luna-plina-horoscop

Răbdare și calm, acestea trebuie să fie cuvintele definitorii ale tuturor în aceste zile, pentru că astrele vor provoca, mai mult ca sigur, tensiuni și agitație pentru toată lumea. Pe măsură ce luna plină de vineri se apropie, Mercur, Marte, Soarele sau Saturn se află mereu pe poziții „de luptă”, ceea ce înseamnă că stabilitatea va fi pusă la încercare pe mai toate planurile.

Berbec

Ai multe idei și ambiții în această săptămână, îți propui să faci multe lucruri, dar ceva probleme mai vechi de sănătate sau de transport te-ar putea trage înapoi. Este posibil să întârzii un proiect, să intri în conflicte profesionale sau să îți pierzi controlul în momente în care ar fi fost mai bine să îți păstrezi calmul. Vei reuși să te destinzi seara la un film, la un meci… Din fericire, norocul nu pare să îți fie afectat de conjunctura nefavorabilă a zilei și s-ar putea să găsești drumul spre succes în pariuri online.

Competiția favorabilă: Champions League.

Taur

Toată lumea se crizează că a început școala, că s-a dus vara, numai tu ai chef de petreceri, de distracție, de romantism. Pe timpul săptămânii te achiți de sarcini, dar o faci numai pentru că abia aștepți să gați treburile și să vină weekendul, unul în care să petreci timp prețios în aer liber cu familia, cu persoana iubită sau cu prietenii. Poate chiar vei ajunge să mergi să vezi un meci în direct, pe stadion. Da, Liga 1 sau Liga a 2-a nu sunt chiar cele mai mari campionate din lume, dar cu o bară frumoasă, un gol urât și un arbitru împiedicat distracția va fi asigurată.

Competiția favorabilă: campionatele interne din România.

Gemeni

Ai avut o săptămână grea, te-au vizitat rudele sau ai avut musafiri în weekend? Gata, s-au dus. Acum te poți bucura de momente de relaxare, te poți destinde pentru că Venus își face simțită prezența și crează oportunități de a întări relațiile cu cele mai apropiate persoane. Dacă ai copii, vei petrece mai mult timp cu ei, probabil încercând ceva activități artistice. Cu toată atenția la relațiile interumane, strategia ta de pariuri va avea de suferit. Vei pierde din vedere câteva aspecte și s-ar putea să te coste câteva bilete pierdute.

Competiția favorabilă: Serie A, Premier League.

Rac

Vești bune! Debandada și ghinioanele avute în ultima vreme sunt pe ducă. Planurile tale pentru casă, pentru viața personală, prind contur și nu mai trebuie să tot amâni la nesfârșit punerea lor în practică. Mijlocul de săptămână va fi ceva mai stresant și mai agitat, dar deja știi să te descurci și să scoți ce este mai bun din fiecare situație. Atmosfera pozitivă din jur te va ajuta să găsești drumul spre noroc, inclusiv la pariuri, dar nu forța nota pentru că te va costa.

Competiții favorabile: Primera Division, Ligue 1.

Leu

Săptămâna asta, totul în jurul tău este despre relații sociale și redresare financiară. Era cazul, după ce au tot întârziat diferite plăți, după ce banca ta poate că ți-a refuzat plățile sau ai rămas fără bani într-un Mall. Vineri ar trebui să fie o zi perfectă pentru câștiguri financiare. Ți se par evidente rezultatele la Botoșani – Viitorul și Pandurii – ASA?

Competiții favorabile: Europa League, Liga 1.

Fecioară

Pentru tine, tot ce trebuie să știi este că Venus și Jupiter sunt în casa banilor. Asta înseamnă că vine cash-ul! Vestea proastă este că Mercur retrograd îți face tot felul de probleme, necazuri neprevăzute și va trebui să cheltui pe echipament stricat, întârzieri, reparații. Dar cum se spune în popor, una-i una, alta-i alta, așa că la pariuri ar trebui să te bucuri de conjunctura norocoasă favorabilă, iar pe celelalte planuri să faci față ca un erou la toate provocările sorții.

Competiții favorabile: Bundesliga, Champions League.

Balanță

Este momentul să faci planuri, să definești noi obiective, să tragi linie pentru ultimul an. Nu te teme să îți propui lucruri mărețe, cu Jupiter de partea ta în următoarele luni, se anunță un an fantastic. Norocul va avea un rol aparte, dar numai dacă te pregătești pentru el, dacă ți-l faci cu mâna ta, cum se spune. Poate că este timpul să începi strategia aia pe termen lung la pariuri?

Competiții favorabile: Primera Division.

Scorpion

Vei investi timp și bani în raporturi personale și vei avea așteptări de la cei din jur, mai ales de la copii. Dacă nu primești răspunsurile dorite, nu te necăji, ai răbdare și vei vedea că roadele vor apărea mai târziu. Săptămâna asta apar noi persoane în jurul tău, oameni în care ai încredere rezervată, dar care te-ar putea face să cheltui ceva mai mult decât ți-ai impus. Un tipster sau un site aparent de încredere te ajută să alegi pronosticuri la pariuri, dar nu te pierde în prea multe opțiuni dacă vrei să ai și succes.

Competiții favorabile: campionatele britanice.

Săgetător

Soarele și Marte domină zodia în această săptămână. Dacă ai un serviciu creativ, vei avea parte de recunoaștere profesională. Dacă aveai obiective de îndeplinit, atunci le vei atinge în aceste zile. Dacă faci noi planuri pentru perioada următoare, acestea vor fi limpezi și simple. Din păcate, familia va dori atenție și tu te axezi doar pe proiecte și muncă. Puținul timp pentru distracție îl vrei mai apes pentru tine, de ce ai face alte sacrificii? Să te lase în pace toți, să îți vezi de micile distracții, să pui un bilet și să aștepți o victorie.

Competiții favorabile: Europa League, Bundesliga, Premier League.

Capricorn

Ți s-a făcut dor de concediu deja. Te-ai duce și te-ai duce, deja deschizi toate ofertele de turism primite pe mail și reclamele cu rezervări online îți surâd pe toate siteurile. Ai avea nevoie de o pauză să te gândești la cum să abordezi următoarea perioadă, dar orice mari decizii iei, încearcă să termini cu ele până miercuri sau joi, pentru că atunci începe o scurtă perioadă ceva mai neplăcută pe toate planurile.

Competiții favorabile: Champions League.

Vărsător

Provocările și planurile de săptămâna trecută ajung la o concluzie. Vei avea noi responsabilități, dar le vei face față cu brio – ca întotdeauna! Pe plan financiar apare o oportunitate nouă, un partener misterios de afaceri, o ocazie unică prin care vei putea încasa o sumă frumușică în timp record, dar nu te baza numai pe asta. Mai ales la pariuri.

Competiții favorabile: WTA Tokyo, Serie A.

Pești

Te așteaptă momente tensionate, este singura lună plină care se produce în zodia ta în acest an. Răbdarea îți va fi pusă la încercare în fiecare zi a săptămânii, dar spre sfârșit vei avea parte de câteva momente de fericire autentică. Totul se va termina cu bine. Ba chiar s-ar putea să primești cadouri de la persoanele apropiate sau relația ta cu persoana iubită să devină mai puternică, mai fructuoasă. Totuși, cu atâtea pe cap, dacă vrei să joci la pariuri fă-o numai de distracție. Nu te aștepta la câștiguri mari pentru că nu vei avea energie să studiezi cote, rezultate, statistică și alte cele.

Competiții favorabile: Champions League, Europa League.