Emisiunile de gătit și-au găsit rapid loc în grilele canalelor TV. Acestea au evoluat constant, având ca scop atât prezentarea unor rețete, cât și a vieții celor care găzduiau spectacolele. Aproape fiecare televiziune are în desfășurare un show de gătit, iar conceptul a migrat și în industria cazinourilor online. Plecate de la ideea de a găti, jocurile ca la aparate online pe această temă se disting prin grafică prioritizată pe detalii, dar mai ales prin caracteristici și mecanici de joc inovative.

Royale with Cheese Megaways – un slot despre fast food de la iSoftBet

Sloturi despre Fast Food

Pentru a juca Royale with Cheese Megaways ai nevoie de atenția distributivă a unui bucătar experimentat. Asta pentru că jocul lansat de iSoftBet în mai 2021 folosește, sub licență, motorul Megaways al celor de la Big Time Gaming. Având o grilă cu 6 role verticale cu 2-7 simboluri și o rolă orizontală care adaugă câte un simbol pe rolele 2, 3, 4  și 5, acest joc foarte volatil, cu RTP de 96%, dispune de 117.649 căi de câștig și poate face plăți de până la 50.000x.

Burgerul, Cartofii, Hotdogul și înghețata sunt simbolurile cu valoare mare, în timp ce suita de cărți de joc de la 9 la A reprezintă simbolurile cu valoare mică. Simbolul Mystery apare aleatoriu pe role și la finalul învârtirii se transformă într-un simbol curent, iar Simbolul Wild apare doar pe track-ul orizontal. În jocul de bază se poate activa aleatoriu caracteristica Max Megaways care aduce o rotire cu 117.649 moduri de a câștiga. Fiecare câștig inițiază secvența Cascadă (înlocuiește simbolurile câștigătoare cu alte simboluri). Când funcția Cascadă funcționează de 5 ori consecutiv sau se contabilizează cel puțin 3 simboluri Bonus pe role, se inițiază bonusul Build Your Burger, un bonus pick-em în care se obțin rotiri gratuite, un multiplicator de pornire mai mare, un număr minim de căi de câștig Megaways sau eliminarea unor simboluri. Rotirile pot fi suplimentate și dispun de un multiplicator de câștiguri progresiv.

Choco Reels – un slot dulce marca Wazdan

Sloturi despre Fast Food

Choco Reels este un slot desert oferit din august 2020 de producătorul de jocuri de cazino Wazdan. Simbolurile acestuia sunt diverse bomboane de ciocolată care sunt distribuite pe o grilă cu 6 role și 6 rânduri, cu până la 46.665 modalități de a câștiga. Nu toate pozițiile de pe grilă sun active. Grila inițială are forma 2-4-6-6-4-2, cu 2.304 modalități de câștig, iar pozițiile blocate sunt activate câte 2 de câștigurile cu funcția Cascadă sau de apariția pe role a simbolului Insectă.

Poți obține câștiguri de până la 9.500x într-o rotire în aceste păcănele online foarte volatile, cu RTP de 96.22%. 6 câștiguri consecutive într-o rundă plătită (prin funcția Cascadă) inițiază bonusul cu 6 rotiri Choco cu multiplicator progresiv și grilă activă 6×6, iar cel puțin 3 simboluri Scatter pe role activează bonusul cu 10 rotiri gratuite cu multiplicator de câștiguri progresiv, grilă de joc completă și funcția Cascadă activată. 

Învață să gătești cu slotul NetEnt Gordon Ramsay Hell’s Kitchen!

Cunoscut pentru comportamentul vulcanic și limbajul trivial, Gordon Ramsay este un bucătar -șef britanic care a făcut carieră în televiziune, industria filmului, a ospitalității și a alimentelor. Deținător a 7 stele Michelin, din martie 2021 acesta este și protagonistul video slotului  Gordon Ramsay Hell’s Kitchen alimentat de producătorul suedez NetEnt.

