cea incașă. Vei descoperi fascinanta lume a acestora pe o grilă cu 5 role și 50 de linii de plată, caracteristici și funcții speciale cel puțin interesante. Poți obține un multiplicator de până la x100 în runda Bonus a acestui joc cu RTP de 96.90%.

Pe fundalul grilei se regăsește o minunată priveliște montană, iar pe role vei descoperi animale sud-americane (vultur, piton, puma), inel, templu piramidal și o prințesă. Rolele se învârt în stil clasic. Prințesa incașă are rol de Wild, apare doar pe ultimele patru role. Templul este Scatter, iar, pe lângă declanșator al rotirilor gratuite, el este și un simbol de top ca valoare.

Șase simboluri Soare și Lună activează funcția Double Sunlight Spins în jocul de bază sau joc Bonus. Se joacă cu role alternative pe care apar doar Soarele și Luna, cu 3 respinuri ce se resetează la apariția unuia dintre simbolurile participante. O grilă completă cu Soare acordă jackpotul Grand de 1.400x pariul.  Simbolurile Scatter acordă 6 rotiri gratuite, iar numărul Scattere-lor (3, 4 sau 5) determină valoarea multiplicatorului (x5, x10 sau x100).

Jackpotul fix pe 4 niveluri, Mini, Minor, Major și Grand, este declanșat aleatoriu de Prințesa incașă. Alege 3 simboluri Soare identice și vei afla premiul.

Zeii incași îți aduc noroc în Inca Idols

Inca Idols - sloturi online cu tematică incașă

1x2gaming a excelat în dezvoltarea acestui slot prin grafică, design și execuție. Inca Idols are o calitate de nivel ridicat și oferă o sesiune interactivă de joc. Alătură-te incașilor într-un slot cu RTP de 96.04%, ce oferă rotiri gratuite, Wild-uri gigant, multiplicatori și clustere.

Grila de joc are forma 6×6 și găzduiește simboluri precum zei incași și simbolurile 10-A. Mecanismul jocului este de tip Cluster Pay și Tumble. Clusterele câștigătoare dispar, iar grila este completată cu noi simboluri. Orice câștig în cascadă crește multiplicatorul cu +1. Un Tumble fără câștig poate iniția funcția Giant și Random Wild.

Cinci Scattere Craniu acordă jocul Bonus cu 15 rotiri gratuite, redeclanșabil. Multiplicatorul progresiv pe toată durata rotirilor poate duce la câștiguri spectaculoase.

Legacy of Inca – păcănele tematice inspirate din civilizația incașă

Legacy of Inca - păcănele online cu tematică incașă

Acest joc de păcănele dezvoltat de Play’n Go a fost lansat în 2023. Este un slot realizat cu multă atenție, la care nu s-a făcut rabat la calitate. Imaginile de fundal și coloristica sunt impresionante. Tot ce ai de făcut este să pătrunzi în templele zeilor și să învârți Roata Zeilor pentru a obține premii colosale de până la 6.500x pariul.

Grila de joc cu 5 role și 20 linii de plată găzduiește simboluri precum zei azteci, animale și simbolurile J-A. Simbolul Wild are cea mai mare valoare de plată, fiind urmat de Scatter Templu.

Trei Temple declanșează Roata Zeilor care poate acorda până la 20 de rotiri gratuite. La fiecare rotire gratuită pot fi adăugate până la 9 Wild-uri pe cele 3 role din mijloc, dar pot fi obținute și pe rolele 1 și 5 Wild-uri în mod organic. Două Scattere simultan pe role acordă Temple Spins. Roata Zeilor oferă între 3 și 8 Temple Spins. Maximul rotirilor gratuite este de 55 într-o singură sesiune.

Descoperă misterul civilizației incașe în cadrul acestor păcănele tematice oferite de NetBet Cazino! Te așteaptă grafică impresionantă, premii tentante și o experiență de joc senzațională. Îți poți testa norocul la aceste sloturi fie în aplicația mobilă NetBet, fie direct în browser-ul web.