zodiac horoscop pariori

Se anunță o săptămână foarte agitată. Simți cum se schimbă anotimpurile și simți cum toamna își intră în drepturi. Odată cu ea, noi griji, probleme și treburi de rezolvat. De parcă nu ar fi fost de ajuns activitățile zilnice, ai de făcut revizii la instalațiile de căldură, poate cumperi haine și încălțăminte sau faci alte cheltuieli mai mult sau mai puțin prevăzute.

Din fericire, starea asta de alertă are și partea ei bună. Sunt multe meciuri în toate campionatele și competițiile, echipele tale preferate te-ar putea ajuta să te relaxezi seara la câte un joc, iar atenția sporită din această săptămână te va face să ai o intuiție mai bună și o inspirație mai mare când alegi rezultate la pariuri.

Berbec

Te așteaptă o perioadă agitată cu multe bătăi de cap în plan profesional. Noroc că ai o ambiție care trebuie numai pusă la încercare. Pe cât de mare provocarea, pe atât de mari rezultatele. În plus, pare să fie o perioadă productivă pe plan financiar, vei găsi resurse neașteptate și vei încasa niște bani de la care fie ți-ai luat gândul, fie nici nu știai că trebuie să îi primești. Îți merge bine pe toate planurile, chiar și în dragoste, dar toată agitația asta te va obosi peste măsură. Odihnește-te, altfel succesul s-ar putea transforma ușor în eșec.

Competiția favorabilă: Liga 1, Cupa Angliei.

Taur

Abia aștepți noile proiecte la muncă, abia aștepți să începi ceva nou, poate un regim sănătos, o activitate sportivă care te-a atras, să pui în practică o idee la care te gândeai de ceva timp. O nouă schemă de pariuri? Nerăbdarea se citește în toate. Din fericire, ai prietenii în jur și ei te susțin necondiționat. Încrederea ta va fi răsplătită pe plan financiar, dar mare atenție să nu te pripești, să vezi toate detaliile înainte de a acționa.

Competiția favorabilă: Serie A, La Liga.

Gemeni

Se anunță o perioadă în care debordezi de energie pozitivă, creativitate și optimism. Inspirația și inteligența care te caracterizează se vor transforma în bani. Bani pentru tine, pentru partenerii tăi. Dar este bine să păstrezi în minte că este o perioadă distractivă, nu una productivă. Când va dispărea distracția din planuri și vei încerca doar să câștigi cu orice preț, vei plăti prețul. Sună cunoscut, nu?

Competiția favorabilă: Ligue 1, turneele de tenis.

Rac

Pregătirile casei pentru iarnă îți dau idei. Redecorări, amenajări, mici schimbări care să transforme locuința în căminul perfect. Te ajută în planurile tale și persoanele apropiate, simți o conexiune specială cu jumătatea ta și toate acestea îți dau încredere. Încredere care se transpune apoi în alte planuri: profesional și financiar. Dacă îți place să vezi seara câte o partidă de fotbal și să plasezi câte un pariu live, vei vedea că inspirația ta va fi mai productivă decât de obicei.

Competiții favorabile: Liga 1, campionatele mai mici și sigure din Olanda sau Belgia.

Leu

Se întrevăd câteva călătorii scurte în care vei putea să te manifești așa cum simți, să te bucuri de multe momente interesante. Vei fi într-o continuă provocare pe plan intelectual și îți va fi foarte ușor să te apuci să scrii un articol despre noua ta strategie la pariuri sau să măcar să citești și să aprofundezi sfaturile unor tipsteri consacrați. Odată cu ele, vei încerca să aplici teoria în practică, dar bani îți vor aduce tot metodele mai vechi.

Competiții favorabile: Premier League, Ligue 1.

Fecioară

Spuneam săptămâna trecută că mulți din nativii zodiei Fecioară sunt predispuși să aibă câteva zile câștigătoare pe plan financiar. Sigur că norocul și inspirația au jucat un rol important, iar cei care au luat banii se pregătesc acum de cheltuieli semnificative. Poate un concediu întârziat, o renovare a casei, un calculator nou sau un televizor nou. Ceva se înnoiește. Partea bună este că perioada favorabilă pentru câștiguri încă nu s-a dus, de fapt va mai dura până la sfârșitul lunii, așa că poate nu ar fi rău ca o parte din profit să o reinvestești pentru o nouă lovitură.

