Lansată de NetBet în parteneriat cu FCSB, „Provocarea #DansulBizonului” a făcut senzație în rândul pariorilor. Totul a pornit după ce Harlem Gnohere a postat pe contul său și pe contul oficial al echipei un videoclip în care sărbătorea un gol cu un dans marcă proprie. Vineri, 21 aprilie, atacantul a fost cel care să desemneze câștigătorul promoției, iar „Bizonul” a decis că videoclipul lui Sorin Usm merită premiul cel mare de 4.500 lei!

Așadar, userul „Sorin Usm” este câștigătorul premiului cash! Pentru cei care nu au văzut încă, acesta este clipul câștigător:

Harlem Gnohere anunță: Tricouri cu autograf pentru toți participanții!

Mai erau și alte premii în provocarea #DansulBizonului, inclusiv un tricou cu autograf. Numai că după ce a văzut clipurile participante, fotbalistul a insistat ca toți curajoșii care s-au filmat și au pus clipul pe net să primească un tricou cu autograf!

Da, TOATĂ LUMEA din concurs primește un tricou!!

Livrarea tricourilor se va face săptămâna viitoare. Pentru a primi pachetul, fiecare câștigător este rugat să ne scrie cât mai repede pe mesageria de Facebook a paginii NetBet România și să ne comunice o adresă la care să primească tricoul.

Pe lângă tricouri, în promoția noastră mai sunt de acordat cinci mingi originale, cu autografele fotbaliștilor roș-albaștri. În urma extragerii făcută cu Random.org, următorii useri au câștigat:

 1: Boboc Marius
 2: Bogdan Sebastian
 3: fredybstyl
 4: Cristiano K Ng
 5: Sergiu_psg

Mulțumim tuturor participanților!