Jocul reflectă fidel personalitatea volatilă a lui Ramsay, fiind încărcat pe o grilă invizibilă cu 5 role cu câte 3 simboluri și 20 de linii de plată fixe, plasată pe un fundal în roșu și albastru, culori specifice spectacolului Hell’s Kitchen. Printre simboluri vei întâlni Friptura Wellington (un preparat specific Gordon Ramsay), Burger, Cocktail, Desert, dar și suita de la J la A din pachetul de cărți de joc.

Fără a oferi premii foarte mari, jocul este încărcat de caracteristici Bonus: Ramsay’s Wilds, Team Challenge Free Spins sau Gordon’s Bonus Game. Caracteristica Ramsay’s Wilds adaugă 5-7 simboluri Wild suplimentare într-o rotire. Team Challenge Free Spins este inițiată de 3 sau 4 simboluri Scatter și constă în 10 sau 15 rotiri gratuite cu 1-3 funcții Order Up activate la fiecare rotire. Runda se desfășoară sub forma unei întreceri între două echipe. Dacă echipa aleasă de tine câștigă sau jocul se termină la egalitate se activează runda pick-em Gordon’s Bonus Game.

Descoperă bucătăria de stadă din cel mai cosmopolit oraș din lume cu slotul The Best New York Food!

Sloturi despre Fast Food

Bine optimizat pentru dispozitive mobile, slotul online The Best New York Food distribuit de BF Gaming din februarie 2018 este un joc colorat, realizat în stilul desenelor animate, în care grila 5×3 plătește pe 20 de linii de plată pentru combinațiile de Burgeri, Hot dog, Cartofi prăjiți sau celelalte simboluri.

Jocul impresionează prin RTP-ul de 98.08%, unul foarte mare în industrie, și prin caracteristicile implementate: Cascadă, Parierea câștigurilor și Rotiri gratuite. Funcția Cascadă, pe lângă posibilitatea de a obține mai multe combinații plătite pentru o rotire, alimentează și un multiplicator progresiv de câștiguri care poate ajunge la 5x. Câștigurile din jocul de bază pot fi pariate accesând butonul Dublaj. Vei câștiga pariul dacă vei ghici culoarea unei cărți de joc care va fi întoarsă. 3 simboluri Scatter (Statuia Libertății) simultan pe rolele 1, 2 și 3 inițiază bonusul cu 12 rotiri gratuite cu multiplicator progresiv care se transferă de la o rotire la alta. Multiplicatorul inițial este 3x și se poate ajunge la 15x, acesta crescând cu +1 la fiecare câștig.

Donuts – un slot cu gogoși care nu „vinde gogoși”

Big Time Gaming a lansat acest slot despre fast food în iulie 2018. Cu o grilă 4×4, acest joc are ca simboluri cu valoare mare Gogoși purpurii, roșii, albastre și verzi. Acestea plătesc pentru simboluri identice pe cel puțin 3 role consecutive, fiind posibile 2401 modalități de a câștiga. Simbolurile cu valoare mică (suita de la 9 la A) vor plăti doar pentru combinațiile cu simboluri pe toate cele 4 role. La combinații participă și simbolul Wild (Jukebox) care apare pe rolele 2 și 4, dar și simbolul Donut Boxes care poate conține 2- 4 Gogoși identice sau un simbol Wild cu multiplicator 2x, 3x sau 4x.

Bonusul constă în 12 sau 20 de rotiri gratuite inițiale , pentru 3 sau 4 Scattere (Gogoașa aurie). Multiplicatorul de câștiguri se stabilește în timpul secvenței Bonus Countdown, când, pe o grilă 4×4, în timpul a 3 rotiri gratuite garantate, aterizează doar simboluri Bonus multiplier cu valori de la 1 x la 50x. Fiecare simbol care aterizează pe role resetează contorul rotirilor la 3. Tuturor câștigurilor din învârtirile gratuite le este aplicată suma multiplicatorilor din Bonus Countdown. 2, 3 sau 4 simboluri Scatter adaugă 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite suplimentare.

După cum se observă, sloturile despre fast food acoperă o gamă largă de grile de joc și de caracteristici speciale. Descoperă-le la NetBet Casino și vei încasa recompense „sățioase”!