Competiții favorabile: Serie A, Premier League.

Balanță

Soarele și Jupiter se aliniază în zodia ta, luminându-ți un viitor foarte optimist, în care se întrevăd reușite pe toate planurile. Încrederea în forțele proprii este într-un punct maxim iar planurile recent începute vor avea finalizări perfecte. Anul tău favorabil abia a început și va continua pentru luni bune de zile, așa că ieși din casă, dezvoltă-ți strategiile și profită de o perioadă cum rar se întâmplă să existe.

Competiții favorabile: Bundesliga, Liga 1.

Scorpion

Vei investi timp și bani în raporturi personale și vei avea așteptări de la cei din jur, mai ales de la copii. Dacă nu primești răspunsurile dorite, nu te necăji, ai răbdare și vei vedea că roadele vor apărea mai târziu. Săptămâna asta apar noi persoane în jurul tău, oameni în care ai încredere rezervată, dar care te-ar putea face să cheltui ceva mai mult decât ți-ai impus. Un tipster sau un site aparent de încredere te ajută să alegi pronosticuri la pariuri, dar nu te pierde în prea multe opțiuni dacă vrei să ai și succes.

Perioada ta de latență continuă. Planurile tale de viitor prind însă contur, anul zodiei tale începe peste o lună și în continuare te pregătești să abordezi cu forțe maxime perioada propice. Asta înseamnă că deocamdată rămâi într-o stare de așteptare, stabilești obiective realiste, iar norocul îl provoci la pariuri doar ca antrenament, nu cu gândul de a face averi. Ceea ce este bine, pentru că nu putem spune că se întrevăd mari evenimente în casa banilor.

Competiții favorabile: turneele de tenis, La Liga.

Săgetător

Succesul profesional și financiar pe care probabil că l-ai atins săptămâna trecută și-a făcut efectul și acum profiți de o imagine bună în rândul apropiaților sau familiei. Fă-ți timp pentru ei, interacționează și bucură-te de popularitatea avută, pentru că aceștia te vor ajuta să îți construiești planurile de viitor. Ai grijă totuși la cei care îți dau sfaturi, nu toți sunt pricepuți sau bine intenționați. Ai un tipster care te-a dezamăgit în ultima vreme? Nu mai merge pe ponturile lui.

Competiții favorabile: Bundesliga, La Liga.

Capricorn

Soarele este direct deasupra zodiei tale în următoarea lună și lumina lui te va ajuta să fii tot timpul sub reflector. Este de bine, cei din jur îți vor remarca toate calitățile, inspirația ta va fi maximă și te vei bucura de succes. Dacă participi în concursuri de pronosticuri, ai mai mari șanse să câștigi. Dacă ești tipster, probabil că vei putea da un procentaj excelent de pariuri corecte. Oricum ar fi, ai încredere în forțele tale și nu analiza până la adânci bătrâneți situațiile. Acționează.

Competiții favorabile: Liga 1, Ligue 1.

Vărsător

Mai des decât oricând, te vei trezi visând la locuri pe care vrei să le vezi, la călătorii pe care vrei să le faci. Vor fi legate de latura profesională, pe care vei dori să o aprofundezi. Poate te vei înregistra la niște cursuri în altă localitate, poate vei participa la un seminar sau un curs de câteva zile. Ideea este că mintea îți va sta la altceva, nu la pariuri, așa că nu te hazarda prea mult în biletele tale. Cote decente, mize accesibile, doar pentru distracție și relaxare.

Competiții favorabile: Tenis, Bundesliga.

Pești

Soarta te-a încercat din răsputeri săptămâna trecută? Planuri peste planuri, probleme peste probleme, pe care le-ai rezolvat cum ai putut mai bine. Acum este timpul să culegi roadele, să pui în aplicare învățăturile și să primești ceea ce meriți. Se anunță surprize plăcute pe mai toate planurile: financiar, sentimental, profesional. Norocul va fi acolo să te ajute la pariuri și doar stresul și consumul mai mare din ultimele zile ar putea readuce în atenție vechi probleme de sănătate, dar vei trece peste ele ca întotdeauna.

Competiții favorabile: Premier League, La Liga.